Şimdi Ara

0.12 li SIRALAMAYI AÇIKLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM SAYISAL ÖĞRENCİLNDEN 2011 YILINDA PUAN HESAPLANIRKEN PUAN KESİLMİYORDU TERCİH YAPTIKLARI ANDA PUANLARI KESİLİYORDU

İSTANBUL HUKUKTAN ÖRNEK VERİCEM
    GEÇEN SENE BİR SAYISAL ÖĞRENCİSİNİN İSTANBUL HUKUKA GİRMESİ İÇİN İLK 4100 KİŞİ İÇİNDE YER ALMASI GEREKİYORDU ÇÜNKÜ TERCİH YAPTIĞI ANDA 10 PUAN GİBİ BİR KAYBI OLACAĞINDAN BU ONU 7400 E İTİYORDU BU SENE O 10 PUANLIK KESİNTİNİN KALKTIĞINI DÜŞÜNÜRSEK ARTIK BİR SAYISAL ÖĞRENCİSİNİN İSTANBUL HUKUK İÇİN İLK 4K YA GİRMESİ GEREKMİYOR (PUANI KIRILMAMIŞ HALİYLE) PEKİ BU DURUM HANGİ ARALIĞI ETKİLER DİYE SORACAKSINIZ BU DURUM SAYISAL ÖĞRENCİSİ OLUPTE PUANI KIRILMAMIŞ HALİYLE 4K İLE 7K ARASINDAKİ KİŞİLERİ ETKİLEYECEK ÇÜNKÜ BUNLAR GECEN SENE PUAN KIRILMASI NEDENİYLE İLK 7400 ÜN DISINA İTİLİP İSTANBUL HUKUKA YERLEŞEMİYORLARDI AMA BU SENE YERLEŞEBİLECEKLER BU 3K LIK ARALIKTA KAC TANE SAYISAL OLUR KAC TANESİ HUKUK TERCİH EDER BİLMİYORUM SADECE KENDİ GİTMEK İSTEDİĞM BÖLÜMDEN ÖRNEK VERDİM UMARIM ANLAŞILMIŞTIR

• Olay bu kadar güzel özetlenebilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Olay bu kadar güzel özetlenebilirdi

teşekkür ederim :)
  • Yani Tm'ler rahat mı olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giallorossi!

Yani Tm'ler rahat mı olsun?

birşey diyemicem bahsettdgm aralıkta 3k lık bir kitle var bu kitle daha gerilere gittikce genişliyor
  • quote:

hayır demek istediği bu sene daha fazla yoğunluk olabilir çünkü puan kesilme korkusu yok.. geçen sene 4k ya girmesi gerekiyordu şimdi 7k ya... e haliyle aha rahat gireceklerdir sayısallar bu aralığa..yani tm ler kötü etkilendi galiba hukuk sıralamaları yükselecek.. bende tm ciyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaburak1988

quote:

hayır demek istediği bu sene daha fazla yoğunluk olabilir çünkü puan kesilme korkusu yok.. geçen sene 4k ya girmesi gerekiyordu şimdi 7k ya... e haliyle aha rahat gireceklerdir sayısallar bu aralığa..yani tm ler kötü etkilendi galiba hukuk sıralamaları yükselecek.. bende tm ciyim

Ama öylesine girip tercih yapmayacakların sayısı da bir hayli fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaburak1988

quote:

Alıntıları Göster
    bu durum yükseleceğini gösteriyor ama artan tıp kontenjanları ve her sene nedenini bilmediğim bir olaydan ilk 10 k da sıralamalarının 1 2 k gerilemesi durumu dengeler diye düşünüyorum

• forumu sonuçlar açıklandıktan beri sıkı takip ediyorum dün gece bi başlığa da yazım,bu sene eşit katsayıdan etkilenecek tek bölüm hukukdur 35-40 aralığında edebiyat yapan iyi bir sayısalcı rahatlıkla ilk 10 binde olur daha iyileri ilk 5 binde,bunun dışında tm de geri sıralamalarda bi sıkıntı çıkmaz özellikle 30 binden sonrası,100 binlerde bu yıl sıralamalar daha da düşecektir iibf yazacaklar stres yapmasın 80-90-100 binlik bölümlerde düşüşler devam eder.

edit:iibf ortak alan olduğu için bunu rahatça yazabiliyorum alan içi alan dışı olsa da edebiyat sınavına giren her sayısalcı puanı kırılmadan iibf tercih edebiliyordu,geçmişte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hande_yıldız -- 3 Ağustos 2012; 15:44:49 >
  • ben 10.300 ile 10.700 lü ankaraya gireyim yeter bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

forumu sonuçlar açıklandıktan beri sıkı takip ediyorum dün gece bi başlığa da yazım,bu sene eşit katsayıdan etkilenecek tek bölüm hukukdur 35-40 aralığında edebiyat yapan iyi bir sayısalcı rahatlıkla ilk 10 binde olur daha iyileri ilk 5 binde,bunun dışında tm de geri sıralamalarda bi sıkıntı çıkmaz özellikle 30 binden sonrası,100 binlerde bu yıl sıralamalar daha da düşecektir iibf yazacaklar stres yapmasın 80-90-100 binlik bölümlerde düşüşler devam eder.

edit:iibf ortak alan olduğu için bunu rahatça yazabiliyorum alan içi alan dışı olsa da edebiyat sınavına giren her sayısalcı puanı kırılmadan iibf tercih edebiliyordu,geçmişte
    evet bende böyle düşünüyorum
  • 49k tm sıralaması. kaç binlik yere girer
  • ham puanda evet ama yerleştirme puanında direk puanları kesilmiş gözüküyordu diye biliyorum ben ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domino12

ham puanda evet ama yerleştirme puanında direk puanları kesilmiş gözüküyordu diye biliyorum ben ???

bir alan için puanı birde alan dısı puanı ayrı ayrı veriliyordu gecen sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justcalw_07 -- 3 Ağustos 2012; 16:08:07 >
  • günceldir
  • quote:

forumu sonuçlar açıklandıktan beri sıkı takip ediyorum dün gece bi başlığa da yazım,bu sene eşit katsayıdan etkilenecek tek bölüm hukukdur 35-40 aralığında edebiyat yapan iyi bir sayısalcı rahatlıkla ilk 10 binde olur daha iyileri ilk 5 binde,bunun dışında tm de geri sıralamalarda bi sıkıntı çıkmaz özellikle 30 binden sonrası,100 binlerde bu yıl sıralamalar daha da düşecektir iibf yazacaklar stres yapmasın 80-90-100 binlik bölümlerde düşüşler devam eder.

çok yanlış düşünüyorsun..

hukukçu tm'ciler sayısallar yüzünden hukuk'a giremeyince ne yapar? diğer tm bölümlerinden yazar,bu da tüm tm'cilerin zararına olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

quote:

çok yanlış düşünüyorsun..

hukukçu tm'ciler sayısallar yüzünden hukuk'a giremeyince ne yapar? diğer tm bölümlerinden yazar,bu da tüm tm'cilerin zararına olur..

Bende aynen böyle düşünüyorum sayısalcıların sıralamasında fazla bir değişiklik olmaz gibi geliyor çünkü tm ciler tutupta fizik,kimya vs gerektiren mühendislikleri fazla tercih etmez diye düşünüyorum ama bir sayısalcı tm den hukuk ve ya ing işletme tercih edebilir.

• quote:

konuyu açan arkadaşın yazdıklarından sonra benim de aklıma gelen şey bu. tm'lerin işine gelmez mi bu? tm'ciler rahat olsun demek değil mi?

geçen yıla göre çok daha fazla sayısalcı girmedi mi bu yıl edebiyat sınavına? ilk 10binde olup yine de mf'den tercih edecek sayısalcıların sayısı artmadı mı? bu durumda tm'ciler daha şanslı değil mi?

bence hukukların sıralaması artmayacak. aksine gerileyecek. tm'cilere çok yarayacak bu yıl diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: justcalw_07

ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM SAYISAL ÖĞRENCİLNDEN 2011 YILINDA PUAN HESAPLANIRKEN PUAN KESİLMİYORDU TERCİH YAPTIKLARI ANDA PUANLARI KESİLİYORDU

İSTANBUL HUKUKTAN ÖRNEK VERİCEM
    GEÇEN SENE BİR SAYISAL ÖĞRENCİSİNİN İSTANBUL HUKUKA GİRMESİ İÇİN İLK 4100 KİŞİ İÇİNDE YER ALMASI GEREKİYORDU ÇÜNKÜ TERCİH YAPTIĞI ANDA 10 PUAN GİBİ BİR KAYBI OLACAĞINDAN BU ONU 7400 E İTİYORDU BU SENE O 10 PUANLIK KESİNTİNİN KALKTIĞINI DÜŞÜNÜRSEK ARTIK BİR SAYISAL ÖĞRENCİSİNİN İSTANBUL HUKUK İÇİN İLK 4K YA GİRMESİ GEREKMİYOR (PUANI KIRILMAMIŞ HALİYLE) PEKİ BU DURUM HANGİ ARALIĞI ETKİLER DİYE SORACAKSINIZ BU DURUM SAYISAL ÖĞRENCİSİ OLUPTE PUANI KIRILMAMIŞ HALİYLE 4K İLE 7K ARASINDAKİ KİŞİLERİ ETKİLEYECEK ÇÜNKÜ BUNLAR GECEN SENE PUAN KIRILMASI NEDENİYLE İLK 7400 ÜN DISINA İTİLİP İSTANBUL HUKUKA YERLEŞEMİYORLARDI AMA BU SENE YERLEŞEBİLECEKLER BU 3K LIK ARALIKTA KAC TANE SAYISAL OLUR KAC TANESİ HUKUK TERCİH EDER BİLMİYORUM SADECE KENDİ GİTMEK İSTEDİĞM BÖLÜMDEN ÖRNEK VERDİM UMARIM ANLAŞILMIŞTIR

benimde kafamda bu var gecen sene sayisallar 4bine girmesi gerekiyodu.bu sene bence ikisinin arasinda olacak yani 5-6bin gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki geçen yıllarda ortak alan kabul edilen iktisat gibi bölümlerin sıralamalarında oynama olur mu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.