Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Selamlar;
Ürün 2 hafta önce hepsiburada.com dan alındı. Sadece denendi. 30 dakidadan fazla açık kalmamıştır. Üzerinde gelen stickerlar, poşetleri, kilpsleri, kısaca herşeyi ilk günkü gibidir. İhtiyacım olmadığı için satıyorum. Ürün ile birlikte 10 TL değerindeki deri kılıfı yollayacağım. Ürünü alıp, bir parçası eksik ve ya ilk günkü halinden farklı bir durum ile karşılaşırsanız paranızı aynen iade ederim. İncelemeniz için HB linki veriyorum:
Bravo çok komiksin...Senin gibiler yüzünden günden güne soğuyorum forumdan...
Kardeşim adam gibi baksaydın verdiğin linke. Bana ne patlıyorsun alla alla... Birkaç yorum daha yapardım cihaz hakkında ama neyse...
Forum zaten muhtaç sana, Allah aşkına soğuma.
quote:
Orijinalden alıntı: Siyah Nur
quote:
Orijinalden alıntı: No Life 'Til Leather
quote:
Orijinalden alıntı: Siyah Nur
Verdiğin linkte sıfır fiyatı 260 TL
Bravo çok komiksin...Senin gibiler yüzünden günden güne soğuyorum forumdan...
Kardeşim adam gibi baksaydın verdiğin linke. Bana ne patlıyorsun alla alla... Birkaç yorum daha yapardım cihaz hakkında ama neyse...
Forum zaten muhtaç sana, Allah aşkına soğuma.
Konunun açıldığı zamanın ilanın değişmesinden önce olabileceği, bununla alay etmenin mantıksız, gereksiz olabileceği aklına gelmedi mi? Yine de insan gibi bir uyarının ardından belirtebilirdin bu ironiyi.