Şimdi Ara

'0' Philips GoGear Muse 8 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Selamlar;

Ürün 2 hafta önce hepsiburada.com dan alındı. Sadece denendi. 30 dakidadan fazla açık kalmamıştır. Üzerinde gelen stickerlar, poşetleri, kilpsleri, kısaca herşeyi ilk günkü gibidir. İhtiyacım olmadığı için satıyorum. Ürün ile birlikte 10 TL değerindeki deri kılıfı yollayacağım. Ürünü alıp, bir parçası eksik ve ya ilk günkü halinden farklı bir durum ile karşılaşırsanız paranızı aynen iade ederim. İncelemeniz için HB linki veriyorum:

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-gogear-muse-sa3mus08s97-8gb-32-dokunmatik-ekran-fm-radyo-microsd-kart-girisi-ses-kayit-fullsound-mp3mp4-player/productDetails.aspx?productId=bd56858&categoryId=9181&SKU=BD56858

Fiyat 300 TL dir. PM ve mailime sık bakamıyorum. O nedenle ilgilenen arkadaşlar için cep telefonum:

05385988688

Saygılar, iyi alışverişler...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Verdiğin linkte sıfır fiyatı 260 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Verdiğin linkte sıfır fiyatı 260 TL

Bravo çok komiksin...Senin gibiler yüzünden günden güne soğuyorum forumdan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Life 'Til Leather

quote:

Kardeşim adam gibi baksaydın verdiğin linke. Bana ne patlıyorsun alla alla... Birkaç yorum daha yapardım cihaz hakkında ama neyse...

Forum zaten muhtaç sana, Allah aşkına soğuma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No Life 'Til Leather

quote:

Kardeşim adam gibi baksaydın verdiğin linke. Bana ne patlıyorsun alla alla... Birkaç yorum daha yapardım cihaz hakkında ama neyse...

Forum zaten muhtaç sana, Allah aşkına soğuma.

Konunun açıldığı zamanın ilanın değişmesinden önce olabileceği, bununla alay etmenin mantıksız, gereksiz olabileceği aklına gelmedi mi? Yine de insan gibi bir uyarının ardından belirtebilirdin bu ironiyi.

• Sattığın şeyin piyasasını takip et bro, alışverişten anlamıyorsan ben n'apayım!?

Neyse sana kolay gelsin, şaş kaza satarsın belki; hayırlı satışlar, iyi bayramlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.