Şimdi Ara

Levent Kırca & olacak O Kadar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hele bunun sarhoş rolü var ya bitiyorum gülmekten
    yerlere yatıyorum
    son bölümünde bi karabiber meselesi vardı
    geberdim diyebilirim

siz ne düşünürsünüz bu adam hakkında?

• çok sewerimde işin açıkcası trt1 dönemi esprileri daha bi komikti bunlarda güzel ama ozamnlar daha bi hosuma gidiyodu. tabi vefat eden,ayrılan oyuncu arklarıda işe çok güzel enstanteneler katıyordu mesela ayrılan bi sinan bengier vardı adama verilen roller cuk oturuyodu mukemmeldi
  • bır tek sarhos rollerını sevıyom

diğer bolumlerde sıyası esprıler yapıyo benı sıkıyo belkı olmalı ama bana ıtıcı gelıyor

gulerken dusunmek pek ıstemıyom zaten hayatımızın yarısı herseyı dusunmekle gecıyor gulerkende dusunursek
  • Ya prograda bi bayağılık var ama nerede bulamıyorum
  • Eskiden güzeldi , ama artık keyif vermiyor
  • kanal D plsss
    quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

Ya prograda bi bayağılık var ama nerede bulamıyorum
  • abi aynen yaa bende izledim süperdi bide mevlüt usta vardı mevlüüüt ustaaaaaa heee yaaaa diyo ya süper
    bide köylüleri isviçreye gönderiyolar yaa salonun ortassında kurban kesiyolar mangal falan yapıyolar acayyip güzeldiii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım guiness e girecek 19 sene aralıksız yayınlanan tv prgoramı diye..

türkiyeye böyle adam gelmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadas

Eskiden güzeldi , ama artık keyif vermiyor

aynen katılıyorum..

eskiden hükümetleri çok güzel eleştiriyordu, yönetimle feci dalga geçiyordu
    ama şimdiki hükümet eski hükümetlerin yanında daha iyi durunca adamlara pek konu çıkmıyor haliyle
  • sürekli ders vermeye çalışan esprileri olan bu zatı mıhterem bi iki yıl önce eşiyle dümenden küsüp kameralar önünde kavga edince gözümden düştü...hala arada bir izlerim,yine güzel eleştrilerde bulunuyor ama sürekli ders verme amacı gütmesi bazen sinir bozucu olabiliyor...bu arada "bu hükümet iyi o yüzden espri yapamıyo röh röh" diye msj veren arkadaşı canı gönülden kutlarım,ne de güzel yaklaşmış konuya,kendisini levent kırca oya başar cadır tiyatrosunda yada olmadı merdano sirkinde hatta başbakanlıkta çok güzel işler bulacağından eminim,burada harcamasın kendini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjDeViL

kanal D plsss
    quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

Ya prograda bi bayağılık var ama nerede bulamıyorum

yahu adam bayağılığın nerede olduğunu bulamamaış olacak okadarın nerde yayınlandığını değil...sabah sabah güldürdün beni

• eskiden daa gzeldi artık baydı be hep eski esprilere benzio
  • quote:

Orjinalden alıntı: crow

sürekli ders vermeye çalışan esprileri olan bu zatı mıhterem bi iki yıl önce eşiyle dümenden küsüp kameralar önünde kavga edince gözümden düştü...hala arada bir izlerim,yine güzel eleştrilerde bulunuyor ama sürekli ders verme amacı gütmesi bazen sinir bozucu olabiliyor...bu arada "bu hükümet iyi o yüzden espri yapamıyo röh röh" diye msj veren arkadaşı canı gönülden kutlarım,ne de güzel yaklaşmış konuya,kendisini levent kırca oya başar cadır tiyatrosunda yada olmadı merdano sirkinde hatta başbakanlıkta çok güzel işler bulacağından eminim,burada harcamasın kendini...

Evet her parodinin sonundaki mesajı illa gözümüze sokarcasına açıklaması çok saçma. Southpark'ta her bölüm sonunda kyle'ın aldığı dersleri açıklaması gibi oluyor. SP de güzel duruyor da olacak o kadar da olmuyor. Bırak da mesajı biz kendimiz alalım canım, öküz değiliz ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

sanırım guiness e girecek 19 sene aralıksız yayınlanan tv prgoramı diye..

türkiyeye böyle adam gelmez.

bende duydum böyLe bişey.. hadi hayırLısı.. sewindirici bi drum waLLa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.