Şimdi Ara

0 dan yks ye hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Bazı sebeplerden dolayı 2 sene önce açık liseye geçtim ve bu sene bitiyor. Neredeyse hiç altyapım yok sayılır.Matematik dersini hep hızlı kavrarım o yüzden ilk onu halledeyim dedim. Antrenmanlarla matematik 1 i bitirdim 2. sini bitirmek üzeriyim . Onun dışında elimde antremanlarla geometri 2 kitabı var ve birde sadık uygun yayınlarının ygs dil anlatım kitabi var. Matematiği şenol hocadan dil anlatımı ise hocalara geldikten yazarak çalışıyorum . Diğer dersler için (edebiyat,coğrafya,tarih,felsefe vs) hangi kaynakları ve hangi ders kanallarını önerirsiniz ... Yorumlarınızı bekliyorum .

• güncel
  • Dilbilgisini Önder hocadan hallederseniz çok daha faydalı olur.
    Matematik için Hocalara geldik iyidir.
    Biyoloji için bekir avşar kanalını kullanınız.
    Kimya için kimya adası
    fizik için umut öncül kullanın. Matematiği hızlı kavrıyorsanız çok rahat ilerlersiniz.
    345 Matematik gibi sınavda soru yakalayan kitapları çözmeyi unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tartarusxd

Dilbilgisini Önder hocadan hallederseniz çok daha faydalı olur.
    Matematik için Hocalara geldik iyidir.
    Biyoloji için bekir avşar kanalını kullanınız.
    Kimya için kimya adası
    fizik için umut öncül kullanın. Matematiği hızlı kavrıyorsanız çok rahat ilerlersiniz.
    345 Matematik gibi sınavda soru yakalayan kitapları çözmeyi unutmayın
    Çok teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güncel
  • Matematik icin youtube da cok adam akıllı hoca yok cogu yakın anlatıyor forumda 4-5 populer kanallar var mat icin onlardan birini sec kendine hangisi daha iyi geliyosa onu izle. kaynak olarak birey gelisim serisini öneririm ardından çözüm 3d çözersin.

Geometri icin Metin hocam+ antreman geo bitir birey gelisim serisini çöz.

sosyal icin palme iyiydi bu sene ben daha almadım yenisi nasıl bilmiyorum. Youtube icinse youtube da isem yayıncılık var tarihi ordan izle diger sosyal dersleri youtube dan halletme konu özetli al onlardan hallet.

Türkçe için önder hoca izle nitelik tersyüz alabilirsin yanına paragraf için direk denemelerden gidebilirsin zaten türkçeyi denemelerle halletmek daha mantıklı.

Tyt biyoloji için selin hoca izleyip palme veya fdd çözebilirsin.

Tyt kimya icin kimya adası izleyip palme çöz yeter yada bilgi sarmal.

Tyt fizik ertan sinan şahin öneririm ama ertan sinan sahin,fizikle baris,umut oncul bu kanallari izleyip kendine göre en iyisini sen seç hepsi cok iyi cunku kaynak olarak 40 seansta fizik cozebilirsin. fizik sıkıntı bi ders ardından yayın denizi ardından nihat bilgin sb ve denemeleri cozebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuzcu11 -- 19 Ekim 2018; 0:19:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıfırdan başlamak güzel iştir en zevkli iştir 4 gün ders çalışırsın tytde 5-6 netin direkt artar mutluluk kaynağı yardır abicim yardırrrrrt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS ilk 10.000'e girenlere soru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • .Gecen sene psikolojik olarak çöküntüdeydim bu sene basladim calismaya temelde sifir.

1 ay once dershanenin seviye belirlemesinden toplam 15 net yapmistim

2 hafta onceki denemede 30.25 e cikardim

Bakalim yarinda ozdebir var 35 40 olsa tadindan yenmez hayirlisi olsun artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 19 Ekim 2018; 19:58:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.