|
Bildirim
|
G Guest-CCC610F8A demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Dahil olduğun çeviri grubuna en çok zararı senin gibi kendinizden başka oluşumlara saygı duymayan insanlar veriyor. Qnoops abiniz! diyerek aklın sıra aşağılama yapıyorsun ama yine eksi puan sizin hanenize yazılıyor. İkili ilişkilerinizi kullanarak forumda mesaj silme konu kapatma-açma yaptırıyorsunuz yine eksi puan sizin hanenize yazılıyor. Ekip lideriniz özrünü diledi sen hala burada ortamı germeye devam ediyorsun. Bu forum Anonymous'un arka bahçesi değil, bunu anlamanız lazım artık.
|
Hayırlı olsun uzun textli oyunları translate ederim artık.Kafadan 10 yama yoldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Herkesin eline emeğine sağlık, forum desteğe yazdığımız yazlar sonuç vermiş sonunda, DH forumları tüm çevirmenler için özgür bir platform artık, bu işe gönül veren çoğu arkadaşta kendini burada geliştirecektir eminim
|
menüden çıkabilir misin acaba
çince oynarken |
Başlığa makine çevirisi yazılma şartı konulması iyi olmuş. Ben kullanacağımı sanmıyorum ama kullanmak isteyenlere de engel olunmamalı, sonuçta zorla değil. Hayırlı olsun foruma.
|
Ekipler dışında en son ne zaman AAA bir oyun için kaliteli bir çeviri işi yapılmış şu forumda. Ya çok uzun sürmüş ya da yarım yamalak bırakılmış projeler. Ha unuttum qnoops abiniz vardı bi zamanlar. Artık ona da gerek kalmadı translate abiniz var.
|
Bazı arkadaşların konuyu provoke etmelerini anlamış değilim. İsteyen istediği çeviri türünü kullanır. İyi kazanıyorlardı herhalde, bunca serzenişe bakılırsa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|