Ya bu herif mükemmel biri ya hele bunun sarhoş rolü var ya bitiyorum gülmekten yerlere yatıyorum son bölümünde bi karabiber meselesi vardı geberdim diyebilirim
siz ne düşünürsünüz bu adam hakkında?
çok sewerimde işin açıkcası trt1 dönemi esprileri daha bi komikti bunlarda güzel ama ozamnlar daha bi hosuma gidiyodu. tabi vefat eden,ayrılan oyuncu arklarıda işe çok güzel enstanteneler katıyordu mesela ayrılan bi sinan bengier vardı adama verilen roller cuk oturuyodu mukemmeldi
bır tek sarhos rollerını sevıyom
diğer bolumlerde sıyası esprıler yapıyo benı sıkıyo belkı olmalı ama bana ıtıcı gelıyor
gulerken dusunmek pek ıstemıyom zaten hayatımızın yarısı herseyı dusunmekle gecıyor gulerkende dusunursek
Ya prograda bi bayağılık var ama nerede bulamıyorum
Eskiden güzeldi , ama artık keyif vermiyor
kanal D plsss
quote:
Orjinalden alıntı: girmiyor
abi aynen yaa bende izledim süperdi bide mevlüt usta vardı mevlüüüt ustaaaaaa heee yaaaa diyo ya süper bide köylüleri isviçreye gönderiyolar yaa salonun ortassında kurban kesiyolar mangal falan yapıyolar acayyip güzeldiii
sanırım guiness e girecek 19 sene aralıksız yayınlanan tv prgoramı diye..
türkiyeye böyle adam gelmez.
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadas
Eskiden güzeldi , ama artık keyif vermiyor
aynen katılıyorum..
eskiden hükümetleri çok güzel eleştiriyordu, yönetimle feci dalga geçiyordu ama şimdiki hükümet eski hükümetlerin yanında daha iyi durunca adamlara pek konu çıkmıyor haliyle
sürekli ders vermeye çalışan esprileri olan bu zatı mıhterem bi iki yıl önce eşiyle dümenden küsüp kameralar önünde kavga edince gözümden düştü...hala arada bir izlerim,yine güzel eleştrilerde bulunuyor ama sürekli ders verme amacı gütmesi bazen sinir bozucu olabiliyor...bu arada "bu hükümet iyi o yüzden espri yapamıyo röh röh" diye msj veren arkadaşı canı gönülden kutlarım,ne de güzel yaklaşmış konuya,kendisini levent kırca oya başar cadır tiyatrosunda yada olmadı merdano sirkinde hatta başbakanlıkta çok güzel işler bulacağından eminim,burada harcamasın kendini...
quote:
Orjinalden alıntı: DjDeViL
kanal D plsss
quote:
Orjinalden alıntı: girmiyor
yahu adam bayağılığın nerede olduğunu bulamamaış olacak okadarın nerde yayınlandığını değil...sabah sabah güldürdün beni
eskiden daa gzeldi artık baydı be hep eski esprilere benzio
quote:
Orjinalden alıntı: crow
sürekli ders vermeye çalışan esprileri olan bu zatı mıhterem bi iki yıl önce eşiyle dümenden küsüp kameralar önünde kavga edince gözümden düştü...hala arada bir izlerim,yine güzel eleştrilerde bulunuyor ama sürekli ders verme amacı gütmesi bazen sinir bozucu olabiliyor...bu arada "bu hükümet iyi o yüzden espri yapamıyo röh röh" diye msj veren arkadaşı canı gönülden kutlarım,ne de güzel yaklaşmış konuya,kendisini levent kırca oya başar cadır tiyatrosunda yada olmadı merdano sirkinde hatta başbakanlıkta çok güzel işler bulacağından eminim,burada harcamasın kendini...
Evet her parodinin sonundaki mesajı illa gözümüze sokarcasına açıklaması çok saçma. Southpark'ta her bölüm sonunda kyle'ın aldığı dersleri açıklaması gibi oluyor. SP de güzel duruyor da olacak o kadar da olmuyor. Bırak da mesajı biz kendimiz alalım canım, öküz değiliz ya.
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
sanırım guiness e girecek 19 sene aralıksız yayınlanan tv prgoramı diye..
türkiyeye böyle adam gelmez.
bende duydum böyLe bişey.. hadi hayırLısı.. sewindirici bi drum waLLa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme