Selamın Aleyküm arkadaşlar bende LG GM 735 var explorer açıyorum 0.facebook.com yazıyorum hattınız ip adresini desteklemiyor falan diyor bunun bi çözümü var mı ?
444 0 532 den uygun internet ayarlarini ucretsiz ala bilirsin
GRPSWAP yazıp 5555'e göndererek, 0.face adresinden giriş yapacağın ayarı temin edebilirsin. Eğer cihaz tanımlı değil ise, ilgili ayarı müşteri hizmetlerinden istemen gerekecek.
Avea internet ayarı var, grpswap yok ise, ücretsiz giriş yapamassın malesef..
quote:
Orijinalden alıntı: MultiHunter
444 0 532 den uygun internet ayarlarini ucretsiz ala bilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: berkes
Selamın Aleyküm arkadaşlar bende LG GM 735 var explorer açıyorum 0.facebook.com yazıyorum hattınız ip adresini desteklemiyor falan diyor bunun bi çözümü var mı ?
paket veri ile ilgili sorun vardır telefon nokia mı?
Telefon LG GM735
Bi deniycem dediklerinizi çok sağolun inşallah olur
Orijinalden alıntı: telecity her cihazda 0 dan girince bedava olmuyormu
evet ama bu 0.facebook.com sadece Turkcell kullanicilarina ucretsiz.
Hayır değil eski telefonumdan girebiliyodum :D
444 0 532 numarası Turkcell servisi benim hat Avea :D
GPRSWAP 555 attım telefon tespit edilemedi diyo 500'ü arayınız falan filan dedi şimdi ücretlidir falan :D bi ara arıycam :D
O Proxy İP falan sonra uğraşıcam :D Telfonu daha yeni aldım ayarlarını falan daha keşfedemedim zor oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: MultiHunter
quote:
Orijinalden alıntı: telecity her cihazda 0 dan girince bedava olmuyormu
evet ama bu 0.facebook.com sadece Turkcell kullanicilarina ucretsiz.
Merhaba
yanlış bilgi vermişsiniz, tüm operatörler için ücretsiz.
valla bana sms geldi turkcellden turkcelllilere ozel bu adresten ucretsiz gris yapin diyodu bana soylenen buydu bende oyle yazdim :)
quote:
Orijinalden alıntı: berkes
Telefon LG GM735
Bi deniycem dediklerinizi çok sağolun inşallah olur
benim telefonum nokia telefonu düşürdüm düzeldi deneyebilirsin gerçekten çok ciddiyim ilk başta giriyodu girmemeye başladı hiçbi ayarları oynamama rağmen sonra düşürdüm girmeye başladı
Ben samsung GT S5233W kullanıyorum. hattım vodafone. Telefonu ilk aldığımda ücretsiz 0.facebook a girebiliyordum sonra internet paketi aldım 1 ay boyunca paket kullandım paketim bittikten sonra birdaha 0.facebook a giremedim. müşteri hizmetlerini aradım internet ayarlarınız gönderilecek dedi gönderilmedi de hiç bir bilgi de verilmedi. lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi cevaplarınızı bekliyorum. teşekkürler...
arkadaşlar benm telefonum general mobile Q3 daha önce hattım 0.facebooka giriyordu hattım o zaman aveaydı bn vodafonedan geçiş yapmıştım aveaya aveada olduğum zaman giriyordu şimdi tekrar geçiş yaptım vodafona ve hattımın son dört rakamnda degişklk yaptm yaptıgımdan beri sadece 0.facebooka degil internete bile giremiyorum tarayıcıya giriyorum hemen baglantı başarısız diyor bana yardımcı olabilir msiz rica edyrmm
benimde samsung c270 var facebook zero kapandı diye üzülmeyin falan diyor
bu arada turkcell'liyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme