Şimdi Ara

sarma sigara içen varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bugün başladım paketi yaklaşık 1,5 liraya geliyor ekonomik kriz ve pahalılık yöneltti.ben gerçekten beğendim en azından saf tütün içtiğini bilerek içmek insanı rahatlatıyor.

geçen mallboro içerken tütün içinden bir baloncuk oluştu plastik :S

ve o gün bıraktım normal sigarayı.

sizin düşünceleriz nedir :) tütünde yeniyim adıyaman çelikhan tütünü arıyorum
  • Saf maf ama içinde ne var bilinmiyor yine.En iyisi içmemek.
  • Nerden aldin tutunu haci
  • dostum acilen birak sigarayi, ayrica en zararli sigara sarma olandir, filtre de kullanmadan icersen 5 seneye kalmaz cigerlerin iflas eder, ayrica ustune sinen pis koku ve sararmis dislerle kendini nasil hissedeceksin biraz kafani calistir.
  • Biyoloji hocamız saf tütün içmek bu sigaraları içmekten kat kat zararlı demişti
  • sarma sigarada filtre var zaten arkadaşlar boş sigara var onun içine makinayla dolduruyorsun :) filtresiz içilmez zaten
  • Güzel bir tütün önerisi gelirse bende başlayabilirim.Şuanda muratti kullanıyorum çok memnunum tadından onun ayarında birşey olsun lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

dostum acilen birak sigarayi, ayrica en zararli sigara sarma olandir, filtre de kullanmadan icersen 5 seneye kalmaz cigerlerin iflas eder, ayrica ustune sinen pis koku ve sararmis dislerle kendini nasil hissedeceksin biraz kafani calistir.

Nereye pert oluyor arkadaşım. Bizim köyde 80lik bir amca var. Adam ağzına paket sigara sürmemiş, sürekli sarma içer. Adam hala yaşıyor. Dağ bayır geziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

Biyoloji hocamız saf tütün içmek bu sigaraları içmekten kat kat zararlı demişti

biyoloji hocan sallamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

dostum acilen birak sigarayi, ayrica en zararli sigara sarma olandir, filtre de kullanmadan icersen 5 seneye kalmaz cigerlerin iflas eder, ayrica ustune sinen pis koku ve sararmis dislerle kendini nasil hissedeceksin biraz kafani calistir.

Nereye pert oluyor arkadaşım. Bizim köyde 80lik bir amca var. Adam ağzına paket sigara sürmemiş, sürekli sarma içer. Adam hala yaşıyor. Dağ bayır geziyor.

o amca muhtemelen sıgara ıcmeseydı 120 yasına kadar yasayacaktı
    bıde bu acıdan bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

quote:

85 yeterli bir insan için 80 hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

quote:

Nargile de sigaradan daha az zararlı zaten.

Sarma kötüdür paket iyidir vs. gibi şeyler sırf boş laf. Böyle birşeyi kesin sigara firmaları çıkartmıştır. Aynen nargile lafının çıkışı gibi. Eskiden sanki filtre vardı, sigarada filtre dediğin şeyin mazisi kaç seneki... Eskiden paket sigaraların da filtresi olmazdı Hatta sigaraya filtre başlangıçta bayan kullanıcılar için konulmuş birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Güzel bir tütün önerisi gelirse bende başlayabilirim.Şuanda muratti kullanıyorum çok memnunum tadından onun ayarında birşey olsun lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Güzel bir tütün önerisi gelirse bende başlayabilirim.Şuanda muratti kullanıyorum çok memnunum tadından onun ayarında birşey olsun lütfen.

• beyler puro sigaradan dahamı zararlı
  • Sariyoruz hatta icine esrar koyup oyle iciyoruz cigarayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Sariyoruz hatta icine esrar koyup oyle iciyoruz cigarayi

Kova daha iyi yada bonk yap
  • quote:

Öyle bir şey maalesef bir çok sarma tütünü denedim çok ağır oluyorlar yumuşak bir tat yok maalesef ben kısa kırmızı marlboro içiyorum ondan da ağır 2 nefes al bu ne dersin muratti de rosso su da tone side iyidir devam edebilirsin bizim orada bir abi vardı bozdular tütünü falan dedi winstona geçti bir gün sonra tekrar muratti ye başladı sözün özü sarma içmeyin abimler içiyor ucuz olsun diye ama çekilcek çile değil

• 3 yıllık hort

• Askerde icerdik Adıyaman tütünü bir çok sigaradan daha güzel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.