Şimdi Ara

0 hdd gozukmuyor acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 500gb seagate format attim xp yukledim ama her acilisinda disk boot failture hatasi aliyorum 2kere format attim

• formattan sonra oncelıklı dısk okumayı degıstırdın mı .. ? ondan olabılr ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

formattan sonra oncelıklı dısk okumayı degıstırdın mı .. ? ondan olabılr ..

hayir hic ellemedim
  • hdd yı gormeme durumu belkı kablosuyla ılgılı bır sorunda olabılr .. eger ımkanınız varsa hdd nın sata kablosunu degıstırın ..yada sata kablosnun gırısını board uzerınde degıstrın ..
  • quote:

hdd yı gormeme durumu belkı kablosuyla ılgılı bır sorunda olabılr .. eger ımkanınız varsa hdd nın sata kablosunu degıstırın ..yada sata kablosnun gırısını board uzerınde degıstrın ..

kablo da sorun yokda hdd formatlayip yukleyebiliyorum ama tam xp ekrani gelecekken tekrar xp kuruluma giriyor boot from cd diye biosda f7 li neyapayim 3.formati aticam
  • ramlerı dene bırde ..slotları degıstır ..2 parcaysa tek tek dene ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni tel icin yardim lutfennn!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam gidince denerim bu arada forma cdsi biraz eski ve çizik 1-2 kere hata verdi atarken ondan olabilirmi?
  • Merhaba,

İlk aşamada Format atarken Boot ayarlarını DVD/CD ROM olarak ayarlıyorsun. Format işlemi bittiği zaman, sistemi yeniden başlayacak ve sen Bios'a girerek Boot ayarının 1. seçeneğine Harddisk'i koyacaksın ve o şekilde deneyeceksin.
  • ..xp ekranı gelecekken kuruluma gırıyor demıssınız yukarıdakı msjnızda ..eger sıstem yanlıs yada eksık kurulum olmussa belkıde ondan yapıyordur ..saglam bır cdyle sıstemı tekrar kurarsanız daha saglıklı olur sanırım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

İlk aşamada Format atarken Boot ayarlarını DVD/CD ROM olarak ayarlıyorsun. Format işlemi bittiği zaman, sistemi yeniden başlayacak ve sen Bios'a girerek Boot ayarının 1. seçeneğine Harddisk'i koyacaksın ve o şekilde deneyeceksin.

denedim olmadı sanırım cd eski
  • sız saglam bır cd ıle sıstmeı tekrar kurun sonuc degısmesse tekrar bakalım ... sorun cozulursede burada paylasın neden oldgunu bılelım ..
  • quote:

sız saglam bır cd ıle sıstmeı tekrar kurun sonuc degısmesse tekrar bakalım ... sorun cozulursede burada paylasın neden oldgunu bılelım ..

eve gidince denerim
  • @nıggaa nın dediği gibi imkan varsa bi kabloları değiştirip deneyin. Çok kez başıma geldi ide kablosundan kaynaklıydı benımkıler, cd sürücüyü sökün sadece hdd bağlı olarak çalıştırmayı deneyin eğer çalışırsa bi ide almanız yeterli olacaktır.
  • hdd ile bios uyumsuzluğu vardı düzeltildi teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.