Şimdi Ara

0542 İLE BAŞLAYAN KONTÖRLÜ HAT..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
23.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ara vardı ama acaba halen varmı arkadaşlar,bulabilirsem almak istiyorum.

Edıt:İzmir'de yaşıyorum,umarım bulabilirim.İzmir'de satıldığı bir shop bilen varsa, neresinde olduğu farketmez,gidip alıcam.Yada tek tek dolaşıcam artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukaan -- 13 Aralık 2008; 12:57:01 >

• biraz gezersen vodafone shopları bulabilirsin kontörlü olarak
  • Evet shoplarda mevcut 542 li kontörlü hatlar

bende var bir tane 2006 ocak ayında almıştım kontörlü babam kullanıyor
  • ben 3 ay once 2 tane almistım bir tanesini kendi adıma actım ama dıgerı hala duruyor yanı kapalı hat her an ri gelip alsa verecem ama kımse almıyor 542 723xxxx
  • Vakti zamanında (98 sonuydu galiba)150 mark vermiş almıştım.Adı pratik hattı o zamanlar,hala kullanıyorum ve çok seviyorum onu,hattın dili olsada konuşsa neler yaşamışız nelerr ..Hey gidi günler heyyy efkar bastı beaa
  • Bir kenarda atıl durumda bulunan 542 li kontörlü hattım var, vodafone u protesto ettiğimden kullanmıyorum, telsimgerigelsin hareketini destekliyorum...
  • star gazetesi 5110 + pratik hat veriyodu 542li kontörlü hat ondan var hala duruyo. 10 sene falan oldu galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0850 li hat
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

Vakti zamanında (98 sonuydu galiba)150 mark vermiş almıştım.Adı pratik hattı o zamanlar,hala kullanıyorum ve çok seviyorum onu,hattın dili olsada konuşsa neler yaşamışız nelerr ..Hey gidi günler heyyy efkar bastı beaa

dostum naptın yaaa bende efkarlandım şimdi... heyy gidi günler yaaa seri hattım vardı 542 li o zamanlar... en son kızın yüzünden kırıp atmıştım... ama neler yaşadık neler..

• quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

Vakti zamanında (98 sonuydu galiba)150 mark vermiş almıştım.Adı pratik hattı o zamanlar,hala kullanıyorum ve çok seviyorum onu,hattın dili olsada konuşsa neler yaşamışız nelerr ..Hey gidi günler heyyy efkar bastı beaa

dostum naptın yaaa bende efkarlandım şimdi... heyy gidi günler yaaa seri hattım vardı 542 li o zamanlar... en son kızın yüzünden kırıp atmıştım... ama neler yaşadık neler..

Yaşlanıyoz büyük ihtimal,bunun başka bi açıklaması olabilir mi sence?

• quote:

quote:

eh hocam esas sen ne yaptın yaa şimdi, bende kızın yüzüne enaz 4 hat fırlattım kırıpta. hattı kırıyodum 2 saaat sonra barışıp aynı şekil gidip geri çıkartıyoduk. şimdi noldu koca bi 0 sabah sabah neler geldi aklma bak

• quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

quote:

quote:

eh hocam esas sen ne yaptın yaa şimdi, bende kızın yüzüne enaz 4 hat fırlattım kırıpta. hattı kırıyodum 2 saaat sonra barışıp aynı şekil gidip geri çıkartıyoduk. şimdi noldu koca bi 0 sabah sabah neler geldi aklma bak

ben fazla detaya inmemiştim... aynen dediklerini bizzat yaşadım... sırf o yıllarda 3 adet aktif hattım vardı.. şuan ise dört adet aktif hattım var... ama ne varki sonuç koca bir 0...

• Sevabına veya kar amacı gütmeden verecekseniz eğer kullanmadığınız 542 li kontörlü hatlarınıza talip olabilirim. Evdekileride vodafone lu yapıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

star gazetesi 5110 + pratik hat veriyodu 542li kontörlü hat ondan var hala duruyo. 10 sene falan oldu galiba

telefonlarda birşeyler vardı telsim dışındaki diğer kartları kabul etmiyordu 2001 parasıyla 5 lira verip kırdırmıştık telefon hala daha duruyor
  • bu gün carşıda gezerken gördüm hala satıyorlardı 542 li hattı 5 ytl ye 0 kotör yüklü yazıyordu
  • bugün bir arkadaş için 542 li kontörlü hat almak için baya dolaştık.. nereye sorduysak 542 li numara olmadığı 541 li numaralar olduğunu söyledi..

yaklaşık abartmıyorum 18-19 tane satış yerine girdik :) en son bir yere girdik hiç bulabileceğimizi tahmin etmiyorduk ama şansımızı yine de deneyelim dedik.. sorduk numarayı bi bakalım dediler.. baktı baktı hep 541.. tam çıkacakken dışarı şunlara da bir bakalım diyerek köşedekilere baktı 544 lü var ister misiniz dedi.. masanın üstünde numaralara göz gezdirirken o da ne orada 542li kontörlü hat var :) işte var burda dedim hemen alalım bunu.. aa evet bir tane kalmış dedi.. böylece 542 li kontörlü hattı uzun aramalar sonucunda bulmuş olduk.. ama dikkat etmeseydik satıcı farkında bile değildi yani :D

neymiş bu 542 ya hiç bir yerde yok.. ya da biz olmayan yerleri dolaştık tabi bilemiyorum :D
  • gittigidiyor.com veya sahibinden.com gibi sitelere de bir göz atmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 7 Aralık 2009; 20:26:44 >
  • o dediğin sitelerde rast gelebiliyoruz ama fiyatlar baya yüksek.. kimliğini de faxlamak istemiyor.. yollayın ben açtırayım istediğim yerden deyince de olmaz biz açacağız diyorlar..

bir de daha düşük fiyatlı açık hatlar var.. alın kullanın diyorlar ne olduğu belli değil sahibi yarın öbür gün hattımı kaybettim yeni sim kart istiyorum dese shop a aynen bu hat kapanır..

biz baya araştırdık ama deydi 16 liraya 20 kontörlü bir hat bulduk.. benim açımdan çok önemi yok ama arkadaş tutturdu 542 de 542 diye ne özelliği varsa bilemiyorum artık :D
  • bende var bir tane 542236.... 1997 yılından 2008 yılı sonuna kadar faturalıydı 1 yıldır kontörlü oldu oğlan 35 kontöre 3000 SMS için kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankys

bugün bir arkadaş için 542 li kontörlü hat almak için baya dolaştık.. nereye sorduysak 542 li numara olmadığı 541 li numaralar olduğunu söyledi..

yaklaşık abartmıyorum 18-19 tane satış yerine girdik :) en son bir yere girdik hiç bulabileceğimizi tahmin etmiyorduk ama şansımızı yine de deneyelim dedik.. sorduk numarayı bi bakalım dediler.. baktı baktı hep 541.. tam çıkacakken dışarı şunlara da bir bakalım diyerek köşedekilere baktı 544 lü var ister misiniz dedi.. masanın üstünde numaralara göz gezdirirken o da ne orada 542li kontörlü hat var :) işte var burda dedim hemen alalım bunu.. aa evet bir tane kalmış dedi.. böylece 542 li kontörlü hattı uzun aramalar sonucunda bulmuş olduk.. ama dikkat etmeseydik satıcı farkında bile değildi yani :D

neymiş bu 542 ya hiç bir yerde yok.. ya da biz olmayan yerleri dolaştık tabi bilemiyorum :D

541 ile baslayan yine iyi be dusunsene 531 ile basliyor benim arkadasimda var millet makara yapiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.