Şimdi Ara

0-100Km Performansi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ehliyeti yeni alıyosun şimdiden hayırlı olsun da, direksiyonun nası?
    Acemiysen performanslı arabalar başına iş açar benden söylemesi..
  • 0-100km deyince aklıma izledigim bir video geldi. Modifiyeli bir bis Porsche turboyu geciyodu.
    Simdi sende git bir bis al modifiye yap.Hem az da yakar dermişim
    Bu araba dizel motorların genelde 0-100km sureleri uzundur ama ara hızlanmaları daha iyidir. Aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®k@n -- 30 Mayıs 2005, 0:31:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShockAttack

Arkadaslar ehliyet almak üzereyim bana uygun bi araba ;
    Cok Yakit Yakmiyacak,
    0-100 km performansi 5-8 sn arasi olmali ben boyle istiyorum. ikinci el belki olabilir sifir tercihimdir max verebileceim 30.000 YTL Siz DH nin Zeki Modifiye uzmanlari ve Otolari yakindan taniyan kimseler olarak bu kardesinize ne oneriyorsunuz .
    Yardimlarinizi esirgemeyin. Tesekkürler.

BÖYLE BİR ARABA BULMA ŞANSIN MALESEF YOK.
  • ya git en iyisi bi tane civic al bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brabus_s

quote:

Orjinalden alıntı: processor

s4 al

auidi den bahsediyosan onların 0 larının fiyatları 100 milyarı geçiyo be kardeş...

Allah buyuk kardeşlerim 20 Haziranı bekleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 30 Mayıs 2005, 10:05:55 >
  • baba 2 seçenek veriyorum al bi CRX vurduğun yerde bırakırsın hem de geriye paran kalır 2. seçenek al bi Volvo S40 T4 hem 7.2sn de 100e ulaşırsın hem cen güvenliğin olur
  • Honda Civic Vti al derim ben hem çok saglam gıdıyo hemde vtec acmadıkca sorun yok en ıyısı bu 1600cc 160 bg
  • Civic VTI, 206GTI, Clio RS(cebinde para kalır 172bg, 0-100 7.4sn maks hıx: 220km/s..) tavsiyemdir ama şöyle bir durum var bu araçları 2. el temiz bulmak oldukça zoor geçen Clio RS vardı modlu 195bg ama gitti o da..
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.ozy

quote:

Orjinalden alıntı: ShockAttack

Arkadaslar ehliyet almak üzereyim bana uygun bi araba ;
    Cok Yakit Yakmiyacak,
    0-100 km performansi 5-8 sn arasi olmali ben boyle istiyorum. ikinci el belki olabilir sifir tercihimdir max verebileceim 30.000 YTL Siz DH nin Zeki Modifiye uzmanlari ve Otolari yakindan taniyan kimseler olarak bu kardesinize ne oneriyorsunuz .
    Yardimlarinizi esirgemeyin. Tesekkürler.

BÖYLE BİR ARABA BULMA ŞANSIN MALESEF YOK.

harbiden çok zor.

Tek önerim:
    RENAULT CLİO RS o da 2.el

az yakma olayına girersen bu işten vazgeç derim

• Renault Clio Rs nin yenisi 182 beygir ve 7.1 0 - 100 ve yenisin 0 ı 50 milyar civarı...

Magane 2 Rs 225 beygir ve 0 - 100 6.5 son surat 236 diyor düzlükte yokustan hız almadan 250 rahat görebiliyosun ( kendim gördüm )

Geçen elimizde 2002 72.000 de clio Rs vardı, bir tanıdığımızın arabasıydı ve 25-30 milyar arası isityordu... Galiba 25 e sattı tam bilmiyorum...
  • Lotus exige 240R 0-100km=4.9sn 745kg 1.8lt 179hp
    Volvo S60R 0-100km=5.7sn 300hp
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

quote:

s4 al

auidi den bahsediyosan onların 0 larının fiyatları 100 milyarı geçiyo be kardeş...

Ne olacağını merak ettim şimdi 20'sinde..??
  • 5 Sn de hızlanacak
    30 YTL olacak
    Varsa getirin ben alayım. Benimki nerdeyse 5 sn de hızlanıyor...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

s4 al

Ne olacağını merak ettim şimdi 20'sinde..??

Sanırım arkadaş 20 haziranda öss sınavından çıkmış olacak ve arabasını beklemeye başlayacak anladığım kadarıyla olay budur gibime geliyor aynen benim gibi

• quote:

quote:

quote:

s4 al

sennin 20 haziranda o arabaları alcak durumun olcaksa, güle güle kullan ama arakadaş burda 30 milyar civarı araba sormus
    ve arkadaşın sorusuyla senin 20 haziranını badaştıramadım.... Sen araba alcaksan ne güzel ama bunun bence arkadaşın araba tavsiyesi sormasıyla alakası yok... ama sen 20 haziranda arkadaşa s4 veya s3 hediye etceksen orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brabus_s -- 1 Haziran 2005, 22:32:45 >

• EVO,A3,A6 kraldır

• quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

5 Sn de hızlanacak
    30 YTL olacak
    Varsa getirin ben alayım. Benimki nerdeyse 5 sn de hızlanıyor...

senin araba ne öle ya
  • CLS500 yanlış hatırlamıyorsam, 306bg tabi.. Ancak 0-100 5sn değildir, 6-7 civarıdır.
  • zor dostum zor o paraya öylebi araba almak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.