Şimdi Ara

Araç Satışı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir tane aracım var ilana koyduktan sonra çok arayan soran teklif eden oldu lakin kimse gelip bakmadı ciddi alıcı bulamadım. Biraz yüksek fiyat verip araca bakmak istiyorum diyen birisi geldi baktı arabamı inceledi kesin bir şey söylemeden kapora vermeden abi ben hafta içi ararım seni dedi arabasına binip gitti. Bu kişi sizce aracımı alır mı? Forumda illa ki araç alıp satan galerici vs vardır insanların davranışından hemen anlayan insanlar da olur o almaz kardeşim diyebilirmisiniz bu davranışa? Aracı sattıktan sonra üzerine bir miktar para verip bir araç alacaktım ama vazgeçtim daha doğrusu düzgün araba bulamadım eğer bu kişi almaz ise aracıma bakım yapıp devam edeceğim. Siz ne düşünüyorsunuz?




  • almaz, ciddi olsaydı daha kesin konuşurdu. en son sattığım adam zorla kaparo verdi.

  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    Hocam ben bu aracı alırken bile ilk baktım beğendim adama kapora verdim hafta içi de satış alırım dedim gittim. Bu arkadaş geldi baktı inceledi biraz 1-2 resim çekti egzosun oraya da baktı duman atıyor mu diye sonra da tamam abi ben hafta içi pazartesi haber veririm sana yada ararım dedi tokalaştık bindi gitti. Bana göre yani beğense abi tamam satma ben alacam yada şu kadar kapora bırakayım falan derdi. Bilemedim. Ona göre araca bakım yapıp devam edecem.

  • Büyük ihtimal almaz çünkü gerçekten aracı beğenen alıcı zorla kapora vs bırakıp, aracı ilandan kaldırmanı istiyor belki satılana kadar daha yüksek teklif gelir de vazgeçer ona verirsin gibi. Mesela son sattığım araçta ilana koyduktan 24 saat içinde biri aradı, adresi attım geldi baktı. Pazarlığını yaptı, istemiyorum dememe rağmen zorla bin lira kapora bırakıp gitti. Sizin durumunuzda gelen alıcı kişi zaten ciddi niyetli olsa orda yüz yüze pazarlığını yapar son noktayı koyardı.

  • anlattığın kadarıyla adam senden alıp sonra satacağı adamı bulmadan almayacak gibi hareket etmiş. kimse hızlı satamayacağı araca para bağlamak istemiyor gibi bu dönemde. al satçı gibi geldi

  • @Dura-Ace Valla hocam pazartesi arayacam dedi gitti bilemedim bende.


    @büdünün kaşı Esnafım dedi al sat yapıyorum demedi ama bilemem tabi.

  • Niyeti olan kapora verir veya daha kesin cümleler konuşur. Arıcam ben seni diyorsa geri gelmez.

  • ahmetkep kullanıcısına yanıt

    Valla hocam aramadılar sözde bugün arayacaklardı :)

  • İlanı atın inceleyelim kendimize göre naçizane yorumumuzu yapalım belki satışınız hızlanır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.