Şimdi Ara

03 2010 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIAN GRAND PRIX (Kuala Lumpur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
3.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

03 2010 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIAN GRAND PRIX (Kuala Lumpur)

(En Son Oy Tarihi: 5.4.2010)
Giriş
  • Sezonun ilk yarışı Bahreyn.e nazaran çok daha zevkli geçen bir yarış izledik Avustralya.da. F1.in niçin Avustralya.da başlaması gerektiğine aslında bir kere daha tanık olduk. Formula-1 ruhunu barındıran bir GP Avustralya GP.si ve nispeten her zaman zevkli yarışlar olmuştur. Bu yılki Avustralya GP.sinin zevkli geçmesinin tabiki bir iki sebebi vardı. Örneğin yarışın ıslak zeminde başlayıp kuru zeminde devam etmesi, Hamilton.un geriden başlaması, Alonso.nun ilk viraj sonrası arkaya düşmesi vs. Umarım aynı zevki Malezya.da alırız.

Herkese iyi seyirler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu yarış ne zaman bu hafta sonu mu ?
  • evet bu hafta sonu saat 11.00 gibi... ve çok büyük ihtimal yağmurlu.. malezya biliyorsunuz her yarış yağmur.. hava durumuna baktım her gün yağmur.. çok güzel bir yarış daha bizi bekliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick_192 -- 30 Mart 2010; 15:38:34 >
  • geçen sene Kimi'nin cola'yı indirip, doymadı üstüne dondurma yediği yarış değil miydi? Beware Weber ın aman çocuklar bu yayış telikeli oluyo; tatil eteli mi? ne desiniz gibi araçları oy toplar gibi gezdiği yarış mı idi? yes.
  • ah Kimi ah,pilotajının yanında umursamaz ve çekingen karakteri ile de ayrıca zevk katıyordu F1o dondurma ve kola muhabbeti süperdi. bi de kısa pantalon giymişti
  • acaba hava durumu ne yonde?

yagmur altında MS den korkulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

acaba hava durumu ne yonde?

ciddi derecede yağmur bekleniyor.. her sene olduğu gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 MART 2006 - 1. BAHREYN GP
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

acaba hava durumu ne yonde?

Eskisinden evet, umarım yenisi de ziyadesiyle korkutur da biz de keyifli bir yarış izleriz.
  • Schumacher.in ritmini bulması için sanırım Avrupa GP.lerine kadar bekleyeceğiz. Bu haliyle bile onu F1.de görmek güzel. Nitekim dikkatleri Kubica.ya da çekmek isterim. Bence Avustralya GP.sinin yıldızlarından biri o. Gerek Hamilton.a gerekse de Massa.ya karşı akıllıca savunma yaptı ve pozisyon vermedi. Sıralamalarda Q3.teki son iki kontenjandan biri muhakkak onundu. Malezyada da benzer bir performans bekliyorum. Kesinlikle çok yetenekli bir pilot.
  • quote:

eh Kurt accuk kocadı diye sizede meydan kaldı sanki.öyle oldu azcık; şans tanıyın herife ben bile ilk 6 yarışlık çizelge verdim adama...
    gözüm M.S. laf atmayınız o gerçekten hızlı ve harika pilottur.saygıyı hakediyor.gerek davranış, gerek sözleriyle. artık yaşına, piste, zaman bağlamak lazım.
    ve evet yine de o pilotu dikkatli izleyin.hafife almamak lazım.

• herkes Schumi'den bahsediyor ama Button ve Sutil'in yağmur altındaki performanslarını göz ardı etmeyin. Malezya'da yağmur yağarsa bi Button 1.liği daha görebiliriz. Sutil'de hakettiği podyuma çıksa fena olmaz artık. hoş kendisinden pek haz etmiyorum geçen sezon ki Trulli ile olan kavgasından beridir ama bi podyumu hakediyor inkar etmemek lazım.

bu bi yana,destekleyecek takım ve pilot olmayınca F1'in tadı da bi başka oluyormuşgerçi pilot olarak Schumi'yi destekliyorum bu sene ama tabi ki benim için Kimi'nin yerini alamaz kendisini ne kadar çok seviyor olsamda.
  • inşallah Kimi , RedBull ile geri döner.umarım paslanmaz.macca ile geri dönse iyi olurdu.
    Sutil 2 defadır podyuma yaklaştı ve haketmişti ki ikisinde de Kimi'nin gazabına uğrayıp yarış dışı kaldı. ne tasadüfse.
  • yağmurlu yarışlar olmasa F1 inde tadı kalmıcak gibi, yağmur dualarınamı başlasak her yarış öncesi

oyum hamiltona yağmur da cabası.
  • malezya'da yağan şey yağmurun ötesinde bi hadise.. bu kadarı yarışa zevkten çok zarar veriyor..

geçen yıl yarış tamamlanamadı. umarım bu yıl o kadar da büyük bi yağmur olmaz. bi british olarak yağmurda iyi süren button'a avantaj sağlayacak kadar yağsın yeter. hamilton da bi diğer british olarak biraz nasiplense mclaren adına cok hayırlı bi iş olur..

yine yarış durdurulacak boyuta gelirse artık takvim revize edilmeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

bi british olarak yağmurda iyi süren button'a avantaj sağlayacak kadar yağsın yeter. hamilton da bi diğer british olarak biraz nasiplense mclaren adına cok hayırlı bi iş olur..

Fuat çok şey istedin Button kıvamında yağsın diyerekşaka bi yanada yarış saati geçen sezonkine göre 1 saat geriye alınmış. sebebide malum geçen sene hem yağmur hemde havanın kararması yüzünden yarış durdurulmuş ve devamı yapılamamıştı. bu sene en azından karanlık anlamında bi sorun olmayacaktır. ama yağmur ne derece etkiler kimse bilemez tabi.
    yağmur denince 2007'deki Nurburgring'te yapılan yarış geliyor benim aklıma. ne yarıştı ama...

Cantan;meşhur Alman motorsporları dergisinde yine Kimi ve Red Bull konusu gündeme gelmiş. eğer Kimi F1'e dönmeye karar verirse Red Bull her şekilde Kimi'yi tercih edecektir Webber'e karşı. e Kimi bu Webber'le kıyaslanması söz konusu bile olamaz. zaten Christian Horner'da çaktırmadan çıtlatıyor bişeyler.

Schumi döndü diye acaba Montoya'da hırs yaparda 2. bi F1 kariyeri düşünür mü?malum Schumi ile birbirlerini çok severler

•  03 2010 FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIAN GRAND PRIX (Kuala Lumpur)

ekleme:nıye hamılton da nasıplenıyorkı?
    bana kalırsa hamılton button a nazaran gerek kuru zemın gerekse ıslak ve saganak yagısta daha ıyı
    not: tamamen tarafsız bır yorum.keza asla pılot tutmam

2. ekleme:asla pılot tutmam.benım ıcın mclaren daha onemlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 31 Mart 2010; 20:32:41 >

• quote:

Yazı-turayı kaybeden Kovalainen garajda oturacak

Yazı-turada kaybeden Heikki Kovalainen, Malezya Grand Prix öncesindeki sabah antrenmanlarında kokpit yerine garajda oturacak.

Takımın Cuma antrenmanlarında Hint pilot Feyruz Fauzy'i araca geçirme kararının ardından teknik patron Mike Gascoyne, kimin aracından vazgeceğini belirlemek için Kovalainen ile Jarno Trulli arasında yazı tura atılmasına karar verdi.

28 yaşındaki Kovalainen, Fin Turun Sanomat gazetesine yaptığı açıklamada, "Yazı dedim ve kaybettim" ifadesini kullandı.

Avustralya GP'de hidrolik arızası yüzünden start alamayan Jarno Trulli ise yazı-tura atışını kazanmış olmasının kendini rahatlattığını söyledi.

Hidrolik problemlerin Malezya öncesinde halledileceğini belirterek, "Piste çıkıp yarışmayı ve Sepang'da neler yapabileceğimizi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

TurkiyeF1.com
    rezalet

• Yağmurda şu anki pilotlar içerisinde
    Schumacher-Alonso-Hamilton-Vettel dörtlüsünü sıralayabilirim..Button'un ise vasat bence..
  • quote:

bana kalırsa hamılton button a nazaran gerek kuru zemın gerekse ıslak ve saganak yagısta daha ıyı

orası öyle tabiki yani mesele komple pilot olmaya geldiğinde Button'ı geçtim Hamilton'ın pek rakibi yok pistte. Hamilton'ın Monza'da yağmur altından yaptıkları müthişti kimse inkar edemez.

bi de bu aralar hangi gündü bilmiyorumda sanki Schumi'nin bütün rekorlarını alt üst edecek Hamilton,nedense böyle birşey düşündüm. hem genç hemde yaşına oranla çok tecübeli hemde yeteneği tartışılmayacak kadar mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan
    quote:

eh Kurt accuk kocadı diye sizede meydan kaldı sanki.öyle oldu azcık; şans tanıyın herife ben bile ilk 6 yarışlık çizelge verdim adama...
    gözüm M.S. laf atmayınız o gerçekten hızlı ve harika pilottur.saygıyı hakediyor.gerek davranış, gerek sözleriyle. artık yaşına, piste, zaman bağlamak lazım.
    ve evet yine de o pilotu dikkatli izleyin.hafife almamak lazım.

la havle.
    MS yı hafıfe almadık.yada o kocadı da meydanlar bızım de demedık
    acık acık halen korkulur dıyorum anlasılmıyormu?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.