Şimdi Ara

0.99 USD com,net,org domain kaydı,Kapısın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0.28 gibi inanılmaz bir rakama .com .net .org domain kaydı.Ödemeleri paypal ve kredi kartınızla kabul ediyor...

https://www.exabytes.com.my/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyprosoft -- 8 Mart 2007; 1:45:53 >

• ytl olarak ne kadar oluyor bu sitede 0.99RM yazıyor dolar değil
  • Hocam sonra yemesinler aldığımız domainleri

Teşekkürler
  • benda bir iş vard nic.tr bile veremiyor bu kadar ucuza

edit : nic.tr ye söyliyelim oda burdan alsın domainleri üstüne kar koyup satsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtiEksi -- 8 Mart 2007; 10:41:25 >
  • hocam sanal kart ile deneyim dedim, nolur nolmaz , 2.10 YTL attım içine, ödeme aşamasına geldiğinizde 0.99$ yazıyor. paypal sayfasından ödemeyi geçtim. son adımda Done tıkladım. sayfa hata verdi, sonra mailime ödeme bilgilerim ve ödeme yapabileceğim paypal adresi geldi.

Garanti 'den sanal karta baktım ki : 0.61 YTL kalmış

ne iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

hocam sanal kart ile deneyim dedim, **** nolmaz , 2.10 YTL attım içine, ödeme aşamasına geldiğinizde 0.99$ yazıyor. paypal sayfasından ödemeyi geçtim. son adımda Done tıkladım. sayfa hata verdi, sonra mailime ödeme bilgilerim ve ödeme yapabileceğim paypal adresi geldi.

Garanti 'den sanal karta baktım ki : 0.61 YTL kalmış

ne iş

aktifnetcim uraşmayın bunlar boş işler 0.99$ com.net.org verilirmi yaa nic.tr bile veremiyor bu fiyata yapmayın gözünücantıları nic.tr bile veremiyor 0.99$ böyle birşey yok yaa
  • bende domain işiyle uğraşan birisindenn sağlam bir kaynakdan duydum 0,28 cent e verildiğini..
    kimseye söylemiyordu
    ama ben yinede isimtescil ve natrodan vazgeçmem
    transfer konusunda kolaylık oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabah aldım şuan kullanılıyor site aktif bi sorun gözükmüyorwww.****.com

0.99 USD com,net,org domain kaydı,Kapısın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahceshare -- 8 Mart 2007; 17:15:13 >
  • sitesinde 99 cents yazıordu,buda 0.99 USD'ye karşılık gelir,bende problem yok ortada bir kabahat varsa onlarındır
  • iyi güzelde sorun şurda sanırım 2 yıllık almaya çalışırsanız 55 usd fiyat veriyor :)
    yani adam 2.yılında kazanıcak sizden.
  • transfer yaparım süre bitmeden başka bir yere
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahceshare

transfer yaparım süre bitmeden başka bir yere

SEN ADAMLARIN TRANSFER İÇİN KİLİDİ AÇACAKLARINI MI SANIYORSUN ?? Bİ DENESENE BAKALIM TRANSFER EDECEKMİSİN ek ücret alacaklar sendenn

• BU da Turkticaret.net'in bedava info domain vermesi gibi anlaşılan...

Dikkat arkadaşlar... Ucuz etin yahnisi durumları...
  • 6-7 ytl için riske girmeye değmez

13 - 15 ytl verir Vargonen veya Natro 'dan alırım
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.