Şimdi Ara

İştahımı nasıl kesebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben çok oburum. yani yemek yemeyi çok seviyorum. öyle bi oturuşta afedersiniz hayvan gibi yemem. ama nasıl desem yemeye çok düşkünüm. sürekli kebap lahmacun hamburger çiğ köfte kokoreç cips kola falan yiyesim geliyor. aç olmasam bile bunları yerim. kilo vermem lazım ama bu yüzden olmuyor. nasıl iştahımı azaltabilirim. yardım lütfen.

• Kafa kesme videolari izle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bendede var bi oturusta hayvan gibi yiyorum o kadar da kilo yok ama 185 boy 77 kiloyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4120976BF -- 8 Mart 2015; 23:29:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf Adam

Ayni sorun bendede var bi oturusta hayvan gibi yiyorum o kadar da kilo yok ama 185 boy 77 kiloyum

işte bende kilo var. abur cuburu falan çok seviyorum. boş durmak istemiyorum sürekli bir şeyler yiyesim var.
  • hocam body e git bilinçli olarak yap bi hedefin olsun. belli bir süre sonra yemiyosun vicdanın izin vermiyor. mesela olurda patates kızartması yersem o gün kendimi çok rahatsız hissediyorum dışarı çıkıp koşuyorum. sen de spora başlarsa 4 5 aya programın oturur yediklerine ister istemez sınır getirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

hocam body e git bilinçli olarak yap bi hedefin olsun. belli bir süre sonra yemiyosun vicdanın izin vermiyor. mesela olurda patates kızartması yersem o gün kendimi çok rahatsız hissediyorum dışarı çıkıp koşuyorum. sen de spora başlarsa 4 5 aya programın oturur yediklerine ister istemez sınır getirirsin

1 hafta önce başladım. koşu bisiklet ve hafif ağırlık çalışıyorum. benim en büyük sorunum tek yaşıyorum ve yurttayım. mutfak falan yok buzdolabım yok. dışardan yiyorum ve ne yiyeceğimi şaşırdım. bu sefer salıyorum kendimi.
  • Aşk acısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şekeri nasıl bırakabilirim?
    4 yıl önce açıldı
    Burnumu nasıl kanatabilirim?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: perdono fotefatofatoyo

quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

hocam body e git bilinçli olarak yap bi hedefin olsun. belli bir süre sonra yemiyosun vicdanın izin vermiyor. mesela olurda patates kızartması yersem o gün kendimi çok rahatsız hissediyorum dışarı çıkıp koşuyorum. sen de spora başlarsa 4 5 aya programın oturur yediklerine ister istemez sınır getirirsin

1 hafta önce başladım. koşu bisiklet ve hafif ağırlık çalışıyorum. benim en büyük sorunum tek yaşıyorum ve yurttayım. mutfak falan yok buzdolabım yok. dışardan yiyorum ve ne yiyeceğimi şaşırdım. bu sefer salıyorum kendimi.

o zaman başlangıç olarak yediklerinin yanında ekstra ekmek yeme, zamanla azaltarak ekmeği kes. çayı şekersiz iç hatta şekeri hayatından çıkart en kilit nokta bu. mesela haytanın 2 günü çorbacıya gidebilirsin hem sıvı ağırlıklı beslenmiş olacaksın. tabi bu işler azim olmadan olmaz belli bir süre kendini zorla sonra her şey rayına oturur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.