Şimdi Ara

0 850 li numaraları ücretsiz arama - Sabit Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerdeyse tüm çağrı merkezleri 0 850 li numaraları kullanıyor. Ama Türk Telekom Sabit Telefon ile 0 850 li numaraları aramak her yöne dakikalarımızdan düşmüyor ve ücretli.Telekom sabit telefondan her yöne dakikalarımız ile 0 850 li numaraları aramak ücretsiz olsun.bu garip duruma artık son verelim. evet forum olarak desteğinizi bekliyorum
    herkes istekte bulunsa işe yara mı acaba telekomun ceo su
    Paul Doany (@PaulDoany) | Twitterhttps://twitter.com/pauldoany

• sabit telefon kullanan kaldı mı kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

sabit telefon kullanan kaldı mı kardeş

Türknet sağolsun arayacağımız yeri ev telefonundan ücretsiz arıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oOoSöNMeZoOoO

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

sabit telefon kullanan kaldı mı kardeş

Türknet sağolsun arayacağımız yeri ev telefonundan ücretsiz arıyoruz

türknet mi Allah başka dert vermesin ne diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Dert mi :)) 3 senedir kullanıyorum. hiç sorun yaşamadım. 40 mgbit. gerçek sınırsız, her ne kadar kullanılmasa da 1000 dakika telefon. 60 lira. var mı başka yerde. ha belki biraz şanslıyım sıkıntı görmediğim için ama sıkıntı hepsinde var. ttnette de yaşayanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 2 Mart 2018; 13:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raziel82

Dert mi :)) 3 senedir kullanıyorum. hiç sorun yaşamadım. 40 mgbit. gerçek sınırsız, her ne kadar kullanılmasa da 1000 dakika telefon. 60 lira. var mı başka yerde. ha belki biraz şanslıyım sıkıntı görmediğim için ama sıkıntı hepsinde var. ttnette de yaşayanlar var.

4ay kapattıramadım.baktım olmuyor kapatmaktan vazgeçtim. Şu an ev telefonu yok, kaç kere mesaj yazdım ilgilenen yok. Ondanda vazgeçtim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: raziel82

türknet Türkiye'nin en rezil firmasıdır, ondan sonra telekom gelir ama telekomda fiziki olarak karşında muhatap var, gidip telekom ofisini müdürlüğünü basabilirsin yanlış yaparlarsa,türknet naylon fatura gibi bayisi yok temsilciliği yok müşteri hizmetleri yok, sen şanslıymışsın inşallah sorunsuz kullanırsın her zaman. o değilde 4,5 (lte) hızın niye o kadar düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi şanslıyım sıkıntı çekn de çok elbet. belki bu kadar popüler olmadan sınırsız hizmeti çıkmadan abone olmamımda etkisi olabilir bilemiyorum.

mobil hattım turk telekom. o testi yapmadan önce hiçbir şey açmıyordu telde. facebook resim vs yüklemiyordu. merak edip test yaptım hız öyle çıktı. anlık birşeydi muhtemelen. her zaman öyle olmuyor.
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Sanırım buna etken, fazla müşteri az personel. şimdi birde robot personel var. ulaşılamıyordur doğrudur. Dediğim gibi belki ben şanslıyım. 3 senedir bir sıkıntı görmedim.
  • Türknet sağolsun beleşe 1000 dk veriyor Allah telekomun kucağına kimseyi düşütmesin. Telekomluysan türk filmlerindeki emraha dönmüş olursun zaten. Dert soyadın olur. Türknete atıp tutanlar iki kere düşünsün.
  • işte ben de onu söylüyorum ya
    cep telefonu, 444 lü numaraları aramak her yöne dakikalarımızdan düşüyor peki 0 850 li numaralar neden düşmüyor ve ücretli.
    sırf bu yüzden her ay cep telefonuna 20-25 TL para veriyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.