Şimdi Ara

2013'ün en iyi sıcak fırsatları (Best of 2013)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
9
Favori
7.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, aralık ayına girdiğimize göre bu başlığı açmanın vakti geldi sanırım. 2013 yılının en iyi sıcak fırsatını seçelim, oylayalım, biraz da gülüp eğlenelim.

Bu başlıkta öncelikle aday toplayalım, daha sonra bir yönetici arkadaşa rica ederiz, bize anket açar orada oylanır.

Daha düzenli olabilmesi için lütfen herkes mesajının başına kırmızı ve kalın şekilde adayını isterse altına normal şekilde mesajını yazsın, ben de onları ilk mesaja ekleyeyim. Dediğim gibi sonra anket açılır,

bu arada en sıcak fırsatı yakalayan sevinir, yakalayamayna üzülür :)

Örnek aday gösterim:

Enpara internet alışverişine %20 iade

Umarım başlık amacından sapmaz

Let the game begin

Adaylar:

N11 %111 çekleri, aynı sepette 3 alışverişin en az tutarlısı kadar Kupon tanımlama ve bilimum diğer çekleri
    enpara %20
    Hepsiburada çorap
    Paraf %25 ekstre indirimi
    Coca cola kırmızı kasa
    pepsi kodları
    deriden %55
    Parafly küsürat atma
    migros tıkla kazan
    Turkcell sarı kutu
    Bim efsanesi toblerone
    memleketten gelsin %50
    Pepsi opet
    Paraf sevgililer gunu yemegi
    Paraf babalar gunu indirimi
    vodafone smartab 10
    n11 de saatx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 5 Aralık 2013; 18:15:52 >

• paraf ilk ekstre indirimi

400 TL ye 100 TL indirim..
  • Sırasıyla,

n11.com %111 Kupon
    Paraf&Parafly İlk Ekstre İndirimi + Babalar Günü + Küsürat Atma Kampanyası
    Enpara internet alışverişine %20 iade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 4 Aralık 2013; 11:23:06 >
  • N11 %111 kupon Bir daha olurmu bilmiyorum ama çok sıcaktı
    ve enpara
  • En iyi fırsat N11.COM un aynı sepette 3 alışverişin en az tutarlısı kadar Kupon tanımlama kampanyası idi.

Şöyleki;
    N11.COM un kuponları hesaplara yanlış tanımlayarak herhangi bir alt sınır ve kategori ayrımı olmaksızın tüm kategorilerde kuponları kullandırmasıdır.

100 TL lik kulaklığı, 100 TL lik kupon ve avantajix kullanarak satın almak olmuştur. Kulaklık bedavaya geldiği gibi üzerine de 5 TL para kazanılmıştır.

Üzerine para kazandıran başka bir kampanya var mı bilmem
  • Bu senenin yıldızı coca cola ramazan kasası, elektronik ürünler ve sinema&mc

Pepsiyide unutmayayım 3200 km yaptım opet&pepsi kampanyası ile

Yakınlarda migros nexus 7 32 gb wifi yi 299 dan sattı bende 450 den

Facebook aygaz 25 lik kodlar bayram öncesi 12 tane almıştım

Sanalpazarın 10 liralık çekleri çiğköfte vb. için ideal indirim olmuştu.

Vatan bilgisayar 240 gb lik ssd yi 240 liraya aldık sorunlu alışveriş oldu ama şansıma tüketici mahkemesine gitmeden almıştım.İlk 30 direk aldı.Sonradan alanlarda tüketici mahkemesi ile aldılar.

Grupfoni saralle cidden güzeldi

akılma geldikçe ekleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 4 Aralık 2013; 20:54:04 >

• bilyonerden traş makinesi fırsatı. her ne kadar biraz sorunlu olsa da iyi yararlandık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu yıl kesattı.. alt limitsiz doğru dürüst fırsat olmadı . ramazan kasasından başka
  • hepsiburada'dan koli koli alınan çoraplar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

hepsiburada'dan koli koli alınan çoraplar...

o çoraplar geldi mi ya, kaçırdık biz onu :(
  • 4 ay önce EW anlık bir indirim yaparak 1.299 TL olan Samsung Galaxy Tab. 10.1 + 3G tableti 879 TL' ye sattı.
    1 adet sepete attım ve internette fiyat araştırması yaparken 10 dakika sonra EW indirimi bitirdi. Ancak sepetimde hala aynı fiyat yani 879 TL' den duruyordu ve sipariş geçebiliyordum.
    Hemen siparişi tamamlayıp ödemeyi BKM Express ile yaptım. Tableti de teslim edildikten 3 gün sonra 1.000 TL nakite sattım.
  • en iyisini seçmek zor olacak,
    arkadaşlar gerekeni yazmışlar ,ben aklımda kalan indirimleri yazayım
    markafoni ; gncturkcel + everyday + cüzdan + avantajix , 4ünü kullanarak sağlanan indirim, 100 lira üzerine 85-90 tl arası indirim
    hepsiburada ; çorap indirimi

aklıma geldikçe eklerim
  • Teb in temmuz da dağıttığı sınırsız bedava kredi
  • 1-Paraf ilk ekstre indirimi
    2-En para %20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 4 Aralık 2013; 11:35:52 >
  • 1-n11 in çekleri 2- parafly küsürat ve hyl 3- enpara 4- paraf sevgililer günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 5 Aralık 2013; 11:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorap....
  • opet + android uygulama 10 tl hediye vurgunu
  • 2013 de sıcak fırsatlar baş ucu başvuru noktam oldu. Bir çok banka kampanyasından açıklardan ve indirimlerden sayenizde yararlandım. Hesap etmeye kalksam 2-3 bin tl çıkar heralde dışarıki fiyatlara göre cebimde kalan. İyiki varsınız

benim için en iyi firsatlar hatırladığım
    100 tl lik alış verişe 43 tl puan gelmişti Word 23 nisan kampanyasından
    N11 kesinlikle büyük vurgun oldu.
    Yanlış fiyat girdiğinden hepsiburada dan bir çok ürün çektik
    v.s. ilk aklıma bunlar geldi.
  • TEB PARA 4616
    büyük bir miktar TL masrafsız faizsiz kredi çekmiş oldum sayelerinde.
  • turkcell sarı kutu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.