Şimdi Ara

Pasaport Kaydı Yapıldıktan Kaç Gün Sonra Telefon Kullanıma Açılır? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
5
Favori
178.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • görüştüm hepsiyle. BTK,turkcell,Samsung bayiisi,telefoncu... ama nafile. 20 dk önce BTKyı aradım. bizde herşey yolunda. bir problem yok dediler.
    Turkcelli aradım onlarda aynı cevabı verdiler.
    Bide karşı taraf beni aradığında çalıyor ama telefonda çağrı gözükmüyor. arama yapmaya çalıştığım zamanda 'ağda kayıtlı değil' hatası veriyor...
  • Bende dün saat 19:00 gibi e-devlet üzerinden kayıt işleminin gerçekleştirdim. E-devlet üzerinden kayıt yapıyorsanız dikkat etmeniz gerekenleri yazayım.

    1. İlk önce annemin e-devlet şifresini aldım.
    2. İnternet bankacaılığı üzerinden, ben Garanti müşterisiyim, Vergi kısmından Yolcu ile beraber gelen telefon seçeneğini seçerek, annemin TC kimlik numarasını ve Telefonun Imei numarasını yazarak vergi ödeme işlemini gerçekleştirdim.
    3. E-devlet sistemine annemin geçici şifresi ile girdim ve kalıcı şifreyi belirledim. Daha sonra İmei kayıt bölümünden annemin pasaport bilgilerini ve yine telefonun Imei numarasını girerek kayıt işlemini tamamladım.

    Olayın güzel yanı, tek bir tıkla kayıt işlemi bitmiş oldu. Avea, Turkcell yada Vodafone'da sıra beklemeye, işlem ücreti ödemeye gerek kalmadan. Şimdi hattın açılmasını bekliyorum.

    Edit : Bugün saat 11.00 gibi telefonum açıldı. AVEA bayisine gidip konu hakkında onlarıda bilgilendirdim, belki bu konuyu hızlandırmış olablilir, zira ilk gittiğimde 1 hafta sürer filan demişlerdi. Bende onlara BTK'nın anında telefonu kayıtlı hale getirdiğini geriye kalan sorumluluğun AVEA'da olduğunu söyledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCManiakk -- 25 Haziran 2014; 15:32:23 >




  • Bir Iphone 4S acilmasi icin 15 gundur bekliyoruz. Telefon ve hat, TC vatandasi olmayan ama TC de oturma izni olan kiz arkadasim uzerine. BTK sitesinde "Onay Bekliyor" yaziyor. Bakalim daha ne kadar bekleyecegiz...
  • bende bu sabah saat 9.30da ucreti garanti bankasına yatirarak e-devletten kaydımı yaptirdim saat 10:30 gibi. imei sorgulamada kayıtlı, bireysel sorguda da onaylandı deniyor ve hattım avea. E-devlette 12 saate kadar açılır uyarsı verdi kayıt işleminden sonra. Bakalım avea ne yapacak.


    Düzenleme,
    dün akşam aveayı aradım cagri merkezdeki arkadaslarin onunde sanırım bu konuyla ilgili bir bilgi yok bunu anladım velhasıl bu sabah ofise geldim bir arkadasın vodafone hattını taktım calisti, sonrada kendi avea hattımı taktım oda calisti. 24 saat içinde bu iş bitmiş oldu. Bence 12 saat doldugunda bi sim kartı cıkartıp baskasının sim kartını takarak sebekenin gelip gelmedigini gozlemleyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xyGenz -- 3 Temmuz 2014; 9:37:21 >
  • arkadaşlar merhabalar öncelikle benimde bir sorum olucaktı ben bir telefon alıcam fakat telefon yutdısşından gelmiş ve pasaport kaydı yapılmış buraya kadar her sey tamamda bildiğim kadrıyla galiba pasaport kaydınıyaptıktan sonrada kullandiğiniz operatore gidip galiba hat yada telefon kullanıma acılomus ordan pasaport ıle benım sorum su urun kayıtlı fakat ben hattımı suan taktıgımda acaba telefon calsırmı yoksa benımde kullandığım operatore gidip bir dha ole bir kayıt işlemi falan yapmam gerekiyormu bu konu hakkında hiç bir bilgim yok yardım ederseniz cok sevinirim teşekkürler
  • PCManiakk P kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma çok önceden yazmışsın ama bir sorum olacak. Telefonumun 2 aylık kullanım süresi doldu. Pasaport kaydı yapıtrmam gerekiyordu. ertesi gün kaydımı yaptım internet üzerinden.şu an yolcu ile gelen cihaz yazıyor. Kayıt tamam sanırım. ancak kayıt yaptırmadan önce mobil interneti filan kullanıyordum.telefonu kapatıp açtım o da gitti. Ekranın üstündeki hat yok işareti gitti yerine şebeke nin çektiğini gösteren çubuklar geldi. Avea kullanıyorum tekrar bayii ile görüşmem mi gerekiyor bu konuda acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert. -- 2 Ekim 2014; 3:05:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 14.05.2015 tarihi ile yazıyorum.
    Yurt Dışından gelen s4 telefonum yaklaşık 1 hafta önce kapanmıştı.
    13.05.2015 (dün) saat 14.15 itibari ile ilk vergi dairesine pasaportla gittim(pasaport tr giriş 2 aydan azla olmayacak benimki 06.05.2015 idi.) 131,50 TL vergisini yatırdım ve e-devlet şifremle sisteme girip kayıt ettirdim.Az önce (tam 12 saat sonra) cihazım kullanımıma açıldı.Hattım turkcell .

    Not: Turkcell Türkiye'deki en kaliteli hizmeti sunan GSM Şirketidir. Müşteri hizmetlerini ne zaman arasam her zaman ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim diye kapatıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozym42 -- 14 Mayıs 2015; 2:32:30 >
  • 48 ile 72 saat içinde dendi 160 nolu teli arayın bu bilgiyi veriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bır cevap veren olursa 10 gun bekleyecegım davut oğlu acıkladı pasaport kaydının artık olmayacagını reklamlarda soledı bu ne denlı dogrudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yurtdışından ipone aldık geldi hatti taktık bir kaç gun kullandık sorun olmadı dün kayıt yaptırdık pasaporta sonra e devletten kayit yaptık ama bu gün msj geldi 2016 3. Ay inda kapanacak diye..btk ya bakiyorum yurt disindan gelen yolcu kayıtlı imei diyor anlamadim bu işi kapanmasin sonra ne yapmalıyım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.