Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82 -- 1 Ocak 2013; 15:39:44 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri / Kafkas Üniversitesi('14)
  • Girebliyorlar ama bence o kadar ünv. mezunu varken lise mezunları bence kpss ye girmemeli

Orijinalden alıntı: GOLDFLAY

Girebliyorlar ama bence o kadar ünv. mezunu varken lise mezunları bence kpss ye girmemeli

İkiside ayrı bölümler bildigim.Liseden öğretmen olan varmı ;-)

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri / Kafkas Üniversitesi('14)
  • yoo B kadroları hep aynı.. sadece soruların zorluk dereceleri var. ama bence o kadar B grubu kadrolarına önlisans ve lisans mezunu girerken llise mezunları girmemeli

Orijinalden alıntı: linksiz

And meslek mezunuyum bu sene ygs çalışıyorum.Sizce 85 felan almak zormuki ? Ygs ham 350 alan biri kazanabilirmi ?

kpss için soruyorsan lise mezunları en az 90 alması lazm ben önlisans mezunuyum bizde bile tabanlar 87 olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

Beyler bu kpss nedir?Bir ara kpss ye lise mezunları da girebilecekmiş diye bir şey duymuştum.Lise mezunu olarak kpssye girdiğimde hangi konulardan sorumlu olurum?Kaç puan almam gerekir?Ne iş yapabilirim ve maaşı ne kadar olur?
    Hem üni okuyup hem çalışabilir miyim?
    Aydınlatırsanız çok sevinirim

Bende bunu merak ediyorum,böyle durumdaki arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • Memurlukta çalışıp 2. öğretim okuyanlar var. Neticede saat 17.00'de mesai bitiyor. Ama lise mezunu olup memurluktan atanmak için çok ciddi puanlar almak gerekiyor, sınava en fazla lise mezunu girdiği ve en az da lise mezunu yerleştirildiği için çok aşırı bir yığılma oluyor. 92-93 puanla açıkta kalanlar var.

Ben önlisansa girmiştim 88 puanla yerleşemedim, bu sene lisans mezunu olarak tekrar giriyorum.

Orijinalden alıntı: errgin

Memurlukta çalışıp 2. öğretim okuyanlar var. Neticede saat 17.00'de mesai bitiyor. Ama lise mezunu olup memurluktan atanmak için çok ciddi puanlar almak gerekiyor, sınava en fazla lise mezunu girdiği ve en az da lise mezunu yerleştirildiği için çok aşırı bir yığılma oluyor. 92-93 puanla açıkta kalanlar var.

Ben önlisansa girmiştim 88 puanla yerleşemedim, bu sene lisans mezunu olarak tekrar giriyorum.

Bilgiler için teşekkür ederim,1.öğretim okuyup çalışma imkanımız yok mu acaba ? birde 92-93 almak zor mu?

Orijinalden alıntı: Cédric11

quote:

Memurlukta çalışıp 2. öğretim okuyanlar var. Neticede saat 17.00'de mesai bitiyor. Ama lise mezunu olup memurluktan atanmak için çok ciddi puanlar almak gerekiyor, sınava en fazla lise mezunu girdiği ve en az da lise mezunu yerleştirildiği için çok aşırı bir yığılma oluyor. 92-93 puanla açıkta kalanlar var.

Bilgiler için teşekkür ederim,1.öğretim okuyup çalışma imkanımız yok mu acaba ? birde 92-93 almak zor mu?

o konuyla alakalı birkaç yerde bilgi okumuştum... çalıştığın yerdeki müdür veya en yetkili görevlinin düşüncesi önemliymiş yani izin alabilirmişsin ... yan tarafımızdaki komşunun oğlu kazandı hem okuyor istanbulda hemde memur olarak devam ediyor... yani müdürünün insafına bağlı ama bi sorun yapmazlar sonuçta eğitimin sözkonusu

ayrıca 92-93 çok zor değil ben meslek lisesi mezunuyum o puanları yapabileceğimi düşünüyorum ... ama sana tavsiye kpss yi iyice araştır ayrıntısına kadar alımları,puanları, en az kaç net gerekir vs. sonra çalışmaya başla

• quote:

Orijinalden alıntı: Cédric11

quote:

Ne demek.
    1. Öğretim için saatler sorun olur, neticede 17.00'ye kadar çalışıyor olacaksınız. Okula devam edemezsiniz bu durumda.
    Çok zor değil 90+ puan almak, özellikle de lise sınavı epey kolay. Hani ÖSS'ye (şimdiki adını bilmiyorum bu sınavın :)) hazırlanan birisi için çok kolay gelecektir. 2010 sınavının kitapçığı var Ösym'nin sitesinde, bir bakın derim ona.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.