Bildirim
Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (35. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SAM nedir hocam?
Edit: Steam archive managermış.
Hiç kullanmamıştım.
Bu tür programlarda her zaman risk vardır. Ben paylaştığım programda sıkıntı yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 21 Şubat 2026; 22:44:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart düşürme için farming programları kullanmada sorun olmaz, gerekli görülürse online tabanlı oyunlarda blacklist yapılabilir. Ama başarım direk oyunun in-game datalarına müdahale olduğu için özellikle online oyunlarda VAC riski yaratabilir. Tabii dediğiniz gibi kullanım amacına göre değişiklik gösterebilir.
_____________________________ -
Sadece koleksiyon kartları düşürmek için kullanıyorum. Başarımlar ve online oyunlara dikkat ediyorum. Dediğiniz gibi blacklist yapıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt