Şimdi Ara

Spider-Man PS4 oyun fiyatına büyük zam! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski Türkiye gitmek istemezsin :)
  • Ön sipariş açılınca almayıp şimdi zam geldi diye ağlamak nedir adamlar tabi zam yapacaklar sürekli bedava mı satacaklar
  • Amma abarttınız arkadaş. Onların spider-man'i varsa bizim de istanbul kıyamet vakti oyunumuz var. Ayık olun. Oyuna gelmeyin.
  • Ülkede ÖTV var ve fiyatlar genellike Euro fiyatlandırmasını takip eder. Yani kısacası normal koşullar altında Türkiye'deki oyunlar ~75 dolar civarında satılır.

Ben bu zammı bekliyordum açıkçası, o yüzden bir daha böyle fırsat gelmez diyip oyunu 300TL'ye kaptım başka nerde yep yeni Spider-Man oyunu 45 dolara satılır

Valla arkadaşlar, Red Dead Redemption 2 almayı düşünen varsa hızlı hareket etsinler oyun hala 300TL. Valla 45 dolara yılın en çok beklenen oyunu kaçırılmaz böyle fırsat görülmemiş. Bu oyunuda 75 dolara çekecekler yakında.
    Ekim ayı geldi oyun 450TL olunca ağlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 23 Eylül 2018; 2:42:38 >
  • En güzel boykot ps4’leri satıp başka konsollara yönelmektir. Yada pc dönüş. Bunu herkesin yapması lazım.

Not: xbox fanı falan değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Ps4 ü sattım şuan millet kıraathanesindeyim, bir ortadoğulu olarak beleş kekimi yiyip çayımı yudumluyorum artık kafam rahat
    1200 tl'den One X almaya çalışıyordun. Xbox zam haberi başlığında çok mutluydun. Herkes bugün buna yarın sana diyordu "bir kaç tane fanboya müstehak yeağğ" bunlar diyordun. Bunlarda sana müstehak mı o zaman? Aklınız başınıza geliyor benim aylardır uğraştığım, söylediğim şeylerin hepsini yaşayarak öğreneceksiniz. Bana fanboy deyip etiketlediniz, bana Sony oyunlarını kıskanıyor deyio etkikrtlediniz, en masum oyun eleştirilerim de "cahil" ilan ettiniz. Alın şimdi tepe tepe kullanın, merak etme daha da artacak o zaman da "ama kardeşlikle 500 tl'ye alıyorum" dersiniz. Size gülemiyorum bile artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 23 Eylül 2018; 7:49:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılan yorumlara bakıyorumda millet çözüm üretmek yerine birbirine düşmüş her zaman olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

1200 tl'den One X almaya çalışıyordun. Xbox zam haberi başlığında çok mutluydun. Herkes bugün buna yarın sana diyordu "bir kaç tane fanboya müstehak yeağğ" bunlar diyordun. Bunlarda sana müstehak mı o zaman? Aklınız başınıza geliyor benim aylardır uğraştığım, söylediğim şeylerin hepsini yaşayarak öğreneceksiniz. Bana fanboy deyip etiketlediniz, bana Sony oyunlarını kıskanıyor deyio etkikrtlediniz, en masum oyun eleştirilerim de "cahil" ilan ettiniz. Alın şimdi tepe tepe kullanın, merak etme daha da artacak o zaman da "ama kardeşlikle 500 tl'ye alıyorum" dersiniz. Size gülemiyorum bile artık.

Alıntıları Göster
    PS4 exc harici bildiğin çöp bir konsol, hatta ve hatta çöpün en önde gideni. Adamlar exc ayağına milleti soyuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

PS4 exc harici bildiğin çöp bir konsol, hatta ve hatta çöpün en önde gideni. Adamlar exc ayağına milleti soyuyorlar.

Alıntıları Göster
    Maalesef durum daha da kötüye gidiyor tek çözüm kapalı bölge yapıp oyunları bizim ülkeye özel fiyatlandırılma yapılması gerekiyor. Bu şekilde korsan kullanım da çok fazla artacak, satışlar azalmaya devam edecek artık yavaştan bu konsolları kullanan çok az bir kitle kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Yazılan yorumlara bakıyorumda millet çözüm üretmek yerine birbirine düşmüş her zaman olduğu gibi.
    Tamam hocam buyrun benim birkaç çözümüm var.

1. Endüstri 4.0 vaadeden bir lider seçmek.

2. Sony boykotu.

3. Her PS4 kullanıcısının konsolunu kırması. (Kürek anlamında fiziksel olarak değil)

4. Binlerce kişinin konsolunu Sony binasının yanında parçalara bölmesi ve "fiyatlar düşmezse bu tavrımız devam edecek" denmesi.

Hadı uygulayın bekliyorum. Hadi?

Alın benim çözümlerim bunlar, ama hakkımızı aramayı unutalı yıllar olduğu için kimse ses çıkarmıyor. AKP'liler "daha eyisi yoh ne yapah" diyor, CHP zaten ana muhalefet olmaktan memnun, MHP sırf baraj geçemeyecem diye korkudan ittifak oldu, İyi Parti "fedöcü" olarak ilan edildi, HDP sözde halkların partisi ama PKK yanlısı. Muhalif tayfa AKP'lilerin akıllandığı zamanlarda "Çomaaaar çomaaaaar çomaaaaaaar" diye bağırıyor AKP'liler gene AKP'ye atıyor.

O yüzden biz mokokoya mahkumuz, Atatürk zamanındaki Türklere ne oldu bilmiyorum ama şimdikiler ya kendi çıkarlarını düşünüyor ya da karşı tarafa hakaret ediyor. Haksızlık olduğu zaman çoğu kişi "amaaan ben oturayım da başkaları halleder" diyor. Kimse ağlamasın kardeşim dolar euro diye.

• Ben 1 aydır bas bas bağırıyorum bu gidişin sonu iyi değil yerel fiyatlandırma şart diye yapmıyorlarsa kendileri bilir.Hadi uygulayın bekliyorum hadi diyerek üstüne bastırarak konuşmayın bana lütfen daha kafamda ne olduğunu bile bilmiyosunuz.Bir kişi ile ne olur diyen birisi değilim kendimce gerekeni yapıcam merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 23 Eylül 2018; 9:19:8 >
  • ee nasıl kıraathanede kekler güzelmi bari gençler eğleniyormuyuz ?

Spider-Man PS4 oyun fiyatına büyük zam!

• yetmez ama inadına evet, başkanlık gelecek turkiye uçacak ...

• yokmu hacker bu işi çözsün marvel e o spider man donunu tersten giydirelim bunlar anca korsandan anlar

• Hangi oyuna zam gelmedi ki?
  • Reise ve AKP'ye yüklenmeyin arkadaşlar; suriyelilere ve Araplar'a para lazım, savaştan kaçtı onlar :(( başkanlık otursun Türkiye uçacak hiç endişeniz olmasın^^

• Fiyatlar artık alınacak sınırı aştı.Yapılacak tek bir şey var almamak.Artık indirimde alınabilir oyunlara bakılacak veya plus oyunları oynanacak.Zaten oyunlarda birbirinin kopyası adete yenilik falan yok pek.Alım gücümüz düştü bu gerçeği ne kadar çabuk alışırsak o kadar iyi.Yarı yarıya fakirleştik...
  • Merhaba arkadaşlar ingilterede yaşıyorum burada oyunlar çok ucuz almak isteyen varsa yardımcı olurum

• 3 ay önce ps4 promu satttım üzerimden yük kalktı pc ye geri döndüm 2 3 bin tl fazla verin pc alın 2 3 özel oyun için deymez.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.