Şimdi Ara

0-999 arası sayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bana 0 ile 999 arasında sayan sayıcı devresi lazı ama entegreli

• untayk arkadaş link vermiş ama onlarda çok malzeme var bende bi devre var sadece0-999 değil 0-sonsuz saydırabilirsin çok basit ve maliyeti az entegremiz tek bu entegreyi bir 555 ile tetikliyoruz o kadar.eğer istersen yaz
    quote:

Orjinalden alıntı: karo64

slm arkadaşlar bana 0 ile 999 arasında sayan sayıcı devresi lazı ama entegreli
  • slm sana yarın bağlantı şeması + malzeme dökümü ve bulabilirsem baskı devre çizimi ile bir 0-9999 sayıcı göndere bilirim. sen sadece en somdaki displayi iptal edersin 0-999 sayıcı olur denemiş ve test edilmiş devredir. kendim listede yaptım bitirme ödevi olarak osilatör devresini ayarlayıp sayaç zamanını ayarlayabiliyorsun
  • bana osülatörlü 555 entegresi ile yapılmış start stop ve reset tuşları olan 0-999 sayıcı lazım ekteki baskı şemasına eklenecek ha bide yolladığım şema jpek bunu areste çizip yollaya bilecek varmı acil cumartesi teslim etmem gereliyo lütfen yardım
     0-999 arası sayıcı
  • lütfen acil yardım bugün son günüm
  • @ibbayram bu işlemi proteus ares ile gerçekleştirebilirsin. Önce çizimi bmp ye çevir ve ares proramından import bmp ile görseli pcb çizimine çevirebilirsin. Artık geriye sadece 555 osilatör devresini eklemen kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0.5 Ampere 1 Amper vermek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun şurda ben ares kullanmayı bilmiyorum yaparsan sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.