Şimdi Ara

0.05 puan ile sınıfta kalıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tıp fakulteleri ve dis hekimlikleride durum farkli hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum üniversitede arkadaşım üst sınıfta okuyor babası fakültede prof, 59.4ten kaldı babası bile bir şey yapamadı sen boşuna çabalarsın ortada bir adaletsizlik var ama buradaki adaletsizlik giderilirse diğer arkadaşların da sınıfta kalır. Geçmiş olsun tecrübe tecrübedir üzücü ama malesef ki ortada senin üst sınıfa geçmenle çözülecek bir haksızlık yok. Geçmiş olsun tekrardan inşallah gelecek sene daha başarılı olursun.
  • Kazanılmış hakkı geri almazlar hocam böyle bir durumda.Yani geçtin dedikten sonra vazgeçtik kaldın demezler.Mağdur olanlar için bir düzenleme yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wristband -- 31 Temmuz 2016; 1:05:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wristband

Kazanılmış hakkı geri almazlar hocam böyle bir durumda.Yani geçtin dedikten sonra vazgeçtik kaldın demezler.Mağdur olanlar için bir düzenleme yapılır.

Kazanılmış hak değil bu aksine yönetmelik dışı bir olay ve bu nedenle ceza bile alinabilir. Bir öğrencinin kopya çektiği sınavdan sonra anlasilirsa suc olmaz demekle ayni sey dediginiz

• Ventriküler Fibrilasyon kullanıcısına yanıt
    Yönetmelik dışı uygulamayı yapan kişi hakkında soruşturma açılır bir daha olmaması için önlem alınır.Ama öğrenci mağdur edilmez...

• quote:

Yönetmelik dışı uygulamayı yapan kişi hakkında soruşturma açılır bir daha olmaması için önlem alınır.Ama öğrenci mağdur edilmez...

Hocam öyle de bir ediliyor ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ventriküler Fibrilasyon

quote:

Hiçbir şekilde o 5 puanı alamayız değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

quote:

quote:

Dönem koordinatörü ile konuş ama sanmıyorum 5 puani verseler bu sefer 5 puan alıp 59.4e çıkacak öğrenciler olacak onlar da uğraşacak dolayısıyla yani bunun olabilecegini sanmıyorum. Kendini hazirlik okumus gibi dusunmeni tavsiye ederim. Yine pesinden koş ama çok umutlu olma olursa buyuk surpriz olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harunyasr

quote:

quote:

Dönem koordinatörü ile konuş ama sanmıyorum 5 puani verseler bu sefer 5 puan alıp 59.4e çıkacak öğrenciler olacak onlar da uğraşacak dolayısıyla yani bunun olabilecegini sanmıyorum. Kendini hazirlik okumus gibi dusunmeni tavsiye ederim. Yine pesinden koş ama çok umutlu olma olursa buyuk surpriz olur.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim hocam. Ailem durumdan haberdar az çok sınıfta kalmanın moduna girdim. Artık geçersem de çok büyük sürpriz olur dediğiniz gibi :)

• yav tıptasın zumki kalsan ne olcak ömrün tıp senin...
    ohooo böyle zora gelemezsen git mühendislik oku olmaz böyle yav
    ALLA ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.