Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impossible is nothing -- 25 Ocak 2012; 20:44:31 >

• dr bişeyin var mı diye soracak sen yok dersen askerliğe elverişli raporu verir askerdede ağrı falan olduğunda hastaneye sevk olursun orda duruma göre işlem yaparlar çok ciddiyse çürük alırsın o kadar ciddi değilse hava değişimi yada istirahat alırsın

Orijinalden alıntı: tytolga

dr bişeyin var mı diye soracak sen yok dersen askerliğe elverişli raporu verir askerdede ağrı falan olduğunda hastaneye sevk olursun orda duruma göre işlem yaparlar çok ciddiyse çürük alırsın o kadar ciddi değilse hava değişimi yada istirahat alırsın

Sorun ciddi değil.Ben normal bir şekilde askerliğimi yapmak istiyorum, çürük raporu hava değişimi de almak istemiyorum.Bir sorun çıkmaz değil mi?Hani araya kaynama falan olabilir mi askerlikte?

Orijinalden alıntı: It is not impossible

quote:

dr bişeyin var mı diye soracak sen yok dersen askerliğe elverişli raporu verir askerdede ağrı falan olduğunda hastaneye sevk olursun orda duruma göre işlem yaparlar çok ciddiyse çürük alırsın o kadar ciddi değilse hava değişimi yada istirahat alırsın

Sorun ciddi değil.Ben normal bir şekilde askerliğimi yapmak istiyorum, çürük raporu hava değişimi de almak istemiyorum.Bir sorun çıkmaz değil mi?Hani araya kaynama falan olabilir mi askerlikte?

Valla pek sorun olmaz zaten muyanede orana burana bakar adam sen önemli değil dersen zaten elverişli raporunu veriyor direk,ondan sonrası acemiliğe bağlı ama öyle kolay koalyda çürük vermezler .

Bitermi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

quote:

Orijinalden alıntı: It is not impossible

quote:

Valla pek sorun olmaz zaten muyanede orana burana bakar adam sen önemli değil dersen zaten elverişli raporunu veriyor direk,ondan sonrası acemiliğe bağlı ama öyle kolay koalyda çürük vermezler .

muayene dedikleri saçmalıktan öte bişe değil dediğim gibi bişeyin varmı dicek dr yoksa askersin.. askerdede duruma göre davranırsın baktın psikolojin bozuluyo bunu bahane edip istirahat falan alırsın ciddi değilse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.