Arkadaslar bır aksılık olmaz ıse bu ay sonuna doğru bır araba almayı dusunuyoruz yalnız bu ıkı arac arasında kararsız kaldık ıkısı farklı kategorılerde araclar fakat aklımızı celen bunlar oldu yalnız 30bin tl butce ıle sıfır km berlıngo mu almak mantıklı yoksa 2 el navaramı azamı 5 yıl kullanılacak arac .. elden cıkartmada fazla değer kaybetmeden cıkartmak da kolay olmalı.. sımdıden tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: mukremin_54
Arkadaslar bır aksılık olmaz ıse bu ay sonuna doğru bır araba almayı dusunuyoruz yalnız bu ıkı arac arasında kararsız kaldık ıkısı farklı kategorılerde araclar fakat aklımızı celen bunlar oldu yalnız 30bin tl butce ıle sıfır km berlıngo mu almak mantıklı yoksa 2 el navaramı azamı 5 yıl kullanılacak arac .. elden cıkartmada fazla değer kaybetmeden cıkartmak da kolay olmalı.. sımdıden tesekkurler
Her şeye rağmen ben navara diyorum, nedendir bilmiyorum ama navara her zaman daha çekici geliyor bana. Ama sıfır arabanın tadıda başkadır, partner tepee neden düşünmüyorsunuz?
Arkadaslar cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım.... berlıngo suan daha ağırlıklı olarak aklıma yatmaya basladı yorumlarınızdan sonra 110 luk berlıngo dusunuyorum 92 ps lıklerden bır donanım farkı yoksa arada.... 92 lık fıyat avantajı olarak dahada makul bır secenek benım ıcın .. partner dusunmeme nedenım aynı ozellıkler aynı kasada sayılır fakat bıraz daha pahalı olması... Navara ya gelınce evet cok cekıcı bır arac hayalımındeki arac fakat mantık olarak berlıngo sıfır km olması daha cok cezbedıyor ..
110 luk citroen de esp yok.fakat tepee 700 lira farkla opsiyonel olarak alabilirsiniz.fakat arada 2 bin tl civarı fark var.Maddi durumlar elverişli ise esp li 110 luk tepee diyorum.Bu tarz araçlara bence esp şart.. Ayrıca 32-33 civarına bizzat kullandığım esp li connect glx te olabilir.
Acıkcası butcem 30bin ytl buna ılave olarak bin tl daha ekleyebılırım birde bayı ıle cetın bır pazarlık yapmayı dusunuyorum ..... cıtroende esp olmaması uzdu benı hevesım yarıda kaldı dıyebılırım. ford connect sağlam fakat estetık bakımdan ılgımı cekmıyor yenı doblo gıbı... tepee lerı ınceledığımde donanım farklılıklarında asırı fıyat farkı koymuslar premıum seceneğınde govde rengı tamponlar bıle yok sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: apia
Her şeye rağmen ben navara diyorum, nedendir bilmiyorum ama navara her zaman daha çekici geliyor bana. Ama sıfır arabanın tadıda başkadır, partner tepee neden düşünmüyorsunuz?
tepee ile berlıngo arasında ne fark var sayarmısın bizde bilek
quote:
Arkadaslar cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım.... berlıngo suan daha ağırlıklı olarak aklıma yatmaya basladı yorumlarınızdan sonra 110 luk berlıngo dusunuyorum 92 ps lıklerden bır donanım farkı yoksa arada.... 92 lık fıyat avantajı olarak dahada makul bır secenek benım ıcın .. partner dusunmeme nedenım aynı ozellıkler aynı kasada sayılır fakat bıraz daha pahalı olması... Navara ya gelınce evet cok cekıcı bır arac hayalımındeki arac fakat mantık olarak berlıngo sıfır km olması daha cok cezbedıyor ..
kardeşım bak 90lık tepee gövde rengi tampon tavan barı sis farı bunlar yok ama berlıngoda mevcuttur bunlar.
yani 92lik berlıngo dıştan 110luk tepee ile aynıdır görünüşü.
bunu herzaman söyledım söyluycemde 90lık alınıcaksa berlıngo 110luk alınıcaksa tepee.
rengi ne düşünüyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76
quote:
Aralarında bariz bir fark yok diye biliyorum ama ikinci elde pejo daha fazla tutuluyor ülkemizde, o açıdan patner tepee demiştim, yanılıyorda olabilirim ama benim Ankara'da ki izlenimim bu şekilde.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76
quote:
Aralarında bariz bir fark yok diye biliyorum ama ikinci elde pejo daha fazla tutuluyor ülkemizde, o açıdan patner tepee demiştim, yanılıyorda olabilirim ama benim Ankara'da ki izlenimim bu şekilde.
ankarada öyle olabilir bilmem 2.elde cıtroen daha ıyı galerıcıyım bu arada .
mılletin üzerinde çok kötü izlenip buraktıgı için peugeot geçmişte miilet hala o kafayla gidiyo yanı bi ön yargıyla yaklaşıyor.
fark yok 90pslerde berlıngo daha üstün ama 110psde tepee
110 ps lık dusunuyorum bu durumda tepee almam daha mantıklı olucak sanırım verdığınız cevaplara gore bu yonde haraket edeceğım renk olarakda siyah düşünüyorum... navara ıse o artık bır baska bahara
quote:
110 ps lık dusunuyorum bu durumda tepee almam daha mantıklı olucak sanırım verdığınız cevaplara gore bu yonde haraket edeceğım renk olarakda siyah düşünüyorum... navara ıse o artık bır baska bahara
bır 5 bın ytl daha ustune ekleyebılırım duruma gore fakat azız bey sızde bır berlıngo kullanan bırı olarak nıcın 110 luk berlıngo onermıyorsunuz esp yok tamam ama peugeottan daha yakısıklı duruyor hemde fıyat olarak daha makul
quote:
bır 5 bın ytl daha ustune ekleyebılırım duruma gore fakat azız bey sızde bır berlıngo kullanan bırı olarak nıcın 110 luk berlıngo onermıyorsunuz esp yok tamam ama peugeottan daha yakısıklı duruyor hemde fıyat olarak daha makul
kardeşım biraz objektif olmak lazım demı şimdi farkları sayıyım sana.
berlıngoda 2 aırbag var tepeede 6 tane tepeede esp var berlıngoda yok .
tepeede koltuk arkası masa var berlıngoda yok
sis farı etrafı krom çerçeve berlıngoda yok .
berlıngoda tavan barı standart tepeede opsiyonel
yanı anlıycagınız donanım olarak tepee üstün diyorum ama fiyatıda üstün 36ya tepee alırsın 110ps 32,33e berlıngo
dış karızması tipi berlıngo 1 numara tabıkıde.
ama tekrar size önerdıgım araç 92ps berlıngodur bakın ben galerıcıyım bı düşünün neden 110luk tepee yada berlıngo almadım.
satarken 2side aynı fıyat üzerinden satılıyor çok oynasa 500,750tl oynuyor. ama sıfır alırken berlıngoda3 tepeede 5,6bintl oynuyor.
ama ginede son karar sizin bide halkımızda şu ziihniyet var 110luk çok yakar halbuki en az yakanı o ama halk işte.
en çok tuıtulan dıye sor halka 90lık der en ıdealı ortasıdır 90lıktır der .
ama son karar sizin .
edit:umarım yardımcı olmuşumdur hafif ticari hakkında tum sorularınızı cevaplarım sorabilirsiniz .
imzamdakı mekanımızada beklerım
hafif binek araçlardaki konforu aratmaz bizim burdaki komşu aldı sıfır km. her aracı park ettiğimde böle berlingoya baka kalıyorum tabi birde nazar durumu var 10 senelik aracında 1 gram çizik boya yokken bu berlingosunda arka stop farkı çatlak ve sol arka çamurluğunda çizik var :) bu kurban kesmen şart :)