Şimdi Ara

0 532 li hattın prestijine inanıyormusunuz? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
4
Favori
34.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0535 de de var hele benim gibi hattı aldığınız dönemlerde zarfının üstünde Muhabbet Hat yazıyor ise, liseliler bilmez Muhabbet Hat firmasını

0535545XXXX gibi bir numaranında tadı başka 0535 den 545 e selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu bana mantıksız geliyor ama insanların 532'nin saygınlığına inandığı bilinen bir şey.

Yalnız 20'li yaşların başında olup da 532 diye diretenlerin hakkında iyi düşünmüyorum. Hat satın alırken 532'li numaraları görmezden gelip kullanılmamış 530'lu bir numara satın almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Gezmiş

quote:

Orijinalden alıntı: kamyoncu61

Allahtan insanlar yeni 532 alıp hemen kontörlüye çevirmesin diye Turkcell 80 TL vergi çıkardı veya 1 sene taahhüt koydu. Bu bir nebzede olsa hattın ayak takımı kıvamındaki insanların elinde mundarolmasını engeller. 15 yıldır aynı hattı kullanıyorum ve açıkçası vasıfsız insanların elinde 532 yi görünce üzülüyorum. 15 yıl önce cep telefonu almak her babayiğidin harcı değildi. Hakkını verebilecek kişiler alıyodu.

Yok artık adam devlet meselesi haline getirmiş.

Kamyoncu61 allah başka dert vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Gezmiş

quote:

Orijinalden alıntı: kamyoncu61

Allahtan insanlar yeni 532 alıp hemen kontörlüye çevirmesin diye Turkcell 80 TL vergi çıkardı veya 1 sene taahhüt koydu. Bu bir nebzede olsa hattın ayak takımı kıvamındaki insanların elinde mundarolmasını engeller. 15 yıldır aynı hattı kullanıyorum ve açıkçası vasıfsız insanların elinde 532 yi görünce üzülüyorum. 15 yıl önce cep telefonu almak her babayiğidin harcı değildi. Hakkını verebilecek kişiler alıyodu.

Yok artık adam devlet meselesi haline getirmiş.

Kamyoncu61 allah başka dert vermesin

Yahu tabii ki önemli bişey. Beni arayan kişileri ve yeni tanıştığım kişileri 532 'li hattı olmasına bağlı olarak dikkate alıyorum ben.

• Ben de 0533 ile baslayan hattim var ve son 4 hanesi seri numara. Her numarami alan kisi voov diye tepki veriyor :)

• uzun yıllardır kullandığım 532 677 72 7x numaramı son 3 aydır sürekli artarak ve çeşitlenerek gelen "saat kazandınız dakikada kaybettiniz, kart borcunuz mu var, yalnızım ateşliyim söndür beni, dekoryapıda dolaplar boy boy, satürn de uranüs te neptünde acaip indirimler" gibi mesajlar yüzünden illallah ettim ve turkcell tim e gidip 8tl faturama yansıtarak bir başka 532 li numara ile değiştirdim...

yapmaz olaydım sanki hattı bir ay önce iptal ettirmişler gibi benden önce hatta sahip olan kızın arkadaşları aramaz mı bir de sakaryalı bir market zincirirnin mesajları gelip duruyor çıldırmamak elde değil

tamm piyasada verilen 532 li numaraların hepsi kullanılmış olabilir ama 533lüler de mi öle yani gidip sıfır hiç bi yere verilmemiş rahatsız edilmicek bi 533lü numara alma şansımız nedir sizce?

• 98 senesinde siemensin çamaşır makinasıyla hat ve tel.vermişlerdi o zaman para ediyordu hat ve tel. fiyatları başa baş gidiyordu tel takoz oldu hat hala duruyor.
    numaranın tek faydası sarı kutudan aldıgım 250 mb internet başkada bi faydasını görmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYSOL!D

uzun yıllardır kullandığım 532 677 72 7x numaramı son 3 aydır sürekli artarak ve çeşitlenerek gelen "saat kazandınız dakikada kaybettiniz, kart borcunuz mu var, yalnızım ateşliyim söndür beni, dekoryapıda dolaplar boy boy, satürn de uranüs te neptünde acaip indirimler" gibi mesajlar yüzünden illallah ettim ve turkcell tim e gidip 8tl faturama yansıtarak bir başka 532 li numara ile değiştirdim...

yapmaz olaydım sanki hattı bir ay önce iptal ettirmişler gibi benden önce hatta sahip olan kızın arkadaşları aramaz mı bir de sakaryalı bir market zincirirnin mesajları gelip duruyor çıldırmamak elde değil

tamm piyasada verilen 532 li numaraların hepsi kullanılmış olabilir ama 533lüler de mi öle yani gidip sıfır hiç bi yere verilmemiş rahatsız edilmicek bi 533lü numara alma şansımız nedir sizce?

532 533 hepsi kullanıldı ve 530 kullanıma açıldı.

0 ve 1 ile başlayan numaralardan alınonlar yeni

• 530 almak mantıklı söylemesi 32 veya herhangi bir turkcell numarasından daha kolay kanımca...

atıyorum 530 230 3030 532 232 32 32 den daha kolay

bir ara faturalarım 100 liranın üstündeydi hatta 200liraya dayanmıştı o zaman platinum statüsündeydm sonradan 50-60 liralara düşürdüm uygun tarifeler sayesinde artık standart aboneyim bunu neden yaptılar anlamadım gerçi bir yararını da görmemiştim o ayrı.

bu arada abuk subuk mesaj gönderen numaraların %90'ı turkcell numaraları. demek ki çok laçka bir firma olmuş rahatlıkla numara dağıtabiliyor böyle rahatsız kurum şahıslara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYSOL!D -- 29 Aralık 2012; 11:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Orijinalden alıntı: orknt

quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

telefoncularda 532 li hat bedava yazıyordu 6 ay önce. prestij mi kaldı

0532 2xy serisinden bahsetmiyorsunuzdur tahminim.

532 243 ile başlayan hattım var, ücretsiz aldım :) her hangibir para vermedim bilginize sakın ekstra para vermeyin ya :)) ne alaka 2 ile başlayınca parayla mı veriyorlar :), ben ücretsiz aldım :) sadece 1 yıl numara taşımayacağıma aksi taktirde 50 tl ödeme kontratı imzaladım. sonuçta hattı taşımazsanız bedava ki tüm 532li hatlarda bunu yapıyorlar bilginize...

Karaköy altgeçitteki TiM'de 532 2Xy şeklinde olan numaraları 200-300 tl gibi bir fiyatla satıyorlar.

Ayrıca numarayı diğer operatöre taşıdığında çıkan DITLama sesini ortadan kaldırsalar 0532 ile başlayan numaraların prestiji ve karizması yerine gelir.

Bu arada benim AVEA'ya geçirdiğim 0532 ile başlayan 4 tane numaram var. Arama esnasında DITLamayı duyan fatura girecek korkusuyla daha telefona cevap verEmeden hemen kapatıyor.

GSM operatörleri diğer operatör arandığında Türk Telekom'a Ara Bağlantı Ücreti ödüyorlar. Bu sebepten ÖZELLiKLE Turkcell şebeke içi konuşma ücretlerini insanları bir operatöre çekebilmek için çok ucuz yapıyor.

• quote:

530 almak mantıklı söylemesi 32 veya herhangi bir turkcell numarasından daha kolay kanımca...

atıyorum 530 230 3030 532 232 32 32 den daha kolay

bir ara faturalarım 100 liranın üstündeydi hatta 200liraya dayanmıştı o zaman platinum statüsündeydm sonradan 50-60 liralara düşürdüm uygun tarifeler sayesinde artık standart aboneyim bunu neden yaptılar anlamadım gerçi bir yararını da görmemiştim o ayrı.

bu arada abuk subuk mesaj gönderen numaraların %90'ı turkcell numaraları. demek ki çok laçka bir firma olmuş rahatlıkla numara dağıtabiliyor böyle rahatsız kurum şahıslara

Olay laçkalık değil amaç "Bizim daha fazla abonemiz var." demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

98 senesinde siemensin çamaşır makinasıyla hat ve tel.vermişlerdi o zaman para ediyordu hat ve tel. fiyatları başa baş gidiyordu tel takoz oldu hat hala duruyor.
    numaranın tek faydası sarı kutudan aldıgım 250 mb internet başkada bi faydasını görmedim..

O kampanyayı hatırlıyorum.

O kampanya sayesinde babama istemediği halde zorla telefon almıştık. Babam şimdi BB 9800 kullanıyor.
  • quote:

uzun yıllardır kullandığım 532 677 72 7x numaramı son 3 aydır sürekli artarak ve çeşitlenerek gelen "saat kazandınız dakikada kaybettiniz, kart borcunuz mu var, yalnızım ateşliyim söndür beni, dekoryapıda dolaplar boy boy, satürn de uranüs te neptünde acaip indirimler" gibi mesajlar yüzünden illallah ettim ve turkcell tim e gidip 8tl faturama yansıtarak bir başka 532 li numara ile değiştirdim...

Ben 6 Nisan 2000'de ilk numaramı almıştım. aldığım numara 0533 ile başlıyordu. 0533 ile başlayan numaralar 1999 senesinin 2. yarısında çıkmaya başladı.

0535 ile başlayan numaralar 1998 civarı çıkmaya başladı. Hatta 0535'li numaralar ilk çıktığında reklamlarında Okan Bayülgen oynuyordu. Hazır Kart için sonradan özgür çocuk-özgür kız reklamları çıktı.

Bu bilgiye düşün işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Alıntı yapmıyorum tekrardan, doğrudur ne diyeyim... Ama ben hala bu basit kritere bakarak insanları değerlendirmenin son derece saçma olduğunu söyleyerek forumdaki 1000. mesajımı atıyorum...

Prestijli numara olayı saçma geliyor bana.

Ne varki bankalar, holdingler ve benzeri şirketler kendilerine başka numara da vermiş olsanız mutlaka 0532'li numaranızdan arıyorlar. Deneyin, görün. Tecrübeyle sabittir.

Aynen katılıyorum.

Elimde 532, 542 ve 555 ile başlayan 3 numara var. Ama hiç bir numara kendi operatöründe değil. Numaraları birer operatör kaydırdım. Bankalara ve güvenlik gerektiren yerlere 542 ve 555 ile başlayan numaraları veriyorum. 532'li numaramı ise ticari işlemlerde kullanıyorum.

• ben kalmadı diye düşünüyorum artık herkez alabiliyo,faturalı hatlar ücretsız sanırım,532-533 fark etmıyo numarasını insanlar taşıyo başka operetöre,madem prestıjlı turkcelın hatası herkeze verıyo ben böle dusunuyorum
  • 532 numaram halen duruyor, şimdi 553 ile başlayan aldım. Akıllı telefonumda 553 lu numarayı kullanıyorum.
  • Eski mantıkla konuşmak gerekirse faturalı da ilk santral 532, 2. satral 533'tür.
    Kontörlü hatta ise ilk santral 535'dir.
    Ben 532,533,535 3'lüsünün değerli olduğuna inanıyorum.
  • ne prestiji yahu kazikci turkcellin bile prestiji yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 25 Mart 2013; 12:43:13 >
  • 532 200 lü seri numara isteyen Osmanbey'de Şişli yönündeki Turkcell Timden Bedavaya alabilirler. Fatura öderken tesadüf gördüm.
  • kesinlikle 532 karizması çok farklı..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.