Bildirim
0-50 TL Arası Mouse Önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Rampagenin çok iyi fiyat performans ürünleri var.
çeşidi çok el yapına seçe bilirsin. dlm 355 ve smx r1 çok tutulan model 2yılda garantili. -
quote:
Orijinalden alıntı: metekmete
Rampagenin çok iyi fiyat performans ürünleri var.
çeşidi çok el yapına seçe bilirsin. dlm 355 ve smx r1 çok tutulan model 2yılda garantili.
Hocam malzeme kalitesi nasıl. Emektar bozulduktan sonra frsiby almıştım oyuncu mouse adı altında çöp satıyorlar resmen. 2 haftada kablo uçları koptu. -
Bu konuya gelecek cevapları bende merakla bekliyorum.. motospeed diye bir marka var.. daha çok mekanik klavye üreten bir firma.. 20-90 aralığında bir sürü mouse ta satıyorlar. N11 de bulunabiliyor.. eger everest, frisby gibi kalitesiz değilse , logitech'in alt model mouseları gibi 2 ay sonra çift kliklemeye başlamıyorsa tercih edilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50 liraya oyuncu mouseu bulamazsınız. Everest, frisby, motospeed gibi ürünler 2 ay dayanırsa şükredin. Normal mouselardan bakın diyeceğim onlar da çok küçük diyeceksiniz. En güzeli ya biraz para biriktirmek yada m185 gibi ürünleri alıp bir süre onunla takılmak. -
@tosunpasa Bilgi alırsanız paslaşalım hocam.
@DARK_WORM Şuan için 10 tlye everest aldım idare etmeye çalışıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: DARK_WORM
50 liraya oyuncu mouseu bulamazsınız. Everest, frisby, motospeed gibi ürünler 2 ay dayanırsa şükredin. Normal mouselardan bakın diyeceğim onlar da çok küçük diyeceksiniz. En güzeli ya biraz para biriktirmek yada m185 gibi ürünleri alıp bir süre onunla takılmak.
Hocam motospeed kullandınız mı ? Özellikle çok kaliteli olduğunu belirtiyor kullanan herkes..
Ben dün bir Çin sitesinden sipariş verdim v40 modeli, burada 75 tl ye satılıyor n11de.. bana 45 50 gibi bir fiyata gelecek.
Tamam hocam dediğim gibi gearbest diye bir siteden sipariş verdim. Gelince yorumlarım.. ben bekleyemem diyorsanız n11den 35 tllik versiyonunu alabilirsiniz. Linki yapistiyirorum.. ben tipini çok beğendim. Kalitesine de kullananlar kefil olmus.. aslında dün bu ürünü sipariş verdim ama Çin'den v40 alınca iptal ettim. (V40 nasıl bir şeydir diyenler için onun linkini de en alta ekliyorum)
n11'de UYGUN FİYAT - YÜKSEK KALİTE MOTOSPEED F61 GAMING MOUSE 45,00 TL yerine 35,00 TL
http://urun.n11.com/mouse/uygun-fiyat-yuksek-kalite-motospeed-f61-gaming-mouse-P145384053
n11'de MOTOSPEED V40 MAKRO GAMING MOUSE 100,00 TL yerine 75,00 TL
http://urun.n11.com/mouse/motospeed-v40-makro-gaming-mouse-P172856405
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şahsen kullanmadım yabancı sitelerde çok kötü olduklarından bahsediliyor -
Hem 50tl lik gaming mouse istiyorsun bide kaliteli olmasını istiyorsun 50tl'ye zor uzun ömürlü olması 2.el logitech g300s alınabilir 50tl'ye ilanlar oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: DARK_WORM
şahsen kullanmadım yabancı sitelerde çok kötü olduklarından bahsediliyor
Hocam link verebilir misiniz? Hakkat kötüyse iptal edeyim..
quote:
Orijinalden alıntı: xxsavasxx2
Hem 50tl lik gaming mouse istiyorsun bide kaliteli olmasını istiyorsun 50tl'ye zor uzun ömürlü olması 2.el logitech g300s alınabilir 50tl'ye ilanlar oluyor.
50 ye neden olmasın hocam bu icadın içinde 3 4 switch var baska bişey yok full plastik.. kötüsü 0.5 dolara üretiliyor iyisi neden 15 dolar olmasın? Logitech gibi markalar hem kalitesiz hemde milleti alıştırmışlar.. hani derler ya ölümü gösterip vereme razı etmek aynen o durum.. ben yaklaşık 10 tane logitech eskittim hepsinde aynı sorun oldu. Çok pahalı şeyler değil ama ortalama 20 30 tllik mouselar.. bu kadar teslim olmayın bir firmaya bence. (Forumda aratin mouse çift clickleme sorunu diye 5 6 yıl önce açtığım başlığı bulabilirsiniz)
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
quote:
Orijinalden alıntı: xxsavasxx2
Hem 50tl lik gaming mouse istiyorsun bide kaliteli olmasını istiyorsun 50tl'ye zor uzun ömürlü olması 2.el logitech g300s alınabilir 50tl'ye ilanlar oluyor.
50 ye neden olmasın hocam bu icadın içinde 3 4 switch var baska bişey yok full plastik.. kötüsü 0.5 dolara üretiliyor iyisi neden 15 dolar olmasın? Logitech gibi markalar hem kalitesiz hemde milleti alıştırmışlar.. hani derler ya ölümü gösterip vereme razı etmek aynen o durum.. ben yaklaşık 10 tane logitech eskittim hepsinde aynı sorun oldu. Çok pahalı şeyler değil ama ortalama 20 30 tllik mouselar.. bu kadar teslim olmayın bir firmaya bence. (Forumda aratin mouse çift clickleme sorunu diye 5 6 yıl önce açtığım başlığı bulabilirsiniz)
Piyasada kullanmadığım mouse kalmadı kralını söyle 50tl'ye maximum 3 ay kullanırsın maouse sol click ilk aldığın günki hassasiyeti vermez. Artık 50tl'lik mouse ne artısı olabilir. a4tech 10tl'lik mousesi daha uzun ömürlü olur. Ama buna gaming mouse denmez oyunlarda istenilen hassasiyeti alamassın düşük dpi'da mouse hızlıca sağ sola aim alamazsın kendim tecrübeme dayanarak konuşuyorum.
Edit:Logitech g300s yaklaşık 1yıl önce aldım ve hayla saklarım hiçbir şekilde sorun yaratmadı bana hayla daktilo gibi çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxsavasxx2 -- 18 Mayıs 2017; 17:11:23 >
-
https://www.reddit.com/r/MouseReview/comments/5brhgu/motospeed_v16_9800_sensor_for_16/
Amazondaki, gearbestteki, neweggdeki yorumlarını da okuyabilirsiniz. Sonuç olarak Çinlilerin yaptığı mouselardan. Ben şuanda logitech g pro kullanıyorum son zamanlarda aynı özelliklerde, aynı kasada g 102 diye bir mouse çıkardılar onu 100 liraya indirim kollayıp alabilirsiniz bence paranızı çarçur etmeyin motospeed gibi bir firmayla. Logitech ürünlerinin arkasında duruyor en azından.
Söylediğim mouse bu tabi palm istiyorsanız size uygun değil;
https://www.youtube.com/watch?v=V4lqxQL1x4U
-
https://www.incehesap.com/james-donkey-112-beyaz-gaming-mouse-fiyati-33798/ bence kaçırma bu fareyi 90 tl -
@tosunpasa Acaba uzun kullanımda nasıl bir mouse. Geçen gün aldığım mouse şimdiden sol tik x2 lemeye başladı ne kadar dayanır
@xxsavasxx2 Alt tarafı plastik iki tık tık bi pık pık yapıp geçecek işte üretimi bunlara çok çok ucuza geliyor zaten. Niye olmasın ucuz kaliteli mouse. Loginin yaptığı alt seviye mouseları kötü üretip bakın daha iyisi var sizi 1 2 yıl götürebilir bunları alın demekten başka bir şey değil bence.
@Mertcanoa Çok güzel ve kaliteli duruyor markayı ilk defa duydum ama yüksek fiyatlıymış. Site nasıl hocam güvenilir mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba
@tosunpasa Acaba uzun kullanımda nasıl bir mouse. Geçen gün aldığım mouse şimdiden sol tik x2 lemeye başladı ne kadar dayanır
@xxsavasxx2 Alt tarafı plastik iki tık tık bi pık pık yapıp geçecek işte üretimi bunlara çok çok ucuza geliyor zaten. Niye olmasın ucuz kaliteli mouse. Loginin yaptığı alt seviye mouseları kötü üretip bakın daha iyisi var sizi 1 2 yıl götürebilir bunları alın demekten başka bir şey değil bence.
@Mertcanoa Çok güzel ve kaliteli duruyor markayı ilk defa duydum ama yüksek fiyatlıymış. Site nasıl hocam güvenilir mi ?
Eger bütçeni artırırsan şunu tavsite ederim. James donkey yeni türedi piyasaya lazer sensör tavsiye etmem steelseries rival 100 indirimde ben alışveriş yaptım bu siteden baya bi sorun olmaz.
http://www.gameekstra.com/Steelseries-Rival-100-Proton-Sari-Gamer-Mouse,PR-4826.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam James donkey indirim koduyla 53 tlye geliyor. O yüzden alabilme imkanım oldu. Bunda indirim var mıdır acaba
Amma beleşçi çıktım -
quote:
Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba
Hocam James donkey indirim koduyla 53 tlye geliyor. O yüzden alabilme imkanım oldu. Bunda indirim var mıdır acaba
Amma beleşçi çıktım
53tl'ye geliyorsa al dicem ama o markayı benim gozum pek tutmuyo surekli indirim oluyo urunlerinde gorsellik sensorun ne oldugu belli değil size bağlı belki memnun kalırsınız riske girmek isterseniz girin. Bu mousenin servis konusu nasıl olur mouse bişi olsa uğraş dur. 50tl de olsa para kolay kazanılmıyor.
Aynen hocam bende araştırayım dedim de pek bir şey yok nette. Unlostun yayınını izledim iyi diyo övmüş fareyi ama incehesap sponsor diye ondan övmüştür belki diye paranoyak oldum kararsızım
Benzer içerikler
- furylevel z1 alınır mı
- klavye önerisi
- key response time nedir
- en sessiz switch
- mouse takılma sorunu
- mekanik klavye önerisi
- gamepad önerisi
- tab tuşu hangisi
- mouse önerisi
- shift tuşu hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X