Şimdi Ara

0 nintendo ds lite ne kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde 0 olarak kullanılmamıs ds lite var en fazla 1 2 kere açıp bakmışımdır daha sonra psp hediye geldigi için yuzune bakmadım bile cihaz oyle yatıyor.Hiç oyun yok r4 kartı vs. yok cihaz+ kutusu + kutu içerifi(full) + kalem ne kadar eder? Garantisi ve faturası yok bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 31 Ekim 2011; 20:22:22 >

• valla max 100-120 ye gider bence
    r4 de olsaydi 150 falan derdim
    cok eski bir cihaz kimsenin alacaği birsey değil ancak ucuz olursa ilgi ceker ve satilir diye dusunuyorum
    sahibinden 200 kusurlara verilmiş bir ton ilan var ama hepsi eski ilan hiçbiri satilmamiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hokki

valla max 100-120 ye gider bence
    r4 de olsaydi 150 falan derdim
    cok eski bir cihaz kimsenin alacaği birsey değil ancak ucuz olursa ilgi ceker ve satilir diye dusunuyorum
    sahibinden 200 kusurlara verilmiş bir ton ilan var ama hepsi eski ilan hiçbiri satilmamiş

Hmm anladım tesekkur ederim
  • ds lite'dan sonra çıkan modelleri ve garantisininde olmadığını düşünürsek max 100 lira verilir diye düşünüyorum
  • selam istanbuldaysan satın almak istiyorum

100 tl verebilirim kutu içeriği şarjı falan varsa bende bir ds sahibi olduğum için r4 var bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shodaime -- 5 Kasım 2011; 11:29:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.