Şimdi Ara

samsung 40 c530 mu c650 mi? 350 TL yedeğer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sansung c530 ile c650 arasındaki teknik farkları biliyom ama aradaki bu farklar 350 Tl fazla verip de c650 almaya değer mi?

• evet ustalar lütfen acele cevap bekliyoruz aynı dertten bende muzdaribim bu 2 lcd arasında kaldım

hadi şu soruya bir cevap verinde icimizi rahatlatın
  • herhalde pazar akşamı olduğundan ustalar yok:(
  • ben yakındna incelediğim kadarıyla ikiside gayet götüntü kalitesi olarak tatminkar.50-100 hz futbol maçlarında bana göre farkediyor.yoksa diğer hareketli filmlerde çok fazla fark atmez belki.ancak göz sağlığı için hz ne kadar yüksek olursa o kada iyidir.
    bunun yanı sıra ben sana lg ld450 veya 550 hatta 650 öneririm.650 de led panel kullanılmış.
    saygılaırmla
  • kardes tvyi sadece sd yayınları izlemek için alacaksan ucuz olanı tercih edebilirsin ama full hd film izlemek için c650 al pişman olmayacaksın ben kullanıyorum tavsiye ederim
  • Hocam bende aynı durumda kaldım ve 350 lira fazla vermeye gerek duymadım.. 40c530 aldım. Almadan önce epey bir incelemiştim 2 tv'yi. Evde digiturk izliyorum ve inan görüntü kalitesi beklediğimden iyi çıktı. Gerçi 100 hertz ile maç izlemedim ama ligtv'de maç izlerken sd yayında çok sıkıntı yaşamıyorum. Sonuç olarak ben gayet memnunum tv'den...
  • Sayın avantajliurunler;
    "LD650'de LED panel kullanılmış" demişsin. Bu ne demek arkadaşım? Led diye bir panel çeşidi var mı? Yok.
    Bundan maksadın eğer "Led aydınlatmalı LCD panel" ise yanılıyorsun bu Tv'nin paneli Florasan aydınlatmalıdır. Yorumları daha dikkatli yapmakta faide var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aradaki farka değer 1080p video izlemek istersen. sadece sd yayın izleyeceğim diyorsan o başka.
  • çoğunlukla sd yayın izlicem maçlar film vb. samsung servisinde çalışan bi arkadaş dedi ki: git en ucuzundan al"
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

çoğunlukla sd yayın izlicem maçlar film vb. samsung servisinde çalışan bi arkadaş dedi ki: git en ucuzundan al"

Geleceğe yatırım için o para değer yarın ne yapacağın belli olmaz
  • pazar günü media markt da iki televizyonu yanyana izledim.yayın hd yayındı ve 100hz olan daha güzel ve akıcı gösteriyordu.sd yayın nasıl olur bilmem.ama bence tv almak için biraz daha beklemek lazım.zira tv firmaları sd yayınları daha iyi gösteren tv ler yapacaklardır.32" de olsa sd yayın kaliteleri tüplünün yanından bile geçemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: III.ABDÜLHAMİD

Sayın avantajliurunler;
    "LD650'de LED panel kullanılmış" demişsin. Bu ne demek arkadaşım? Led diye bir panel çeşidi var mı? Yok.
    Bundan maksadın eğer "Led aydınlatmalı LCD panel" ise yanılıyorsun bu Tv'nin paneli Florasan aydınlatmalıdır. Yorumları daha dikkatli yapmakta faide var.

hocam led panel demekle led tvlerde kullanılan dış kasa yani panel kullanımış demek istedim.
    bu arada c650 de tek panel olduğu için bana çok hassas geldi.yani darbe önleyici katman yok c650 de veya c530 da.ultra clear ve crystal panel var .görüntü kaletexsi süper.ancak sağlamlığı ve dayanıklılığı tartışılır.
    saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Hocam bende aynı durumda kaldım ve 350 lira fazla vermeye gerek duymadım.. 40c530 aldım. Almadan önce epey bir incelemiştim 2 tv'yi. Evde digiturk izliyorum ve inan görüntü kalitesi beklediğimden iyi çıktı. Gerçi 100 hertz ile maç izlemedim ama ligtv'de maç izlerken sd yayında çok sıkıntı yaşamıyorum. Sonuç olarak ben gayet memnunum tv'den...

Hayırlı olsun kardeşim. Bende de aynısı var, 3 hafta oldu. Bir müşteride Led olanı gördüm ama fark göremedim açıkçası. Sadece herz olayı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler
    quote:

Sayın avantajliurunler;

hocam led panel demekle led tvlerde kullanılan dış kasa yani panel kullanımış demek istedim.
    bu arada c650 de tek panel olduğu için bana çok hassas geldi.yani darbe önleyici katman yok c650 de veya c530 da.ultra clear ve crystal panel var .görüntü kaletexsi süper.ancak sağlamlığı ve dayanıklılığı tartışılır.
    saygılarımla

Forumda panel deninlince tv değil modül anlaşılıyor. Led panel derseniz , led tv anlaşılmaz , ledden yapılmış modül anlaşılır.

Lcd tvlerde darbe önleyici katman yoktur. Yani silahla ateş edilecek olursa arkasına saklanmayın , vurulursunuz. Sanırım IPS panellerdeki ekran kaplama yapısıyla SPVA panellerde kullanılan kaplamayı karıştırıyorsunuz.

Ultra Clear Panel : Parlak ekran demektir. Glossy de parlak ekran demektir.
    Semi- Matte : Yarı parlaktır
    Matte veya "Ultra Clear Panel : No" yazanlar parlak olmayan ekran kaplamasına sahiptir.

Samsung tvlerde Crystal Panel diye birşey yok, Crsytal Design var o da çerçevenin dışındaki cama benzer kaplamanın, çıkıntıların adıdır.

Sadece Teknosa uygulanan akıl dışı bir şekilde ekrana vurmadan etkilenmekten bahsediyorsanız , normal insanlar tvlere bu tarz şeyler yapmazlar. Küçük çocuklar bazen tvye oyuncak atabiliyor veya vurabilyor ama adı üstünde çocuk aklı.

Sakın hiçbir tvye balyozla vurmaya kalkmayın, balyoz değil tv kırılır

• PEki şuan en ucuz 40c530 nerede satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler
    quote:

Sayın avantajliurunler;

saygılarımla

Forumda panel deninlince tv değil modül anlaşılıyor. Led panel derseniz , led tv anlaşılmaz , ledden yapılmış modül anlaşılır.

Lcd tvlerde darbe önleyici katman yoktur. Yani silahla ateş edilecek olursa arkasına saklanmayın , vurulursunuz. Sanırım IPS panellerdeki ekran kaplama yapısıyla SPVA panellerde kullanılan kaplamayı karıştırıyorsunuz.

Ultra Clear Panel : Parlak ekran demektir. Glossy de parlak ekran demektir.
    Semi- Matte : Yarı parlaktır
    Matte veya "Ultra Clear Panel : No" yazanlar parlak olmayan ekran kaplamasına sahiptir.

Samsung tvlerde Crystal Panel diye birşey yok, Crsytal Design var o da çerçevenin dışındaki cama benzer kaplamanın, çıkıntıların adıdır.

Sadece Teknosa uygulanan akıl dışı bir şekilde ekrana vurmadan etkilenmekten bahsediyorsanız , normal insanlar tvlere bu tarz şeyler yapmazlar. Küçük çocuklar bazen tvye oyuncak atabiliyor veya vurabilyor ama adı üstünde çocuk aklı.

Sakın hiçbir tvye balyozla vurmaya kalkmayın, balyoz değil tv kırılır

Aynısını bana vatan'da da yaptılar

Benim de gönlüm samsung c650 den yana aslında gönlümden c750 geçiyor ama o bizi aşıyor...
    "Bence" 530 düşünenler 2 taksit daha fazla ödeyerek 650 alsınlar.

• Ayrıntılara önem veriyorsan c650 eğer evimde lcd olsun diyorsan c530 almalısın.Ama bunu da unutma 100 hz de aksiyon filmi veya derbi maçları izlemenin zevki de bir başka oluyor.
  • teknosada internetten aldığında 1300 tl ye geliyor indirim çekiyle. belki daha ucuza da vardır başka bir yerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.