Bildirim
iPhone 6+ mı Note 4 mü? Karşılaştırma videosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bunun karşılaştırmasını yapmak bile Note 4'e hakaret Apple gibi tükürdüğünü yalayan bir firmayı kim dikkate alır.
Neymiş efendim 4 inch insan eline en uygun boyut biz ölçtük biçtik biz en iyisini biliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
8 mp ile 16 mp nin kapışması iyi olan kazansın. Şaka bir yana şu ip 6 sırf gösteriş telefonu. Donanım s3 donanımı :)
-
Başlangıcı izledim bundan sonra kesinlikle donanımhaber benim için bitmiştir sadece foruma gelirim!
-
Note 3 kullanıcısı olarak Note 4 tercihinde bulunurdum iki cihaz arasında kalsam. Sebebi Root sonrası sınırlarınızın kalmayışı, Note serisine özel S Pen'in oluşu ve iphone 6 plus kadar kolay bükülmüyor olması. Ayrıca benim zevkime Note 4'ün tasarımı daha hoş hitap ediyor.
Ek Not: Video'nun başı saçmalıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 21 Nisan 2015; 21:14:04 > -
Allasen videonun başı neydi -
6+çöpü ile note 4 şaheserini karşılaştırmak hangi akla hizmet?
-
güzel bir video olmuş.Ben note 4 derim.İphone stabilete olarak daha iyi olsa da her iOS sürümünde geriye gidiyor.Android cihazlar ise git gide daha iyi duruma geliyor.Note 4 de Çoklu pencere s pen gibi Özellikleri de düşününce note 4 ön plana çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün dünyada en popüler olan iphone diyor.. Statü gösteriyormuş.. Allahtan dünyada tezek popüler değil, yoksa iphone kullanıcıları 10 metre öteden belli olacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AzimLeSıçanDuvarıYıkar
Iphone 6 daha iyi note 4 2 yıl sonra kasarken iphone yağ gibi akar. Ama iphone almısken kesinlikle 64 gb almak gerekiyor.
tam tersi şu an iphone 4s ler son ios sürümü ile boğulurken s3 için ve sony xperia ion için çok iyi romlar var mesela ben de 3 senenin telefonu xperia ion var deçen bi kernel yükledim sonra da karbon romu çaktım gapps ı da sınırlı paket yükledim sonra o sınırlı paketin bile bağze uygulamalarını devre dışı ettim normalde 1.5 ghz gelen telefonu da 1. 8 ghz ye overclock ettim ardından da art ye geçirdim 3 senelik telefon deli gibi hızlandı 2 sene sonra iphone 6plus yavaşlar 4s in düştüğü hale düşer ama bilgili bir insansan android her zaman çok stabil yapılabilir.sizdeki jailbreak ile karşılaştırma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 21 Nisan 2015; 21:33:34 >
-
Bütün dünyada en popüler olan iphone diyor.. Statü gösteriyormuş.. Allahtan dünyada tezek popüler değil, yoksa iphone kullanıcıları 10 metre öteden belli olacak.
-
Note serisi bir telefonu tüm özellikleri ile birlikte kullanan birisinin başka bir telefon kullanmak isteyeceğini sanmıyorum ben. Note serisi rakibi ve eşi benzeri olmayan bir kategori.
-
Buralar hep karışacak. çekirdek alıp geliyorum hemen
-
iphone alanların çoğu cahil bilgisiz kişiler videoda da görüldüğü gibi statü gösteriyormuş geçen bi arkadaşla tartışıyorum adama diyorum samsung 14 nm işlemci yapmış çok çekirdek performansı antutu geekbench falan adam diyor olur mu yav seni kandırmışlardır o sitelere bakma samsung 14 nm ise iphone en az 20 nm( ) dir bu adamla ne tartışacaksın ki iphone ilk çıktığında çok büyük sükse yaptı ve cahil zenginlerden hala bunun parasını yiyor samsung isterse 10 nm 3 ghz 8 çekirdek işlemcili 6 gb lpddr4 ramli telefon çıkartsın bu millet gider daha havalı diye yine iphone alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 21 Nisan 2015; 21:45:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: javaprof
iphone alanların çoğu cahil bilgisiz kişiler videoda da görüldüğü gibi statü gösteriyormuş geçen bi arkadaşla tartışıyorum adama diyorum samsung 14 nm işlemci yapmış çok çekirdek performansı antutu geekbench falan adam diyor olur mu yav seni kandırmışlardır o sitelere bakma samsung 14 nm ise iphone en az 20 nm() dir bu adamla ne tartışacaksın ki iphone ilk çıktığında çok büyük sükse yaptı ve cahil zenginlerden hala bunun parasını yiyor samsung isterse 10 nm 3 ghz 8 çekirdekli 6 gb lpddr4 ramli telefon çıkartsın bu millet gider daha havalı diye yine iphone alır.
Iphone size 810 islemci vs gibi ozelliklerini satmiyor saten, antutu testindeki seviyesini satmiyor. Kaliteli tasarim+malzeme+iyi seviye donanim ve de SON KULLANICI ya uygun super yazilim. Apple musterisi ile Android musterisi bir degil malesef
-
İphone,androidin yarısı donanımla aynı performansı veriyor.Bence başarı bu.Cihazı karıştırmayı,oynamayı seven android almalı,sadece tek tıkla işimi halledeyim diyen iphone almalı.Hedef kitleler farklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobilde ilk 10 dakika ses yok
-
Hangi yari donanim? Ram disinda eksigi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 6,2 çekirdek 1400 mhz,note 4,4 çekirdek 2500 mhz.sadece frekans değil çekirdekte 2 katı Sayıda,yani buda 2x2 fazla donanım.ram de 3 katı oranda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 21 Nisan 2015; 22:07:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sahoron
quote:
Orijinalden alıntı: javaprof
iphone alanların çoğu cahil bilgisiz kişiler videoda da görüldüğü gibi statü gösteriyormuş geçen bi arkadaşla tartışıyorum adama diyorum samsung 14 nm işlemci yapmış çok çekirdek performansı antutu geekbench falan adam diyor olur mu yav seni kandırmışlardır o sitelere bakma samsung 14 nm ise iphone en az 20 nm() dir bu adamla ne tartışacaksın ki iphone ilk çıktığında çok büyük sükse yaptı ve cahil zenginlerden hala bunun parasını yiyor samsung isterse 10 nm 3 ghz 8 çekirdekli 6 gb lpddr4 ramli telefon çıkartsın bu millet gider daha havalı diye yine iphone alır.
Iphone size 810 islemci vs gibi ozelliklerini satmiyor saten, antutu testindeki seviyesini satmiyor. Kaliteli tasarim+malzeme+iyi seviye donanim ve de SON KULLANICI ya uygun super yazilim. Apple musterisi ile Android musterisi bir degil malesef
"Kaliteli Malzeme"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- instagramda beğendiklerimi nasıl görürüm
- priv isimleri
- fake foto bulucu
- whatsapp kullanıcı adı
- cihet hazırlama listesine eklendi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X