Şimdi Ara

0-100Km Performansi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkez typer diyor typer ne kadar?? bizim arkadasta var 230 hp 4 saniyede c1k1yor 100 km yee nekadar typer ler bizde 406 var accord alicaz k1smetse nasil iyi kaçarm1 tiptronik nedir yahuu normal gibi mi devirli kulanmya1 severim arac1 ben tiptronik öylemi direksenyondanm1 vites degistirme
  • herkez typer diyor typer ne kadar?? bizim arkadasta var 230 hp 4 saniyede c1k1yor 100 km yee nekadar typer ler bizde 406 var accord alicaz k1smetse nasil iyi kaçarm1 tiptronik nedir yahuu normal gibi mi devirli kulanmya1 severim arac1 ben tiptronik öylemi direksenyondanm1 vites degistirme biraz yardimci olurmusunuz???? ben 406 kullan1yorum araba süper kac1yor bide devirli kullan1yorum valla konfor var bas1yor bide ohh
  • Subaru Impreza Turbo 98-99
  • toyota Supra Süper Bir modifiye iLe 0-100 2 küsür saniye'de Cıkarsın;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slaughter

toyota Supra Süper Bir modifiye iLe 0-100 2 küsür saniye'de Cıkarsın;)

uçmayalım..racing moto lar 3saniyede cıkıor zaten..benim bildigim en hızlı 0-100yapan alet pagani zonda..o da 3.6sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRKMKZN -- 11 Haziran 2005, 16:03:03 >
  • :)Sen hiç Duymadın Sanırım Bu arabayı..1040hp..mcLaren,porsche vb Super arabaLarla MovieLeri War..OnLari bi izLe İstersen..Arabanın DragLarıda War..100Km Kacta cıktıgınıda Gosterior..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaughter -- 11 Haziran 2005, 16:10:06 >
  • suprayı senden ii biliorm raad ol..1000bg dedigin supradan bursada da var..ama hic 2sn. de cıkıo die bsy yok...hic bi araba racing motoyla kalkamaz sen de bunu ögren önce..ki racing motolar bile 3sn.i buluo 100e cıkması
  • Ben Senin Görüşüne saygı duyuyorum Sen Neden bouLe Olmuosun?araba FibergLass Desem İnanırmısın?
  • ArkadasLarında dedigi gibi o istekLere uyan ve 30YTL civarı araba buLman zor. En iyisi Racing cekcen ( R1 , ZX12R , CBR1000RR gibi ) aLtına baska caresi yok hem 10YTL cebinde kaLır , karisma desen cabası , hız merakLısıysan rahatca 300'Ler kLubune girebiLirsin 0-100 arasınada 1,7 saniye gibi bi rakamda uLasabiLirsin daha ne oLsun ama aLıpta genc yasta gitmekte var heLe acemiysen bu sureci dahada hızLandırabiLirsin :) neyse tercih senin araba aL bencede ama bu tip motorLarın verecegi histe tartısıLmaz ruzgarı hissetmek , aLtındaki o gücün farkında oLmak , o hızLara uLasmak ayrı bi zevk gercekten.
  • Abi ya bizim milletimiz okuma yazma bilmiyo yada çok bilinçsiz davranıyorlar.

quote:

EVO,A3,A6 kraldır

30 Milyara hangisi alıcaksan ... Pert Evo bulursun belki ...

Daha bi çok böle saçma sapan araçlar önerilmiş ... Okumadan , anlamadan cevap yazmıyalım arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: andydark

Abi ya bizim milletimiz okuma yazma bilmiyo yada çok bilinçsiz davranıyorlar.

quote:

EVO,A3,A6 kraldır

30 Milyara hangisi alıcaksan ... Pert Evo bulursun belki ...

Daha bi çok böle saçma sapan araçlar önerilmiş ... Okumadan , anlamadan cevap yazmıyalım arkadaşlar

evo bulur ama anca 6sını..arkadaşım satıyo 40kagıta ama fena oynanmış şekilde..kategori 4te banko kafaya oynuyo araba..satan can yavuz drag camiasından duymuşsunuzdur belki...düşünen olursa aklında olsun..araba satılık

• quote:

Orjinalden alıntı: Slaughter

Ben Senin Görüşüne saygı duyuyorum Sen Neden bouLe Olmuosun?araba FibergLass Desem İnanırmısın?

Arkadaşım bende biliyorum o dediğin suprayı bi Bursa'lı olarak. Benim şuana kadar gördügüm en sıkı alet
    http://www.streetracersonline.com/videos bölümünde motorlar kısmında Turbo Hayabusa var. Modifiye edilmiş turbo motorlu bir racing motoru.250 Km hızla giderken kafa kaldırıyor. Bunun için deselerki 2,3 sn de falan çıkıyo ok derim. Ama bi arabanın 2 sn de çıkabiliceğini kafam almıyor görmediğim sürece. Fiber glass vs. demişssin belki dogrudur bilemiyorum . Normal asfalt aracı olarak yani çölden giden jet motorlu araçlar hariç Formula arabalarından daha hızlısını pek görmedim çok bi bilgim yok ama mantığıma göre konuşuyorum.

• evo bulur ama anca 6sını..arkadaşım satıyo 40kagıta ama fena oynanmış şekilde..kategori 4te banko kafaya oynuyo araba..satan can yavuz drag camiasından duymuşsunuzdur belki...düşünen olursa aklında olsun..araba satılık

Bi öneri yaparken model de belirtelim o zaman 1990 model a6 demiştim ben falan olmasın sonra a6 var a6 var dimi ...
  • Orjinalden alıntı: andydark

evo bulur ama anca 6sını..arkadaşım satıyo 40kagıta ama fena oynanmış şekilde..kategori 4te banko kafaya oynuyo araba..satan can yavuz drag camiasından duymuşsunuzdur belki...düşünen olursa aklında olsun..araba satılık

Bi öneri yaparken model de belirtelim o zaman 1990 model a6 demiştim ben falan olmasın sonra a6 var a6 var dimi ...

a6 degil evo6
  • http://www.streetracersonline.com/videos

Turbo Hayabusa ! Yı tekrar izledimde ilk tekerde 100 ü geçiyor. 2 sn ye deseler inanırım şimdi .
  • quote:

http://www.streetracersonline.com/videos

Turbo Hayabusa ! Yı tekrar izledimde ilk tekerde 100 ü geçiyor. 2 sn ye deseler inanırım şimdi .

offff kardeş senin neyin peşindesin yaa..adam araba için 2sn.de 100e cıkar demiş sen hayabusadan bahsediosun..hayabusa zaten dünyanın en hızlı seri üretim motoru...ki onun bile 2sn.de cıkcagına inanamıorm..2küsür olabilir belki ama 2sn. cok ucuk bi rakam

• Abi yukarı yazdım ben araba hakkında ne düşündüğümü okumadan offf poff yapmıcaksın . Ben arabanın o hıza o sürede çıktığını düşünemediğimi suana kadar gördüğüm en hızlı 0-100 sn perfonmasını sizlerle paylaşmak istedim. Senden Hayabusa hakkında bilgi alıcakda değilim. Vede ben Seri üretim bir hayabusa dan bahsetmiyorum ! Lütfen önce okuyalım sonra yazalım.
  • quote:

Abi yukarı yazdım ben araba hakkında ne düşündüğümü okumadan offf poff yapmıcaksın . Ben arabanın o hıza o sürede çıktığını düşünemediğimi suana kadar gördüğüm en hızlı 0-100 sn perfonmasını sizlerle paylaşmak istedim. Senden Hayabusa hakkında bilgi alıcakda değilim. Vede ben Seri üretim bir hayabusa dan bahsetmiyorum ! Lütfen önce okuyalım sonra yazalım.

uzatmak istemiyorum..zaten arkadaş 5-6 saniyelik arabalardan bahsetmiş..bize ne 2sn.de cıkar cıkmaz...konu dagılmasın
  • Hayabusa cok deLi aLet ama agır , agır oLdugu icin modifiyesiz haLiyLe 0-100 arası 2-3 sn oLması zor ama uzerinde baya bi isLem yaptıktan sonra 2sn'de cıkabiLir , Hayabusa'nın ozeLLigi sonradan vurması zaten. AgırLıgının faydasıda 320km/h gibi rakamLarda motora hakim oLmak daha koLay oLuyor , titresimide digerLerine gore daha az oLuyor. Zaten uzerinde işLem yapıLmayan bi motorun 100km/h 2sn ve aLtında bi rakamda cıkması cok zor. Bi kac modifiye iLe daha hafif bi motor cıkabiLir rahatLıkLa 2sn de 100 km/hıza. Neyse konu dagıLmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 11 Haziran 2005, 21:38:18 >
  • bırak sen arabayı al sen şunu bak keyfine

http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=31
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.