Şimdi Ara

Samsung kötü gidişe dur diyemiyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • telefon pazarı çıkmaza girdi buydu olacağı zaten bekliyordum
    s4 den s5 e geçmek çok saçma hatta s3 den bile geçilmez.
    s3-s4 tarzı 1klık telefonlar yeterli seviyede 2.5k telefona verilmez.
  • Her zaman uçacak değil ya. Bir sene kar yapar bir sene zarar. Cep telefonundan zarar etmesi samsungu etkilemez. Adamlar bir çok şey üretiyor zaten. Biri zarar etse diğeri mutlaka kar eder.
    Ama arkadaşların dediklerine katılıyorum. Artık fazla yenilik olmuyor çünkü son noktaya geldi iş. Tüm firmalarda aynı sorun vardır diye düşünüyorum. Apple hariç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar cihaz cikartirsa normal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belliydi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taner11

    BETER OLSUN GALAXY S3 TELEFON ALDIM HER YERİ SOYULDU ÖYLE BİR AĞIR ÇALIŞIYO Kİ ANLATILMAZ.HANIMA ZENFONE 6 ALDIM ZEHİR GİBİ HIZLI ÇALIŞIYO ON NUMARADA DIŞ KAPLAMA MALZEME KALİTESİ VAR.BİR SONRAKİ TELEFONUM ZENFONE 2 OLACAK SAMSUNG DEĞİL

    Abi ben samsungcu degilim ama s3 cikali tarihler oldu.Quad core 1,gb ram. Yani artik soyulur. Arkadasimin vardi garanti sifirladi gonsermisti soyulma icin. Uani zenfone daha kac zamanlik alet binzajmet donmasin daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamaninda samsung alacaktim. S2 cikacagini duyunca heveslenip beklemeye basladim. Bu bekeleyisim yanlis hatirlamiyorsam 3-5 ay arasi bir sureydi. Neyse fuara falan gittim her gun guncellemelerin takip ediyorum, ha cikti ha cikacak derken fuarda s2 tanitimi yapilmadi. Ertesi hafta ise s3'un ozellikleri goruntusu falan internete sizdi. O gun gittim iphone aldim, hala appledan vazgecmedim. Diyecegim o ki samsung cok once kaybetti de uzun vadede kendini gosteriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 6 ve plus u kullandim s3 kullanıyorum fiyati inince iphone 6 plus cakacam bi tane :)

  • Nayloncunun sonu yakındır.
    Yenilik yoksa batarsın bu kadar basit. Kopyala yapıştırla bir yere kadar..

  • Beter olsunlar beter! 2000 küsür lira verip 3gb rami bilmem kac çekirdek işlemcisi olan sıfır icinde hiç birşey yüklü olmayan note 3 ana ekran geçişlerinde kasim kasim kasiliyorsa ve buna aylardir güncelleme getirip halletmiyorsa daha da beter olsunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsungun en kötü gidişi bizim türklerin en iyi gidişinden bile iyidir sen canını sıkma şampiyon

  • Babam ben şehirdışındayken Samsung'un abudik gubidik bir modelini almış. Sanırım modeli Core 2 olması lazımdı. Telefonun özellikleri akıllı telefona giriş yapacak birisi için fena değildi, fiyatı da idare ederdi. Aradan 1 ay geçti eve geldim telefonun kenarlarındaki kromların ve ses açma kapama tuşlarının kromu soyulmaya başlamış. Hattan bayağı bayağı içindeki siyah tabaka gözükmeye başlamış diyebilirim. Kılıfta kullanılmasına rağmen böyle oluyorsa düşünün malzeme kalitesini.

    Samsung'un bütün akıllı telefonlarında aynı orta tuş, aynı arayüz, aynı kasa (boyutu değiştirilmiş) ve aynı tasarım var. Nasıl ki bir otomobil 2-3 yılda bir makyaj yiyip kasa değiştiriyorsa telefonlar da değiştiriyor. Ama Samsung S3'ten S4'e geçtiğinden beri tasarımsal anlamda hiçbir değişiklik yapmadı, arayüzünde de bir yenilik yapılmadı. Nasıl Audi marka arabalar makyaj gördüğünde farı değişiyorsa Samsung da aynı, değiştirdikleri sadece arka kapak ve ekran boyutu.

    Bu arada yenilik bitti diyen arkadaşlar yenilikler bitmez. Örneğin Ruslar Yotaphone 2'de e-ink ekran kullandı, hangimiz e-ink ekranlı telefon görmüştük daha önce? 4-5 yıl içinde akıllı telefonların yerini giyiebilir teknolojiler alacak o yüzden bu işin ucu yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaban Oğlu Şaban -- 13 Ocak 2015; 14:50:52 >




  • Note 3 n 9005 kullanıyorum herseyiyle bana fazlası ile yetiyor ,
    telefon değiştirmem icin

    note 3 un standart ozelliklerine ek olarak

    4k ekran

    4x optik zoomlu min 20 mp xenon flashlı , gece gorus ozellikli kamera

    cercevesiz 6inc ekran , boyutları note 3 den daha buyuk olmamalı

    en az 4500 5000 mah pil

    streo hoperlor

    suya ve toza dayanıklılık

    daha hassas kalem

    darbeye dayanıklı kasa

    kırılmaz ve cizilmez cam

    lazer mesafe olcer

    galaxy beam dekinin daha gelismisi bir projector

    gibi artılar gelirse değiştirmeyi düsünebilirim ,yazdıgım ozellikler biraz abartı gibi gelsede inanın 5 sene icinde bunlar bile basit gelecek gibi duruyor

    onun dısında yok snapdragon 800 du 805 yaptık diye telefon degistirmek bana gore deil ...
  • Adamlar direkt donanım üretiminde gelişiyorlar, cep telefonu satamasa ne olacak bir çok telefona zaten giriyorlar. Hiçte kötüye gidiş değil bence.
  • Yeni modeller eskilerine bir şey katmıyor ki, hepsi aynı gibi. Bu durumda neden değiştireyim telefonumu ki?
    Mesela şu an bir Samsung Galaxy S5 alma niyetim var, ama S2'de LTE olsa kesinlikle bulaşmaya bile niyetlenmezdim. Hemen hemen ikisinin de göreceği görev aynı...
  • Kardeşim bunlar kardan zarar ediyor. yine kar ediyorlar yani...

  • Çok normal sonsuza kadar böyle gidecek değildi herhalde...

  • Piyasada alt seviye cihazlar yaygın değildi bu alanda ve üst segmentte samsung hep aktifti ancak daha sınra diğer tayvan ve çinli firmalar piyasaya girdi. Önce samsung vb kalitesinde ve stabilitesinden cihaz ürettiler sonra malzeme kalitesinde ya aynı yada daha iyi ürünler geliştirdiler bu arada lg sony huawei hep geliştirdi piyasasını böylece düşüş yaşamaya başladı. Aslında düşüş değil bu bakış açısı yanlış sadece piyasa oturmaya başladı zira 5 sene önce android ios bilinmediği gibi o zamanki örnekleri ise sadece renklli ekranlı kısıtlı stabil olmayan cihazlardı.

  • şahsen s5 i bayılarak almasamda şu an memnunum ekranı kamerası iyi ve gereksiz samsung uygulamalarını silip animasyonları kapatınca çok hızlanıyor ama heralde haklı olarak tasarımdan dolayı satamadığını düşünüyorum.günde 2 tane model çıkarmazlarsa onun yerine az ve öz modeller çıkarsa düşüşe dur diyebilirler.ilk defa s ve note serisi dışında düzgün bir telefon(galaxy alpha) çıkaran samsung üretimini durdurması ilginç heralde seneyede tokatlanınca kafalarına dank eder birşeyleri yanlış yaptıkları.

  • Dh Misafiri, misafir ayağına 35k mesaj atmışsın ama flood yapmamayı öğrenememişsin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.