Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
21.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Apple, samsun huawei üçünün akıllı saatini xiaominin bilekliğini kullandım...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • White Water kullanıcısına yanıt

    anlatamazsın hocam bide niye yazmış. cevap bile vermedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huwai bileklik gibi mesajlara cevap veremiyorsan ne ise yararı gear s3 ile youtube bile izliyor mesaj yazabiliyorum

  • Frontier modelini kullanıyorum şarjı şuan 3 saate bitiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • White Water kullanıcısına yanıt
    akşam eve sarj yetiştirebiliyormusun, ben 9 gün sonra sarj ettim. merak ediyorum saatten ne bekliyorsunuz? istediğini yapsın ben hergün sarj edeceksem o saati almam. daha az akıllı olsun ama sarjı uzun gitsin.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Çoğu insan saati takip amaçlı kullanıyor (aktivite ve bildirim, arama vs.) ve kolaylık sağlıyor. Fakat o küçücük ekrandan bir şeyler yazmaya çalışmak veya izlemek bir o kadar zorlaştırırken neden buna ihtiyaç duyuluyor? Siri gibi bir asistan yapamadıktan sonra kolumdaki aleti telefonun varoluş amaçları dahilinde kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Huawenin pazar payına bakılırsa çoğu kişi için de durum böyle. Önce uyku takibiyle pazarlanan bir cihazın en fazla 2 gün takip yapabildikten sonra 3. günü çıkarmıyor olmasını düzeltmeleri lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben s3 classic kullanıyorum ara ara bir kaç günlük batarya problemlerim oldu ama şuan üç günü görüyorum. benim ihtiyacım isteğim stabilite kaliteli arayüzler falan da var ama asıl önemlisi rahatsızlığım var kalp hızını kontrol ediyorum oksijen ölçümü işime yarayacak bide tansiyon olsaydı benim için mükemmel olurdu. iki üç günde başucuma şarja koymak bana dokunmaz. şarjı bitmeyen bişey isteseydim bu paraya akıllı olmayan müthiş saatler var onlardan alır ömür boyu kullanırdım.


    s3 den geçmek mantıklımı şuan bilmiyorum beni idare ediyor ama bi kullananları görelim ondan sonra düşünürüz artık.

  • bayjkartal kullanıcısına yanıt

    Şarjı uzun giden ve akıllı olanlar da var, onların referans alınması gerekmiyor mu? Onlar da kalp ritmini kontrol ediyor ve uzun süredir kandaki oksijeni ölçebiliyor, bunu bir süredir bileklikler dahi yapıyor zaten. Sizin için upgrade etmelik bir durum yok gibi hocam memnunsanız. Artık o kadar çok cihaz şarj ediliyor ki sabah çıkarken bilgisayarın şarjı var mıydı, kulaklığın, saatin, telefonun var mıydı diye düşünmek, neyse powerbank var zaten derken onun da şarjının olmaması fazla yoruyor.

  • inanılmaz büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım 450 dolarlık balon. en az 3500 liraya gelecek türkiye'ye.


    neden böyle düşünüyorum, buyrun anlatayım.


    samsung son amiral gemisi olan samsung galaxy s3 frontier'den bu yana bir arpa boy gidememiş. koskoca 4 yılda neler gelmiş?


    * kan oksijen ölçümü. sp02. = dağ tırmanıyorsan işe yarar. rakiplerde yıllardır var.

    * düşme algılama = rakiplerde yıllardır var.

    * asimetrik koşu metrikleri = rakiplerde yıllardır var. ayrıca app yüklersen de oluyor.

    * ekran büyümüş

    * kasa küçülmüş.


    peki bu koskoca 4 yılda neler aynı kalmış?


    * rakipler el yıkama, dans bile algılarken samsung saat anca koşu, yürüyüş, yüzme algılıyor.

    samsung health hakkında hiçbir bilgi yok. aynı yanlış kalori ölçme işi devam edecek.

    bixby hala türkçe değil. dolayısıyla gelen mesajları yanıtlamak istersen ücretli app kuracaksın.

    * kadranların (komplikasyon) özelleştirilmesi hakkında hiçbir bilgi yok.

    * yerleşik bir uzaktan kamera uygulaması yok.

    * rakipler 32gb rom sunarken bu saatte 8gb rom var. zaten 4-5gb sistem kullansa, şarkılarınız için 2 gb alan kalıyor. aman yarabbi!!!

    * 5 yıllık arayüz. aynı. en ufak bir yeni modele özgü jest yok. xiaomi bile saatlerinin arayüzünü değiştirdi. huawei bile elinden geleni yapıyor. samsung neyine güveniyor?

    exynos 9110 işlemci. 2018 model. amiral gemisine yakışacak bir işlemci değil.

    * samsung'un saatleri hala türkiye'de ekg ölçemiyor. izin alamadılar.


    samsung'un bu saati ölü doğru arkadaşlar. 4 sene boyunca hiçbir yenilik gelmemiş. alma gafletine düşen herkese sabırlar diliyorum. buna vereceğiniz parayı yakın. en azından ısınırsınız.


    alternatifler :


    1) apple watch series 4

    2) apple watch series 5 [dünya'nın en akıllısı]

    3) garmin forerunner 945

    4) garmin fenix 6, 6 pro

    5) huawei watch gt 2

    6) garmin vivoactive serisi.





  • MetalWave kullanıcısına yanıt

    O uzun şarj süresi aldığın Huawei saatine uygulama marketten Spotify indirir misin? Ya da haritaları açabilir mi? Olmadı İnternette arama yapma?


    Galaxy watch 3 ile Samsung Pay de geldi artık temassız ödeme yapabilecek galaxy watch. Şarj konusundaysa tamam 9 günlük bir süre alamazsın ancak kullanmadığın/kullanamadığın saati 9 gün şarj etmesen ne değişir. Ayrıca şarj aniden tükenirse reverse charge ile telefon üzerinden kablosuz şarj imkanı var. En son baktığımda Huawei watchta kablosuz şarj yoktu.


    Siz kullanıcısı olarak taraflı yorum yapıyorsunuz. Kusura bakmayın ama sadece akıllı saat sahibiyim diye kendinizi avutuyorsunuz.

  • White Water kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin tüm özellikler sadece hava atmaya yarar, uygulamaya gelince o cücük ekranda onları yapmazsın. spor, uygulama bildirimi, görsel güzellik, güzel kadranlar. daha ne beklenir ki bir saatten. benim telefonumda samsumg, bende isterdin kol saatimde samsung olsun ama bahsettiğin hiç bir özelliği kullanmayacağımı biliyorum. geriye bahsettiğim ana görevler kalıyor. sırf bunlar içinde ben bir saati hergün sarj edemem. o yüzden bu saatin konusunda samsungdan heçen bir sürü insan var. hepside bahsettin özellikleri kullanmadığını ve sarjın ne kadar önemli bir unsur olduğunu farkediyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt

    Olaya bakış açılarımız farklı, o nedenle ortak bir noktada buluşamayacağız. Yine de ben akıllı bilekliğinizle uzun ve keyifli bir kullanım ömrü diliyorum.

  • White Water kullanıcısına yanıt

    Uygulama marketi bir Apple Watch kadar fonksiyonel olsa haklısınız fakat 1.4" ekranda harita açsanız ne olacak allah için.. Veya bizim ülkede LTE destekli modeller satılabilse yine bir şeylerin esprisi olur. Bir arkadaş çok güzel yazmış, giyilebilir teknolojiler telefona kıyasla bir şeyleri kolaylaştırmalı diye, haritadır videodur mesajdır bunları neden daha işlevsel olarak telefonda kullanmak varken saatten halletmeye çalışayım, bilemiyorum en azından benim böyle beklentim yok. Jarvis türevi bir asistan önümüzdeki 5-10 yıla çıkarırlarsa ne ala, benim akıllılıktan beklentim bugünkü saatler üzerine bu. Ama sektörde öncü olmak varken geriden takip eden, Note veya S serisi yanında eşantiyon olarak 6 ayda bir tanıtılan, üzerine batarya gibi en temel kullanıcı beklentilerini vs. geliştiremeyen bir markaya evriliyor Samsung akıllı saat pazarında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofarah -- 6 Ağustos 2020; 15:3:58 >
  • Fiyat uygun 400 dolarak olarak düşünürsek ama genede tr şartlarında pahalı gidip de 1 maaşını saate vermez millet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pulucu P kullanıcısına yanıt
    Elbette bende öyle düşünüyorum bekliycez bakalım nedir ne değildir. Eğer saatimde bir sorun olursa anca o zaman olur gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı beklediğimden iyi. Samssung Türkiye bir iyileştirme yapmış anlaşılan. Yalnız EKG ve tansiyon ölçme ne zaman aktifleşir Türkiye'de , veya aktifleşecek mi bilgi göremedim.


    Uygulama marketi Apple kadar iyi olmayabilir ama kullananlar yeterli buluyor mu?


    Huawei Watch 'u da beğenmiştim , bunu da beğendim. Huawei 'nin kısıtlamaları pil ve fiyat avantajı getiriyor. Uygulama ihtiyacı olmayanlar için mantıklı. Bunun da özellikleri bence çok faydalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 7 Ağustos 2020; 0:1:16 >
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt

    Uygulama markette Spotify dışında adam akıllı bir şey yok hocam. Apple Watch'un mağazasındaki gibi işe yarar uygulama çeşitliliği sıfıra yakın zaten, pek uygulama geliştirici de yok. Apple o boş beleş gözüyle bakılan Geliştiriciler konferansını her sene boşuna yapmıyor. Ha bir de Bixby'nin bir vasfı olmadığı için ücretli uygulama olarak Google keyboard var, o alınıp asistan olarak kullanılıyor başka da bir şey yok. Huawei tarafında da el mahkum ne verilirse o. Günlük kullanımda işe yaracak olup eklenmesi gereken hesap makinesi, takvim falan var onları da ekleseler uygulama markete gerek kalmaz zaten. En azından Samsung'unki gibi bir market yerine, Wifi bağlantısı yerine pilinin 1-2 hafta gitmesi daha tercih edilebilir benim gözümde. Yine de onu da tasarım ve görüşme yapma gibi beklentiler dışında Band'lere kıyasla 5 kat fazla para vermek mantıksız. Ben zamanında Gear S3 kullanıp akıllı saat piyasasından çekilmiştim, ne zaman bataryası uzun giden bir akıllı saat çıkar o zaman dönerim diyordum adamlar kaç nesil saat yaptı hala düzeltemediler. Ben koşu ve bisiklet takibi için kullanıyorum, Huawei tarafı da benim beklentilerimin ötesinde bir şey sunmadığı için ve "piyasadakiler içinde en iyisi bu napalım" demeyerek Mi Band kullanıyorum ve gerçekten almaya değer hem akıllı hem saat olan ilk Wearable aleti bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.İ.B -- 7 Ağustos 2020; 1:16:45 >




  • White Water kullanıcısına yanıt

    Reis füze at füze 😄


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce nfc ile ödemeyi bi getir de (güyya ilk çeyrekte gelecekti, 10 yıl sonrasınin ilk ceyreginde gelir artık) ondan sonra alırız, boş yere devlete ekstra vergi ödemeyip devleti beslemeye gerek yok, tasarımı da pek beğenmedim, kızlara hitap eden tarzda olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scaleo -- 7 Ağustos 2020; 17:57:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F.İ.B

    Uygulama markette Spotify dışında adam akıllı bir şey yok hocam. Apple Watch'un mağazasındaki gibi işe yarar uygulama çeşitliliği sıfıra yakın zaten, pek uygulama geliştirici de yok. Apple o boş beleş gözüyle bakılan Geliştiriciler konferansını her sene boşuna yapmıyor. Ha bir de Bixby'nin bir vasfı olmadığı için ücretli uygulama olarak Google keyboard var, o alınıp asistan olarak kullanılıyor başka da bir şey yok. Huawei tarafında da el mahkum ne verilirse o. Günlük kullanımda işe yaracak olup eklenmesi gereken hesap makinesi, takvim falan var onları da ekleseler uygulama markete gerek kalmaz zaten. En azından Samsung'unki gibi bir market yerine, Wifi bağlantısı yerine pilinin 1-2 hafta gitmesi daha tercih edilebilir benim gözümde. Yine de onu da tasarım ve görüşme yapma gibi beklentiler dışında Band'lere kıyasla 5 kat fazla para vermek mantıksız. Ben zamanında Gear S3 kullanıp akıllı saat piyasasından çekilmiştim, ne zaman bataryası uzun giden bir akıllı saat çıkar o zaman dönerim diyordum adamlar kaç nesil saat yaptı hala düzeltemediler. Ben koşu ve bisiklet takibi için kullanıyorum, Huawei tarafı da benim beklentilerimin ötesinde bir şey sunmadığı için ve "piyasadakiler içinde en iyisi bu napalım" demeyerek Mi Band kullanıyorum ve gerçekten almaya değer hem akıllı hem saat olan ilk Wearable aleti bekliyorum.

    Benim tecrübem de benzer. Birkaç önemli uygulamayı çıkardığınızda büyük ekranlı Miband oluyor. Böyle bir "akıllı saat" kullandım, sonra Miband 'a geri döndüm. En azından takması kolay. Uyurken rahatsız etmiyor.


    Üzerinde kendi internet bağlantısı olmadığı zaman zaten uygulamalrın çoğu anlamsız oluyor. Telefonun aynı odada olması gerek, bu durumda telefondan bakmak daha pratik. Değer katacak uygulamaların sayısı az saatte. Samsung bunları kendi çıkarsa yeter. İncelemelerden gördüğüm kadarı ile Outlook uygulaması var. Microsoft'un Samsung ile iş birliğinin ürünü herhalde. Microsoft Authenticator gelirse o çok faydalı olur.


    ECG,SpO2 ve BP önemli ama gelir mi gelmez mi belli değil. Geçen sene söz verilen Watch 2 için hala çıkarılmamış. Bunların ne kadar doğru sonuç verdiği de belli değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 9 Ağustos 2020; 18:38:45 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.