Şimdi Ara

HEMOROİD için hangi bölüme görünmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
109.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aydır makattan aşırı derecede kan geliyor ve çok kötü kabızlık var bu benim için adeta işkenceyi dönüştü utanmayı sıkılmayı bir kenara bırakıp yarın özel bir hastanede muayene olacağım ancak muayene için hangi bölüme görünmem gerekiyor bunu bilmiyorum. Başta kayıt olurken hemşire soruyor ona bağsurum diyecek halim yok bilenler bu işin bölümünün adını söylerse sevinirim.

• bevliye olması lazım yanlış bilmiyorsam
  • Genel Cerrahi
  • hmm bendede vardı ama durmadan sulu yemek ve bol bol su yiyip iç ve yürü
    kaysı varsa sulu sulu ye veya şeftali (yumuşaklarını) bide üstüne su iç yarım saat bi yürü bak bakalım nasıl koşa koşa eve gelion

doktoru bilmem ben zor durumda kalınca böyle yapıyorum (mesela bu sabah) ohhh bea dünya varmış
  • Dahiliye...
    İç hastalıkları yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizhan_

Dahiliye...
    İç hastalıkları yani...

evet...
  • İç hastalıkları o bişey yapamazsa seni genel cerrahın ellerine teslim edecektir,geçmiş olsun zor bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun. Genel cerrahinin ilgilenmesi lazım.

Bu arada hayret kimse salakça bir espri yapmamış
  • bi hoca var konusunda uzman nihat bengüsu yd yanlış hatırlamıyorsam prof siteside var
  • tahminen lazerle yakıcaklar makatına upuzun birşey sokucaklar bu arada

• hemeroloji
  • quote:

Bu arada hayret kimse salakça bir espri yapmamış

seni mi kırcam

su yol kenarında lagam logar yazılı tabelalar var git o adamlar sana yardımcı olucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 10 Ağustos 2008; 18:07:32 >
  • kardeşim allah şifa versin acil iyileşmen dileğiyle ben yaşamadım ama kötü olduğunu bilirim....
  • dahiliye ye görünüyorsun..
    dr sedyeye çıkarttırıyor..
    secde pozisyonu al diyor
    :(

zamanında gitmiştim çok fena bi durum yoldabiir yapsa mezara sokarsın ama orada hiç bir şey yapamıyorsun
  • işin kötüsü hayatta en korktuğum hastalıklardan biridir geldi beni buldu işin yoksa arkadaşların dalga geçmesiyle uğraş nekadar ciddi bir hastalık olduğunu anlat. Neyse hayırlısıyla yarın doktora görüneceğim. Muayene içinde dahiliye diyeceğim. Doğru dimi ?
  • dahiliyeye gideceksn..
    söyleyecekleri şunlar :)
    günde 2 lt su iç
    lifli ye
    buhar banyosuna otur..
    toz içecek verecektir
    bi de fitil verebilir :)
  • bahsur_hemoroid
    bahsur_kırmızıgül
    bahsur_ambulans
    bahsur_mahruki
  • BAK DOSTUM KESİN VE NET ŞEKİLDE GİTMEN GEREKEN ADRES GENEL CERRAHİ-KOLOREKTAL POLİKLİNİĞİDİR. BİR DOKTOR OLARAK BANA %100 GÜVENEBİLİRSİN
  • GASTROYA çıkacaksınız
  • genel cerrahi gitmen gereken poliklinik bu arada aç karna 7-8 adet kuru kayısı ye 1-2 saat birşey yemeden bol bol su içmen lazım kabızlık için etkili bir yöntemdir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.