Şimdi Ara

GT Academy 2015 Türkiye Takımı Belgeseli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nissan PlayStation GT Academy 2015 Türkiye Takımı Belgeseli


    Not: Bu belgesel, Türkiye elemelerinden sonraki İngiltere ayağını içerir. Türkiye elemeleride çetin geçti, fakat bununla ilgili bir video elimizde yok. Olan varsa paylaşsın.


    NISSAN istediği kadar uğraşsın gerçeği değiştiremeyecek;

    Şampiyon: Hüseyin Dağlı


     GT Academy 2015 Türkiye Takımı Belgeseli


     GT Academy 2015 Türkiye Takımı Belgeseli



    İçimizden biri (DH forum ID: wawax) olan ve sağladığı başarıyla gururumuz olan Hüseyin Dağlı'nın, Türkiye takımının ve Türkiye takım koçu (mentor) Jason Tahincioğlu'nun başından geçenler, şampiyon olmasına rağmen hakkının nasıl yendiği, vs. her şey 4 seri halinde bu belgeselde. Daha erken paylaşmak isterdik ama NTV Spor da 4 haftalık belgesel olarak yayınlandığı için, videoları henüz paylaşma şansı bulabildik.


    Toplam 4 bölüm. Her bölümün başında bir önceki bölümün özeti var.

    GT Academy 2015_1. Bölüm





    GT Academy 2015_2. Bölüm





    GT Academy 2015_3. Bölüm





    GT Academy 2015_4. Bölüm






    Not: Hüseyin Dağlı, rakiplerine fark atıp 2015 GT Academy Şampiyonu oldu. Fakat, motorsporlarının kaderi olan politika, GT Academy de de devreye girdi ve "2. olanın arabası arıza yapmasaymış 1. olurmuş" gibi saçma bir bahane ile Hüseyin Dağlı'nın şampiyonluğu yok sayılıp, şampiyonluk 2. olan pilota verildi.

    Şampiyonayı yakından takip eden arkadaşları olarak, bu mağduriyeti sadece ve sadece Türk olduğu için yaşadığı konusunda hemfikiriz. Nissan'a sövmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Gran Turismo yapımcısının bu mağduriyette ne kadar parmağı var bilmiyoruz.



     GT Academy 2015 Türkiye Takımı Belgeseli

     GT Academy 2015 Türkiye Takımı Belgeseli



    Türkiye takım koçu (Mentor): Jason Tahincioğlu

     GT Academy 2015 Türkiye Takımı Belgeseli

    Hayatı:
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Jason_Tahincio%C4%9Flu

    Başarıları:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jason_Tahincio%C4%9Flu



    İyi seyirler.







  • Tebrikler Hüseyin.

    Hüseyin malesef ama malesef Türkiye deki futboldan başka spor olmadığının düşünülmesinin kurbanı olmuştur.
    Gran Turismo ve Gt Academy nin bütün imajı benim gözümde yerin dibine girmiştir. Bir insanın gelecek hayalleri bu kadar kursağında bırakılmaz.

    Ve ayrıca en önemlisi Hüseyin'i değerlendirecek Türkiye de bir otomobil sporları etkinlikçisi çıkmaz mı yawf? (Bu futbol kafasıyla çıkmaz! )
  • süper abi devam inşallah
  • çok büyük şerefsizlik yapmışlar orada itiraz etseydiniz pislik adamlara
  • Konu çok güzel olmuş, teşekkürler.
  • kenan sofuoğluna soruyorlar neden 1000 likte devam etmedin diye: orada bir sezon geçirdim ve devam edemeyeceğimi anladım 1000lik grupta politika ön planda tutuluyor gibi bir ifadesi var.

    aynı şey formulada da var izleyin: senna filim belgeseli. f1 sahibi fransız, fransız pilot prost şampiyon olsun diye brezilyalı sennaya bir yarışta ceza kestiriyor sennanın puanı düşüyor ve prost şampiyon oluyor. hakemler biz bu cezayı kesemeyiz kurallara aykırı diyorlar, f1 sahibi: f1 in patronu benim ben ne dersem onu yapacaksınız, cezayı kesin diyor. bunların kurduğu işin içine girmeye kaynak ayırana kadar aynı kaynaklar ile kendi yarış akedemi ligimizi kendimiz kuralım daha iyi.

    fifa dada var. daha yeni 2 sene önce fifa başkanı platter ceza aldıktan sonra fifada popüler takımların topları kuradan önce ısıtılıyordu dedi, fifa plattere ceza kesti o da fifanın imajını batırmak için kendi yaptıkları şikeyi ispiyonladı. yani dortmunt madrid inter falan ısıtılıyorki kura yı çeken adam 4 popüler takımı aynı gruba düşmesini engelleme amaçlı 2 ısıtılmış top çekiyor 2 ısıtılmamış. e bunu kura da yapan kurum maçtada yapar ona göre hakem koyar her yerde yapar.

    o yüzden bu tip haksızlıklardan sonra video hakem uygulaması başladı futbolda yoksa 50 yıl öncede kamera vardı. şimdi bizim spor yorumcuları video hakem olursa futbolun zevki kaçar diyorlar. demiyorlar bize yorumlayacak hatalı pozisyon kalmaz ekmeğimizden oluruz diye.

    herkes kendi grubunu tutuyor yazık.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.