Filmin 1. serisi 16 Temmuz'da tüm dünyada yayına giriyor. Filmin fragmanı şimdiden milyonlarca kişi tarafından izlendi. inanılmaz kurgusu ve hayat hikayesi ile 007 Haldun 16 Temmuzda sinemalarda ...
Haha, çok başarılı ve gerçekten çok iyi bir Galatasaraylı, ruhunu vermiş Abdulrahim Albayrak gibi.
Böyle içten seven gerçekten iş olsun diye değil başarıyı isteyen adamlar olmalı Galatasayın başında.
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
Filmin 1. serisi 16 Temmuz'da tüm dünyada yayına giriyor. Filmin fragmanı şimdiden milyonlarca kişi tarafından izlendi. inanılmaz kurgusu ve hayat hikayesi ile 007 Haldun 16 Temmuzda sinemalarda ...
Film diyorsun ama oyununun kapağını koymuşsun. Activision ve Live yazısı var.
Film diyorsun ama oyununun kapağını koymuşsun. Activision ve Live yazısı var.
Oyunu çıkalı çok oldu zaten film afişi belli değil ondandır.
Bu arada filmin konusu Türk Milli Takımı Teknik Direktörü İmparator kod adlı şahıs Haldun a bir liste verir ve onları Türk Milli Takımına getirmesini ister.Bu zorlu yolda Barcelona mafyası LaPorta ,Madrid mafyası Perez,İngiliz mafyası Sir Ferguson en ezeli düşmanlarıdır.Komedi,romantizm,aksiyon,macera,spor,ikna edebilme uzmanlıkları içeren bu film de yeri gelince "Ulan yine aldı ,yine yaptı" diyecek,Linconü görünce " Almaaa,almaaa" diyecek,Nondayı görünce filmin +18 olduğunu anlayacaksınız
bu adam aslında başkan olmalı
bu adamın niye bu kadar abartıosunuz gerçekden anlamak çok güç gs geçen sene bu adamın transferleriyle battı bu seneyide görseydiniz bari en azından neler olucağını
quote:
Orjinalden alıntı: HeNRy__
bu adamın niye bu kadar abartıosunuz gerçekden anlamak çok güç gs geçen sene bu adamın transferleriyle battı bu seneyide görseydiniz bari en azından neler olucağını
Milan Baroş ve Kewell transferleri kötümüydü :S şaka yapıyorsun herhalde.
quote:
quote:
hangi transfer batırdı bizi ayıptır sorması.
gs geçen sezon ligi istediği yerde tamamlayamadıysa oyuncunun adının ne kadar klas olduğunun bir önemi yok önemli olan sonuçdur
quote:
gs geçen sezon ligi istediği yerde tamamlayamadıysa oyuncunun adının ne kadar klas olduğunun bir önemi yok önemli olan sonuçdur
peki geçen seneki başarısızlıktaki hangi haldun üstünel transferinin payı var onu istiyorum senden.
aldırdğı oyuncular gs takımında oynamıyormu gs kaybettiği maçları takım olarak kaybettiyse hepsinin payı var demekdir
quote:
aldırdğı oyuncular gs takımında oynamıyormu gs kaybettiği maçları takım olarak kaybettiyse hepsinin payı var demekdir
yuvarlak konuşma isim ver.bişey attın ortaya kanıtla o zaman.
Ortaya kendini attı sandık misali
anlatıyorum işde anlamıyorsun milan barosun gol kralı olması benim için bişey ifade etmiyor belki gs milan baros gol kralı olsun diye sadece ona gol attırmaya çalışıodur bunu ben nerden bileyim zaten penaltılarıda o atıodu gs geçen sene başarılı olamadıysa hepsinin payı vardır bunu söylüyorum bana şu oyuncu bunu yapdı falan anlatmayın daha iyisinide yapamazlarmıydı ama yapamadılar dolayısıyla başarısız transferler yapmışdır illaki örnek örnek diye tutturdun al sana birde örnek ama örneğe gerek yok örnek zaten takımın lig sonundaki konumudur