Şimdi Ara

05 FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPANA TELEFÓNICA 2010 (Catalunya)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 13.5.2010)
Giriş
  • Ve işte geldik Avrupa sezonuna. Araçları ciddi anlamda test eden bir pist. Yere basma gücünün gerçekten de çok önemli olduğu fakat pistin yapısı gereği ne kadar olması gerektiğinin çok ince hesaplarla yapıldığı bir pist. F1.in en uzun düzlüğü burada. Mclaren.in burada önemli bir avantajı olabilir ancak bu düzlüğe çıkmadan önceki bölümde öndeki aracı takip etmek oldukça güç. Lastikleri ciddi anlamda sorgulayan bir pist. Ben zevkli geçeceğini düşünüyorum. Yarış günü bulutlu bir hava bekleniyor. Yağmur ihtimali belki düşük ama olursa hiç şüphesiz yarışa zevk katar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hamilton'a oy verdim, yarış öncesi sakatlanıp yarışa katılamayacağı açıklansa bile bize izlettiği harika 3 yarış sebebiyle yine hamilton'a oy verirdim

eğer mclaren sıralamalarda istediği yeri elde edemezse yarış redbull ve ferrari arasında geçer diye düşünüyorum

ve button bu yarış ilk 5 e girerse başarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the enemy

ve button bu yarış ilk 5 e girerse başarıdır.

bencedeButton'ın düdükleneceği yarışlar başlıyor.
    Mercedes umarım bazı değişiklikler yapmıştır araçta. Schumi'yi artık daha ön sıralarda görmek istiyoruz.

3 hafta ara için biraz erken davrandılar sanırım. muhtemelen bu sezon fazla yarış olmasından dolayı yaptılar bu takvimi. sanırım yaz ayları içerisinde bi kez daha 3 haftalık bi ara verilecek. ama 3 hafta çok fazla. 2 hafta bile fazla geliyor insana. keşke her hafta sonu yarış olsa...
  • çingenem düdüklü tencerem. dan dun dan dan..
    her hafta sonu yarış mı ben bıkarım birde F1'de insan di mi Ekin.

eh yetti artık Schumi göster kendini.gerçi benim umudum kalmadı ama hayırlısı inşallah. zira mafyada gammazlamanın yani ihanetin bedeli ağırdır. hele sicilya'da ya şumi böle. ama sevgimiz daimdir o ayrı... ki yarışma isteğine ve geri dönme hırsına hayranlığım ve desteğim büyük iken bu ihanet şeyisi benim de tutarsızlığım ama nedek. Mercedes ve McLaren ingiliz ve alman rekabeti artıkın... şu ingilizlerden ne nefret ederim ama.azcık akıllı olmak ingilizler tarihimizin içine ettiler hala macca, üzerinde haçlı britanya bayrağı olan mont giyme, kızlar parlak haçlı tişört giyer vesair bilmem neler.yuh yuh yuh...

autodromo nazionale di monzaa

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

çingenem düdüklü tencerem. dan dun dan dan..

quote:

insan niye bıksın cantanher hafta sonu kaç tane futbol maçı yayınlanıyorda insanlar izliyor. F1 her hafta yapılsada izleyeni çok olur...

• button umarım sızı utandırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

çingenem düdüklü tencerem. dan dun dan dan..

quote:

insan niye bıksın cantanher hafta sonu kaç tane futbol maçı yayınlanıyorda insanlar izliyor. F1 her hafta yapılsada izleyeni çok olur...

aslında haklısın Ekin. futbolu düşününce neden olmasın dedim.şimdi farkettim mesela dün TRT de F1 magazin vardı izlediğim halde tekrar baktım. Futbolun F'ne tahammülüm yok ama Formula1'in F'ne tahammülümüz olabilir.mümkün.bu arada futbolu severim.basketbol bile o kadar sevmem.amma...akşam sabah top tartışması, üstelik seviyesi çok düşebilmekte, sürekli konu olması, dünya ve memleket mevzularından uzaklaştırması yüzünden zerre sevmem namerdim valla.
    ama takımlarda oradan oraya koşup durursa işleri iş yani. 2 hafta bile onlara bence yetmez.yani takımların görünmeyen kahramanı amele olsam herhal fıtıkla emekliye ayrılırdım hehehe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 MART 2006 - 1. BAHREYN GP
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

button umarım sızı utandırır

bakıyorum kumandamın düğmesi şey butonu hoşuna gidiyor Hakan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

button umarım sızı utandırır

bencede umarım utandırır
  • sizi utandırdı ama ben kazandım.

kumandamın butonu imiş peeh ibiş işler bunlar.

önemli olan bu hehehehe
  • quote:

sizi utandırdı ama ben kazandım.

önemli olan bu hehehehe
    />
    />

2 duble attıktan sonra foruma giriyorsun değilmi cantan

• Barcelona F1 2009 LMT Ferrari F60 no aids

• Arkadaslar Cin GP icin tahmin yarismasi sonuclari gec de olsa basliga eklendi. Tahminlerinizi yapmaya devam edebilirsiniz. Er ya da gec ilgilenen olur.

Yarisa gelince Mercedes'in ondekilerle biraz farki kapatabilecegini dusunsem de genel manada siralamada bir degisiklik olacagini zannetmiyorum. Yagmur yagmazsa (ki tahminlere gore hafif yagmur var) RedBull'u yakalayabilen olmaz. Ferrariler takip eder. Belki Massa Hamilton'a gecilir ama pek zannetmiyorum. Ama yagmur yagarsa McLaren yine onlerde olacaktir. Hatta sirasi degismis bir duble daha gorebiliriz.

• quote:

quote:

önemli olan bu hehehehe
    />
    />

yok yahu ne ayak bu? net yok elimde birde sizinle uğraşmıyım dedim anca fırsat. nal toplatmıyım.niye yahu Button reklamı yapacak olsa ben yapardım sivri dille beğenmediğiniz bejamin button düğme yaptı diyem.utandırır diyosunuz da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu esas sizin utanmanızı unutmamalı.yani hiç demeye niyetim yoktu da malzeme sizden geldi. maksat uyuzluk olsun hehehe

• quote:

quote:

quote:

önemli olan bu hehehehe
    />
    />

yok yahu ne ayak bu? net yok elimde birde sizinle uğraşmıyım dedim anca fırsat. nal toplatmıyım.niye yahu Button reklamı yapacak olsa ben yapardım sivri dille beğenmediğiniz bejamin button düğme yaptı diyem.utandırır diyosunuz da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu esas sizin utanmanızı unutmamalı.yani hiç demeye niyetim yoktu da malzeme sizden geldi. maksat uyuzluk olsun hehehe

şimdi bu mesajından ne anladım hiçbişey

bir düğme birde benjamin fark ediliyor

şaka bir yana ben niye anlayamıyorum yazdıklarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the enemy -- 5 Mayıs 2010; 15:49:27 >

• Mercedes'ten ve Schumacher'en az da olsa bir kıpırdanma bekliyorum.Yarışı da Redbull'lar götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxiyavuz

Arkadaslar Cin GP icin tahmin yarismasi sonuclari gec de olsa basliga eklendi. Tahminlerinizi yapmaya devam edebilirsiniz. Er ya da gec ilgilenen olur.

eline sağlık maxiyavuz,istersen tabloyu bu konuyada ekle belki diğer konuda dikkat çekmemiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orijinalden alıntı: maxiyavuz

Arkadaslar Cin GP icin tahmin yarismasi sonuclari gec de olsa basliga eklendi. Tahminlerinizi yapmaya devam edebilirsiniz. Er ya da gec ilgilenen olur.

eline sağlık maxiyavuz,istersen tabloyu bu konuyada ekle belki diğer konuda dikkat çekmemiştir...

• keşke ilk yarıştan itibaren tahminde bulunsaydım, gözümü kapatıp ilk 3 yarış dizilimini yazsam

bu yarış ilk sıralarda olamazsak zaten yarışta ön sıraları hedefleyemeyiz. Çünkü lewis bile böyle sıkıcı ve geçişe müsait olmayan bir pistte pek geçiş yapamaz :)

yağmur yağarsa eğer bambaşka bir yarış olur o ayrı. Bir diğer ekstra ise en uzun düzlüğün bu pistte bulunuyor olması, eğer rakiplerimiz f-kanal sistemini tam manasıyla adapte edemezse belli oranda bir avantaja sahip oluruz.
  • @maxiyavuz eline sağlık.
    quote:

şimdi bu mesajından ne anladım hiçbişey

bir düğme birde benjamin fark ediliyor

şaka bir yana ben niye anlayamıyorum yazdıklarını

biraz acele oldu idi.
    yahu button'a şüpheyle yaklaşan siz değil miydiniz? kumandamın butonu ne? ''buton'' var ya Button yani. Bradd Pitt'in güzel filmlerinden Benjamin Button Hikkayesi. düğme fabrikasıyla zengin işadamı.hani düğmeye bazan buton deriz ya. Jenson 'da performansıyla aksi görüşdekileri düğme, buton manyağı yaptı nedek. ki utandırır diyorsunuz da Button hakkında önyargılar var iken nasıl birden U dönüşü oldu? dedim bu ne perhiz lahana turşusu ama önemli değil.açıklamak için yazıyorum şu an ama sevgimi, saygımı bilin yeter.yoksa alay ederim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.