Şimdi Ara

0 km Sürüşe Hazır Şiir Sitesi - Muazzam Link Kasıldı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0 km Sürüşe Hazır Şiir Sitesi - Muazzam Link Kasıldı :)
    Domain: Aşk Şiirleri,Ask Siirleri,AŞK ŞİİRLERİ,ASK SIIRLERI,ASK SİİRLERİ - Doyasıya Aşk Şiirleri
    domain reg - bitiş :31.03.2008 - 31.03.2009
    Domainde herhangi ban : yok
    Site açılış tarihi : 7 Mayıs 2008
    Site hiti : ortalama 100 tekil (analytics)
    hosting vesaire : hosting sponsor olarak 1 yıllığına anlaşılmıştır sitenin altındaki banneri kaldırmaz iseniz ben hosting sahibi ile sizi görüştürürüm anlaşırsınız
    telif hakkı vs script : Xoops ücretsiz yazılım
    Tema : xoopsmexico nun rmlight teması tarafımca türkçeleştirilmiştir.
    seo , link çalışmaları :

koleraclub.com
    japoncu.net
    kuvvetmira-fan.net
    cinselbirlesme.com
    sexualupload.com

Sitelerinde gördüğünüz tüm kodlar r10.net link değişimi bölümünde yaptığım ve sadece bu şiir sitesi kodlarını eklettirdiğim kişilerin kodlarıdır.muazzam sayıda link değişimi yapılmıştır.
    Silver premium bölümünde paylaşılan bir çok yüksek prli bloga link verilmiştir.

Ayrıca 1700 post ile donanimhaber.com ve r10.net hesabım olmak üzere bir çok popüler ve binlerce postu olan forum hesaplarının imzasında linkleri mevcuttur.

Xoopsda bir çok sitede bulunmayan seo eklentisi yapılmış olup sadece "ı" harfinde çıkan ve çözemediğim sorun dışında tüm türkçe harfler seo çalışması ile urlde şiir isimleri gözükımektedir.

Toplist , dizin vs : onlarca toplist ve dizine eklemeleri yapılmıştır

İçerik : 500 adet özenle resimleri seçili aşk şiirleri eklenmiştir

İstenen ücret : 150 ytl

Yorum detay vesaire :

Ben bu siteye günlerimi verdim sırf iyi gözüksün diye adsense yerleşiminde bile çok emekler verdim , xoopsta nadir görünen seo eklentisini uyguladım , meksikaca olan temayı türkçeleştirdim , özellikle 500 adet özenle seçilmiş şiirler ekledim.

Yarım saat önceye kadar bu site benim hala aşk şiirleri kelimesinde 1 ay sonra zirveye çıkıcak bir siteydi ve yapardım , ki önceden yaptım başka bir şiir sitesi ile ama artık yorulduğumu hissettim uğraşmaktan daraldım artık arkadaşlar , hem paraya ihtiyacım var bana göre çok başkalarına göre ufak meblalar bari biraz yükümü hafifletiri diyorum.

Bakın arkadaşlar alacak arkadaş siteyi alsın öyle kenara bırakmasın benim emeklerimi boşa çıkarmasın lütfen birisi bu siteyi aşk şiirleri kelimesinde zirveye çıkarsın. siteyi kenarda tutcaklar almasın lütfen...

Teklifleri bekliyorum teşekkürler

r10.net itrader alanım :http://www.r10.net/itrader.php?u=11344

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.