Şimdi Ara

0-100 aralığında aobp nasıl girilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fem puan hesaplamada aobp yi 0-100 arası giriniz diyor ama aobp aralığı 100-500 değil mi?

Esas merak etiğim de şu;15-75 arası olan puanım benim 50.İyi okul puanı olan birine(75 mesela) yetişmek için kaç soru fazla çözmem lazım yaklaşık olarak?

Bir mat sorusu kaç puan getirir,bir fizik sorusu kaç puan getirir mesela sayısal birisi için?

• bana okuldan 66 falan gelicek okul 1. sine 75 gelecekse ben 2 matematik sorusuyla yakalarım diye düşünüyorum yaklaşık 4 puan mat1 sorusu :)
    oksde de aynı okul puanı yüzünden ortalamam düşmüştü neyse artık sınavı fulleriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb
    bana okuldan 66 falan gelicek okul 1. sine 75 gelecekse ben 2 matematik sorusuyla yakalarım diye düşünüyorum yaklaşık 4 puan mat1 sorusu :)
    oksde de aynı okul puanı yüzünden ortalamam düşmüştü neyse artık sınavı fulleriz :)

Pardon da aklıma takıldı, sen kaçlısın da girdiğin oks'de okul puanı vardı?!
  • quote:

bana okuldan 66 falan gelicek okul 1. sine 75 gelecekse ben 2 matematik sorusuyla yakalarım diye düşünüyorum yaklaşık 4 puan mat1 sorusu :)

MF4ten düşünürsek

MF4 toplam 500 puan mat1 ağırlığı %14 fakat burda herkesin düştüğü bir yanılgı bu %14 500'ün %14'ü değil, 400'ün %14'ü. 500 toplam puan olan sınavda 100 puan zaten elinde oluyor eğer tüm soruları yanlış yaparsan 0, tüm soruları doğru yaparsan 500 puan alıyorsun, herneyse

400*14/100=56 yani mat1de 40 soru 56 etki ediyor, 1 soru 1.4 etki eder. yani 66 okul puanıyla 75 okul puanı olan birini yakalamak için yaklaşık 7 mat1 sorusu fazla yapman gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

Pardon da aklıma takıldı, sen kaçlısın da girdiğin oks'de okul puanı vardı?!

93lüdür muhtemelen
  • evet 93 ama kaçlısın diye sormak yerine kaç yılında sınava girdin demen doğru olurdu şöyleki sınıfımda bi sürü 92 li var 94 lü olanda var :) neyse oks de ki olay kötüydü(trajediydi) son 3 ay kala okul puanı dahil edilmişti
    7 mat1 sorusu mu ? neyse artık bi şekilde telefisi olacak + forumda bazı arkadaşlar gördüm anadolu ve fen liselerine okul puanı (ağırlıklı olan) fazla geliyor diye şimdi soruyorum sen düz liseli saat 12 de okuldan çıkarsın gece 12 ye kadar çalış ben okuldan saat 6 da dönüyorum.. tabi fazla gelicek
    bide düzlisenin en iyisi dersane denemelerinde benden 80 puan düşük alıyor :)
  • quote:

evet 93 ama kaçlısın diye sormak yerine kaç yılında sınava girdin demen doğru olurdu şöyleki sınıfımda bi sürü 92 li var 94 lü olanda var :) neyse oks de ki olay kötüydü(trajediydi) son 3 ay kala okul puanı dahil edilmişti
    7 mat1 sorusu mu ? neyse artık bi şekilde telefisi olacak + forumda bazı arkadaşlar gördüm anadolu ve fen liselerine okul puanı (ağırlıklı olan) fazla geliyor diye şimdi soruyorum sen düz liseli saat 12 de okuldan çıkarsın gece 12 ye kadar çalış ben okuldan saat 6 da dönüyorum.. tabi fazla gelicek
    bide düzlisenin en iyisi dersane denemelerinde benden 80 puan düşük alıyor :)

Ben SBS ile birlikte dahil edildi sanıyordum, zaten sen de 3 ay kala eklendi diyosun, tamam o zaman, bilmemem çok tuhaf değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.