Şimdi Ara

Samsung kötü gidişe dur diyemiyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung öldü Allah rahmet eylesin.
  • Çok afedersiniz ama Samsung sadece telefon satışları düştü diye duraklama dönemine falan girmez, dünyanın en büyük gemileri bu firmadan çıkıyor, samsung apple gibi sadece bilişim teknolojileri üzerinde çalışan bir şirket değil, adının sonunda teknoloji olan her konuya el atmış çoğu yerde de başarıllı olmuş bir şirket.

    Samsung fanı mıyım? değilim iPhone kullanırım, telefon alacaksam da tekrar iphone alırım, ama samsung tebrik edilmesi gereken büyük bir şirket...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demirparcasi

    quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    He he Samsung bitmiş batmış..
    2009 dan bu yana tum firmalarin pazar payi degerleri grafikte mevcut..
    Dikkat ederseniz son 2 ceyrekte Samsung la birlikte Apple da dususe gecmis..
    Çinliler ise komik pazar paylariyla stabil devam ediyor..Birakin Samsung u Apple i anca kendi dengi firmasini etkiler o satislarla..

    Bos bos yorumlara karnimiz tok..

    Samsung bas bas bagiriyor ben KRAL ım diye..Nokia gibi özürlü firmayla karistirmayin Samsung u..Samsung & Apple ve digerleri var..Bu kadar açık ve net..Coook uzun yillar da boyle gidecek..
    Samsung kötü gidişe dur diyemiyor

    Çok güzel grafik koymuşsun. Grafik net bir şekilde Çinli'lerin geldiğini gösteriyor geçen seneler çok düşük pazar payları olan Xiomi, Huawei, Lenovo gibi firmalar bu sene listede üst sıradalar. Git gide artan bir hızla geliyorlar. Ayrıca o diğer ürünler denilen kısımdaki çoğu üretici de Çinli. Örnek şu anda Türkiye'nin en çok satan telefonu Turkcell T50 ve Çinli ZTE malı. Avea yeni telefonu da ZTE malı. Keza Türkiye'de yine yüksek satış adetlerine sahip General Mobile da Çinli üretici malı.
    LGve Sony'nin hatta Micosoft/Nokia satış artışı var ama bu çok ciddi bir artış değil. Diğer taraftan HTC'de ciddi düşüş var.
    Bu gerçekler bence Samsung'un başarısızlığı veya LG ve Sony'nin başarısı yüzünden Samsung gerilemiyor. Çinliler yüzünden neredeyse her Çinli olmayan üretici geriliyor. Sadece daha önce çok kötü olan Sony ve LG düzgün ürünler çıkartarak satışlarını arttırıyorlar ama Çinlilerin artışlarının yanına yaklaşamıyorlar.
    Ayrıca insanlar pil süresi iyi, ekranı 720p IPS ekranlı, süper olmasa da iyi kaliteli 8Mp/13Mp kameralı, giriş seviyesi 4 çekirdek işlemcili bir telefon yetiyor. Basit oyunları oynayabilip temel bütün işlemler yerine getirilebiliyor. Böyle bir telefonu 800TL veya altına alabilecekken neden 2000+TL versinler bir telefona? Prestij bir yere kadar. Ucuz telefonlar insanları tatmin ettiği için pahalı üst düzey telefon satışlarında düşüş var ve devam edecek.
    Samsung da karını ve cirosunu üst düzey telefonlardan elde ettiğinden karı ve cirosunda düşüş var.
    Biraz Apple Iphone 6 sayesinde tüketicilerdeki büyük açlığı doldurduğu için son çeyrekte iyi ama onun da geleceğini çok iyi görmüyorum.

    Valla acikca soyleyeyim ben bu Turkiyede T50 en cok satmis Zte en cok satmis palavralarina inanmiyorum..Goz var nizam var, akil var matematik var..

    Cogunlukla metrobus kullaniyorum ve her gun yuzlerce insan goruyorum kafami nereye cevirsem Samsung var..İs cevreme bakiyorum cogunda ust segment Samsung & Apple var.. Akrabalarima bakiyorum cogu Samsung almis..Daha 2 hafta once kardesim S5 aldi,kuzenim S4 aldi 1 hafta sonra arkasindan eşi S5 aldi..Hepsi seve seve kullaniyor..Kimsenin cekirdekmis,metalmis,plastikmis umrunda degil..
    Samsung hem marka olarak guven veriyor hem de tasarim olarak gayet guzel herkese hitap ediyor..
    Hani nerde Zte,lenovo,huawei,t50.. Bana bi tane yolda gordugunde ceksene fotosunu bak bunda var diye..Artik Htc bile yok ortalikta..Olursa belki Lg ve sony o da cok az bir kesimde var..

    Samsung u batirmak hic kolay degil adamlar noktasina kadar uretiyor cihazin..Yarin oburgun atiyorum Avengers filmindeki gibi Transparan bi telefon cikarir yine efsane olur..Zannetmeki yapamazlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Millet akillansin artik iyi olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zf2 gelsin o zaman görürüm ben samsung'u
  • samsung = kalitesiz kasa,aynı tasarım,gereksiz yenilikler (barometre,nabız ölçer)
  • Zarar etmesinin tek sebebi aşırı model çıkarması . Bir modelin kırk tane versiyonu var .Batma olayına gelince yıllardır zarar açıklayan Sony batmadı diğer kaynakları sayesinde Samsung mu batacak . Nerdeyse her pazarda ürünü var .

  • Batar diyen var mı görmedim ama batacağını düşünen varsa direk uzaklaşsın buradan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PinkRabbit -- 10 Ocak 2015; 12:54:35 >
  • beter olsun samsung, sen kimsin 2800tlye telefon satıyorsun
  • Samsung iyidir oda olmasa vestel TV ve telefonları 3000 denir aşağı satmaz

  • bu yıl içerisinde en buyuk darbeyi apple dan yedi bence samsung. apple bu sene buyuk ekranlı telefonlar cıkartmasaydı şayet buyuk ekranlı telefon kullanmak ısteyenlerın tercıhı yıne note4 s5 olabılırdı fakat apple buyuk ekran telefon seçeneği ile sektöre girince bence birçok firmayı baltaladı.
  • Bence normal bir durum samsung için,hatta diğer arkalar içinde noral.Çünkü piyasa doydu artık.Ben ilk galaxy s2 aldım dokunmatik olarak ondan 1 yıl sonrada s3 aldım ama devrimdi benim için,arada o kadar fark vardıki gerçekten verdiğim paranın hakkını verdi diye düşündüm hep.
    3 yıldır s3 kullanıyorum telefonun ekranının yarısı yok(kırıldı) neredeyse ama değiştirmek gelmiyor içimden.Çünkü s4 çıktı azıcık çekirdek biraz işlemci arttı sonra s5 çıktı onada biraz koydular bitti.Teknolojik olarak bişey koymadılar üstüne,koymadıkları sürecede değiştirmem.Bu sadece samsung için geçerli değil hepsi için aynı.Kimi z3 diyor kimi s6 kimide ipone 6 hepsi aynı yani.
  • Samsungu hic birsey bitiremez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung'da çalışan 3 arkadaşımda işten çıkarıldı. sence nedendir ? değişen birşey olmadığı içinmi işten çıkarma yapıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluebest

    Bu tüm firmaların ortak sorunu bence, cep telefonunda artık teknoloji olarak sınırlara ulaşıldı, dikkat ederseniz, Apple bile Iphone 6'yı ekranı büyüttüğü için satabiliyor. Android tarafında yeni amiral gemiler bir öncekilerin makyajlanmış hali olmakten fazla öteye gidemiyor. Tablet sektörü zaten fena halde çöküşte, benim Ipad 3 hala iş görüyor, yenisine hiç heveslenmiyorum.

    +1111
    tüketici yavaş yavaş gözünü açtı 2012 deki 4 çekirdekli 2gb ramli androidler hala taş gibi çalışırken yenisine ihtiyaç yok
  • 2012'nin kasım ayında iPhone 5 aldım hala da taş gibi iOS 7.1.2. olarak duruyor.
    Bu yaz üniversiteyi kazanıp da gidersem inşallah,bu sene çıkacak olan yeni 4 inçten büyük ekranlı iPhone'u alırım.Başka türlü değiştirmeme gerek yok.Her işimi görüyor zaten.Ne yapayım ben barometreyi,nabız ölçeri?
  • S5'in tasarımını eleştirdiğimizde suçlu olmuştuk. Buyrun...
  • Tatmin edici yenilik olmayınca normal..
  • Sürekli leğen üretirse normaldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 2'mi satıp şu an piyasadaki telefonlardan bir tanesini bile almam için tek bir geçerli sebep yok.Bir sonraki telefonum da muhtemelen Zenfone2 olacak yemişim İphone'u Samsung'u.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.