Şimdi Ara

0 Araba Gerçekten 0 Km Mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

Orijinalden alıntı: Andre Citroen

Treylerden düşüp Tavanı ezilen Golfü boyayıp sıfır araba diye satan Doğuşu gördükten sonra pek sıcak bakmıyorum.

Şaka, değil mi ?

Benzer örneği ilk ağızdan dinledim, yırtılan tavan komple değişip sıfır diye satılan araç var bu memlekette :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

quote:

quote:

Treylerden düşüp Tavanı ezilen Golfü boyayıp sıfır araba diye satan Doğuşu gördükten sonra pek sıcak bakmıyorum.

Şaka, değil mi ?

Benzer örneği ilk ağızdan dinledim, yırtılan tavan komple değişip sıfır diye satılan araç var bu memlekette :)

Inşallah VW ile sınırlıdır bu tarz olaylar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadalsar hakli, fabrikadan tira, tirdan genelde gemiye, gemiden tekrar tira, sonra da bayinin otoparkina. Bu islemler sirasinda arac hep calistiriliyor ve az da olsa yol yapiyor.
  • Vw polo 0km teslim edilmişti doğuş otodan.

• Beyler bu sadece otomotiv sektöründe olmaz ki. Aldığınız her elektronik ürün bir miktar test amaçlı çalıştırılır. Motor, elektrik aksamda problemler var mı diye kontrol edilir. Adamlar dünyanın ürününü satıyor. Kalite kontrol kriterleri var. Koskoca şirketin prestiji için elbette bir miktar denemelerde bulunacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta basi once bir binip test etmistir yani bakire degil

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Alfa giuliettamı teslim aldığımda dğer markalardan farklı olaak kontağı ilk taktığımda ekranda bir şeyler olup km si 0 olmuştu. Ve sonrasında o ekrandaki hareket bi daha tekrar etmemişti. 6-7 km de teslim edilmeyen nadir araçlardan biri sanırım.

Bu arada 6-7 km de teslim alan biri acaba 0 km olacaktı bu deyip ayıplı mal davası açsa kazanır mı diye de aklıma geldi bi an :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Vw polo 0km teslim edilmişti doğuş otodan.

quote:

Orijinalden alıntı: mkemalyigit

Alfa giuliettamı teslim aldığımda dğer markalardan farklı olaak kontağı ilk taktığımda ekranda bir şeyler olup km si 0 olmuştu. Ve sonrasında o ekrandaki hareket bi daha tekrar etmemişti. 6-7 km de teslim edilmeyen nadir araçlardan biri sanırım.

Bu arada 6-7 km de teslim alan biri acaba 0 km olacaktı bu deyip ayıplı mal davası açsa kazanır mı diye de aklıma geldi bi an :)

Sıfırlamışlardır kilometreyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

quote:

quote:

Şaka, değil mi ?

Inşallah VW ile sınırlıdır bu tarz olaylar

Maalesef değil.. Hiç ummayacağınız markalarda dahi karşılaşabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Dyno test, test sürüşü, tıra yükleme, tırdan indirme, plazaya yerleştirme v.b gibi süreçlerde araç illaki birkaç kez çalıştırılıyor 5-10 km de yol yapılıyor.

0 km olarak ancak araç montajı bitipte dyno teste girmeden önce görebilirsiniz

stilo'm 30 küsur km'deydi aldığımda. çeyrek depodan fazla benzin vardı. golf 10küsurdu onda da çeyrek depo benzin vardı. şahin'in kmsini hatırlamıyorum ama deponun bomboş olduğunu hatırlıyorum. birmot'un içinde kendi benzin istasyonu vardı. ordan benzin aldım. yoksa zordu işim. arkadaşımın lada bayii vardı. sıfır ladalarda zırnık benzin olmuyordu. arkadaş birer bidon benzin koyuyordu yoksa benzin istasyonuna gidemez bunlar diyordu. bir müşterinin benzini o kadar bitmişti ki adamlar ite kaka zor çalıştırdı. koydukları benzin ulaşana kadar motora. o kadar yani.

• en fazla yapacağı 1-3km dir , en zon aldığım 2km falandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

1 ay once arkadasimin babasi aldi fiorino fotografini atti 0 km yaziyordu sakasina dedim bunun kmsi ile oynamislar normalde 5-10 km olmasi lazimdi felan biraz endiselendirmistim

Onlarin araba direkt teslim edildi bursadan mi ne tira yüklediler corluda bayinin önüne indirmişler ordan direkt teslim almislar belki ondandir diye dusunuyorum 0 yazmasinin sebebi

fiatlarda araç uyku modunda geliyor.satıştan önce servis özellikleri aktif edip size teslim ediyor bende punto aldığımda 0 km yazıyordu ekranda.puntoyu satıp i20 aldım oda 8kmde idi.her firmanın uygulaması farklı.neticede uçarak gelmiyorlar bayilere.eğer başka türlü taşımaya çalışsalar bu seferde ciddi manada lojistik maliyeti olur.

nerden çıkardın arkadaşım uyku modunu. bilgisayar mı bu? :)))

benim stilo'yu erken uyandırmışlar anlaşılan. 30küsur idi. :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Milyon dolarlık araç olsa kullanılmaan çıkarmazlar, hele süper spor grubu bir araç ise cayır cayır pistte test ediliyor ondan sonra satışa çıkar, normal olan da bu zaten.

Nat.Geo'da Mustang'in Arizona fabrikasında imalat aşamalarını gösteren belgeselinde; her ürün çölde ki özel piste ve yol şartlarında son limite kadar 45 dakika zorlanıp kontrol edildikten sonra kum ve çamurdan temizlenip hız limiti düşürülerek sıfır ürün diye alıcılara teslim ediliyor.
    Reklamlarında ki slogan biz bu aracı en zor şartlarda bozamadık siz hiç bozamazsınız.

benim kuzen mercedes s serisi zırhlı araçlar bölümünde çalışıyor. aracı ona veriyorlar ve birkaç gün eve onunla gidip geliyor. bunu her araçta mı yapıyorlar yoksa bazılarında mı sormadım. şimdi de aklıma takıldı...

• quote:

Orijinalden alıntı: erciiment

Dostum sana bir olay anlatayım gerisini sen düşün;

Marka bende saklı kalsın, bire bir yaşanmış olaydır.

Şimdi sen bir anadolu bayisine gidip sıfır KM kırmızı bir araç almak istediğini söylüyorsun, bayi sana envanteride kırmızı araç olmadığını ama başka bayiden çekebileceğini söylüyor sonra tamam diyip bir miktar kaparo bırakıp gidiyorsun.

Sonra bayi elemanını otobüsle diğer ildeki bayiye gönderiyor, o bayideki kırmızı araca servis tarafından ufak bir müdahale de bulunuluyor ve KM sayacı devre dışı bırakılıyor eleman araca binip 300KM yolu sizin 0KM aracınızla geliyor. Sonra kendi servisinde KM sayacı yeniden devreye sokularak size 6KM'de ki aracınızı teslim ediyor.

o dediğin çok zor. çok riskli bir olay. hiçbirşey olmasa taş gelir, çizer. sıfır araçların en çok zarar görebileceği yerleri kağıtlarla kaplıyorlar yine de bişeyler gelip çiziyor. ayrıca aracın g plakaya ihtiyacı var. satılmamış bir araca g plaka vermezler. boş masallar bunlar. sigortası yok vs.. vs..

• aldığımda 3 km'deydi.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Aracın bir çok özelliği kapalı geliyor.gösterdiler yol bilgisayarı vs. Aktif değildi.cihazla obdden bağlanıp aktif ettiler bana teslim edilince km 0 dı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

https://youtu.be/7r5FyzPX3W8

Oha kullanırken ne zevk almıştır

Reklam filmi olsa da çok güzel

• 11 km de borusandan çıktım
  • aramızda sıfır km aracı "kadın bekaretıyle" özdeşleşiyen çomarlar var.
    kendinize gelin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.