Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (1536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.436.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15341535153615371538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çin kulübü Hebei Fortune, önceden bizim de teklif yaptığımız Alfredo Morelos için 30 mil. £'luk teklif yapmış. Ama transfer pencereleri bugün kapandığı için transfer yatmış.



    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

    Hazard nasıl balon transfer, fiyasko transfer oluyor söyler misiniz?
    -Messi
    -ronaldo
    -neymar, hazard vb..
    Ucuza bile aldılar adamlar balon diyor
    Balon değil tabiki ama bence de yanlış transfer. Hazard, Ronaldo ve Messi ayarında değil ve onlar gibi kurtarıcı ve Liderlik rolü yok. ( Bunu Hazard'in son çalıştığı Menejeri söyledi Mourinho'da buna benzer şeyler söylemişti. )

    Bence Vinicius çok daha iş yapacak. Şu japon çocuk da çok fena duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi 1 yıl boyunca ne yaptı scout ekibi comolli ersun yanal... alacağımız adamlar çoktan tespit edildi çat çat alacaklar sanıyoruz lig bittiğinde. kimlerin transfer edileceğine hala menajer tavsiyesi üzerine karar veriliyo gibi bir hava var.

    Allahyarı menajer tavsiye ediyo alıyoruz..
    anlaşılıyor ki murat sağlam denen çocuk tesadüfen alınmış. trabzon getiriyo, anlaşamıyolar, menajeri diyoki bonservisi yok, size verelim, fenerbahçe alıyo...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 1 Ağustos 2019; 21:26:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: man utd

    Kaç maç oynamış gittiği takımda, kiralayan takım şans vermemiş kevgir sevici seni

    Alıntıları Göster
    Kimseninin sevicisi aşığı değilim, geçen sezon Ferdi ondan önceki sezon Eljif forma şansı bulamadı ama forma şansı bulunca eljifi bi sezonda sattık, bu sezon büyük ihtimalle Ferdi böyle parlayacak. Hazırlık maçları adama tabi şans vereceksin.




  • [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü
  • AUDİ kupasının Fenerbahçe için güzel bir özeti izlemenizi tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alexander vasilievich

    valla bana sorarsan bu sene başakşehiri es geçiyorum bu sene ilk beşe bile giremezler trabzon bence çok iyi kadro kurdu hele birde sturridge falan gelirse şampiyonluğa oynayabilirler beşiktaş hala muallakta ama en azından oturmuş bir sistemleri var bizde o da yok sizin takımada falcao gelirse eksiğiniz yok zaten emre mor u da fatih terim döve döve adam eder onyekuruyu aratmaz gibime geliyo ama bizim süreç çok sıkıntılı dünya yıldızıda alsan oturmuş bir sistemimiz yok ondan sonra lizbonda 111 maçta 57 gol 15 asist yapan slimani neden gol atamadı diye dert yakınıyoruz istersen mbappe yi getir hiç farketmez fenerde 10 gol atamaz mesela bizdeki çöp dediğimiz freyi verelim galatasaraya hiç yoktan 10-15 gol atar şu an bizde bu düzensizliğe rağmen umut veren kruse, ozan, altay, garry başkada adam yok para az eksiğimiz çok

    Alıntıları Göster
    Bence Başakşehir zaten 2 yıla piyasada kalmaz tahminimce. Trabzon iyi kadrosu var allah için gençler ve dinamikler ama yarışı sürdüremezler bence. Beşiktaş içten ve dıştan karışık olası kötü sonuçlarda zaten komple dağılır ki (bunlar olmasa bile Beşiktaş'ı hiç bir zaman rakipten görmedim göremem bu konuyla ilgili mesela geçen sene ki Beşiktaş maçından daha çok Başakşehir maçından korkuyordum.)

    Sizin olaya gelince, açıkcası iyi bir kadronuz var savunma hattı malasef çöp atalay form tutarsa biraz olsun ayakta tutabilir o bölgeyi. Bence bizle şampiyonluğu koşturursunuz ama tek sıkıntı malesef sizde işler karışık.

    Ali Koç'u sevmem(Fatih Terim'e sallamalarından sonra.) ama adama kumpas kuran çok içerden. Ve bunlara hoca bile dahil oluyor olabilir mesela şu noktayı ben anlamıyorum.

    Ali Koç mesela Ersun Yanal'ı getirirken sana 10 tane transfer mi yapıcam dedide, bu Ersun sürekli ağlıyor kalıp arıyor ve ortadaki karışıklıktan birazda başkana sallıyor. Şayet Ali Koç, Ersun'u getirken transfer lafı yapmamıştır diye düşünüyorum çünkü ortada ne winwin kampanyası geliri ne de Elif'in satışı ve bu kadar satılacağı vardı. Ki geldiğinde Fener küme düşme hattına yakındı takımın ne olacağı bile belli değildi.

    Demem o ki şayet sizde içerden kaynamazsanız beraber yarışırız. Ama hazırlık maçında bile olanlar bu yönetimin kendi arasında genel kurulda lafları ve hocanın serzenişleri son olarakta taraftarın hocanın bazı isimleri taktığını düşünmesi çok büyük sıkıntılar doğurabilir.

    Bizde lisesi tayfanın Mustafa Cengize yapabilecekleri var ama en azından Fatih Terim takımı ve oyuncuları bu olaydan uzak tutar ve durumu yönetibilecek kalibrede olduğu için biz daha az etkileniriz.




  • hasan ali kaldırımı satsaydılar keşke.5 milyona falan teklifler var diyorlardı. umut meraş ve kolorov u alıp yolumuza bakardık o parayla. umut hasan ali kadar oynar zaten en kötü. 1-2 milyona umut 2 milyona da kolorov alınırdı.
  • Cengiz ünder avrupa kupası elemesinde karşı karşıya gol kaçırmıştı.Allahtan başka hocalar ersun gibi değil de çoçuğun şuan piyasa değeri 35 milyon euro



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 1 Ağustos 2019; 21:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: td1907

    Şu Bayern ile bizim ligden kim maç yapsa 5-6 tane yer, yani bu tarz dalga geçmeleri görmezden gelin, ciddiye almayın. Uzun zamandır top class takımlarla maç yapmıyoruz, bu sayede bu adamların seviyesiyle tekrar tanıştık.
  • hatalarımızı net şekilde gördük.

    defans, sert orta saha, sağ kanat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

    hatalarımızı net şekilde gördük.

    defans, sert orta saha, sağ kanat.
    Hatalar dışında, biz bu tarz takımlarla 10 yıldır maç yapmıyorduk. Bu açıdan çok önemli oldu, bir şeyler öğrendik. Kendimizi sert rakiplerle sınadık. Dün şu Reyes'in saçma sapan hataları olmasaydı belki bugün daha fazla prestij kazanırdık.
  • Toplama kadro çıkarsak yine 4 yeriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    Cebraili bin kere Umuta tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Bu kim ya? Ali Koç, Ersun ve Comolli, neden nerede çöp varsa bu takıma alıyor? Dünya'da sol bek kalmadı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

    Hocam madem ağlayacaktın neden zamanında bunları yazdın?




    Alıntıları Göster
    Ersun Yanal'ı her zaman savundum jardel hariç en iyi tercih olduğunu da söyledim inkâr etmiyorum.
    Hocanın geçen seneki performansına bir lafım yok ayrıca 6. Olması kötü değil hiçbir zaman da hoca gelip şampiyon yapar 2.devre demedim hatta bunu söyleyenlere de böyle olmayacağını belirttim onları da engin bilginizle bulursanız sevinirim.Yazdıgım kısımda da açık açık en büyük umutlarımın katilisin dedim.Daha iyi okumanı tavsiye ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

    çare ersun derken bilmiyor muydu? öngörülü değil mi? takımın içine bunlar etti. bak eski konuya. ersun yanal ile ilgili yazılanlara. bunun olacağını göremeyecekler ise yazmayacaklar. suç bunlarda değil. suç bunları adam yerine koyup dinleyen yönetim de.
    Suç gayet bizde yönetimde değil zaten.Şu üslubun da hiç hoş değil.Adamlık muhabbeti falan yapmayacağım seninle 2.sınıf insan gibi.Geçen devre yabancı hoca gelseydi de 30.haftada düşseydik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

    Salihten bence bir halt olmazdı, olacak olsa olurdu zaten. Ersun hoca bildiğim kadarıyla salihe inanarak denedi, sonra bir maç karşı karşıya kaçırınca tamam abi ben bu adamla oynamam diyip çizdi. Mükemmel oynayacağını düşünse neden oynatmasın adamı. Caner erkin arda turan daha bir sürü isim var ersun hocanın çocukken oynattığı

    Alıntıları Göster
    Caner ve Ardayı oynatan Ersun ile şuan ki Ersun Yanal aynı kafada değil. Sorunda burada başlıyor. Ersun Yanal eskiden cesur bir hoca idi. Milli Takım da yaşanan Hakan Şükür mevzusundan sonra Ersun Yanal bambaşka birine döndü. Artık o kadar cesur kararlar alma riskine girmiyor ve gençleri mecbur kalmadığı sürece oynatmıyor. Eski Ersun Yanal olsa Alper forma yüzü göremezdi. Volkan gecen sezon çoktan gönderilmişti. Gecen sezon 1-2 genci de on birin değişmez oyuncusu yapmıştı. Kısaca Ersun Yanal o bildiğimiz eski Ersun Yanal değil.




  • Kjaer,Mvila...vs hiçbiri umurumda yeter ki Kolarov gelsin. kral gelsin yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robert Mak için bjk ilgileniyor gibisinden paylaşım yapmışlar. Acaba bizim de bir ilgimiz varmıdır merak ediyorum.



    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15341535153615371538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.