Şimdi Ara

0 DİYE 2. EL SOFBEN GÖNDERMİŞLER !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 hafta kadar önce bir beko bayiinden şofben aldık. Dün gece altından şu akıtmaya başladı bugün servis geldi ne kadar önce aldınız dedi 1 hafta anca oluyor dedik Allah Allah dedi bu daha önceden kullanılmış dedi tekrar gelip incelemeye alacağız dedi gerekirse değiştirceğiz dedi bundan sonra benim ne bekoya ne satan bayiiye ne de servise güvenim kaldı değişim istemiyorum iade edemez miyim? Mutlaka olmaz diyecektir bayii ne diyeyim? Akşam 7.30 gibi geleceğim işten o zaman bakacağım lütfen yardım edin.



  • Bayilik sistemi devam ettikçe böyle rezillikler de çok olur. İşini düzgün yapanlara lafım yok, ama üçkağıt peşinde olanlar daha fazla maalesef. Firmalar de her satışı denetleme şansına sahip değil. Umarım sıkıntınızı halledersiniz, geçmiş olsun.
  • Bence tüketici hakları derneğini ara. Onlar sana detaylı birgi verir.
  • koç gibi satış yapıyorlar..
  • Bugün servisten yeni bir tane gönderdiler o da vuruk çıktı onu takmaya çalıştılar istemiyorum dedim geri iade edicem yeter artık falan dedim. Bayiiye gitmiş servis elemanları yeni açılmamış bir tane taktılar ben istemediğim halde(takılmasını değil, gelmesini) velhasıl zorla da olsa kurtulduk. Siz siz olun bayiilerden alışveriş yapmayın. Büyük süpermarketlerden yapın gerçi bende öyle yapacaktım ama annemi ikna edemedim. Kim gidecek şimdi oralara falan gibilerinden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: computeron

    koç gibi satış yapıyorlar..


  • quote:

    Orijinalden alıntı: computeron

    koç gibi satış yapıyorlar..


    Aynen Bir işin içinde Koç varsa ben de uzak duruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar cvs DN 1710 marka elektirkli sofben aldım kurulumunu kendim yaptım.çok az suda ısıgın sadece bi tanesi yanıyor 3 kademede dahil.suyu artırdığım zamn ısıklar sönüyor 3kademeye kadar aynı sorun nedir acaba acele cevap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.