Şimdi Ara

02164440375 gelen telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burdan arandım otmatik mesaj hatun söylüyor biraz uyku sersemi dinledim.

bana dediği geçmişten alacağım oldugu 70 tl vs sonraki faturalara bunu yansıtıp az gelecekmiş birde belli bir süre paket fiyatım 49 tl olacakmış gibi birşey söyledi böyle bir telefon alan oldumu mesaj olarak gelmedi bu direk telefon ettiler ana hatlarıyla bu şekildeydi birebir olmayabilir

• Entry nick uyumu
  • Şimdi benide aradı aynı numara. BTK'nın bilmem ne kanununa göre ücret iadesi yapılacakmış rakam 70 lira civarı...
    Bu yüzden ocak ayında fatura ödemeyecekmişim ve bir sonraki ay ise 40 küsur lira ödeyecekmişim.
  • aynı numara aradı kanuna göre yeni düzenlemeden dolayı gibi birşey söyledi bu yüzden 70 küsür lira faturadan düşülecekmiş ve kullandığım netlimitsiz tarifesi taahhüt süresi boyunca 49 tlden ücretlendirelecekmiş.
  • Biraz önce beni de aradılar araştırdım 70.70 TL lik ücret iadesinin sebebi 2011 yılı başında bizim 24 ay taahhütlü 49 TL lik tarifemizi taahhüt olmasına rağmen 54,75 TL yapmalarından kaynaklanıyor taahhüt olduğu halde zam yapıldı BTK duruma müdahale etmiş aradaki farkı ttnet'in iade etmesine kalan taahhüt süresince de 49 TL den devamına karar vermiş ilgili link aşağıda

http://www.ttnet.com.tr/web/228-2707-1-1/tur/ttnet_hakkinda/ttnet_hakkinda/duyurular/s:Bilgi+Teknolojileri
  • hımm ondanmı tvbu yu 1 den 4-5 e çıkardılarki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

hımm ondanmı tvbu yu 1 den 4-5 e çıkardılarki

tivibu ilk çıktığında fiyatları böyle olacak deniyordu zaten ama talep almak için bir süre 1 tlden gittiler şimdi o fiyatlara çekiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefondan arandım
    15 yıl önce açıldı
    biri arayınca telefon kapanıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.