Şimdi Ara

[YENİ] GTX TİTAN Performans Arttırıcı Bios

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben test ettim onaylıyorum kartın, power ı daha verimli kullanmasını sağlayarak, stabil saat hızında çalışmasını ve oc olma yüzdesini arttırıyor,

kendi kartım 1123 e çıkarken şimdi 1188 e kadar çıkabiliyor üstelik düşme olmaksızın, ama kartınız eskisinden biraz sıcak çalışacak bende hibrit soğutma olmasına rağmen bakın sıcaklıklar nasıl arttı:

DOWNLOAD:http://www.mediafire.com/?s1kenpniixed5uo

980 boostlu kart 1188 e çıkıyorsa 1005 boostlu kartı olanlar 1215 i rahat görür tabi kartı soğutabilirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 20 Mayıs 2013; 21:06:02 >

• Guzel gelisme hocam bnda ekstra guc girisi olara ne vardi 6+8 pinmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: P3rF3cT55

Guzel gelisme hocam bnda ekstra guc girisi olara ne vardi 6+8 pinmi?
    daha ne bios lar çıkar ama sıcaklık işine çözüm şart daha doğrusu fan sesine :)

Orijinalden alıntı: P3rF3cT55

Guzel gelisme hocam bnda ekstra guc girisi olara ne vardi 6+8 pinmi?

evet 6+8

Orijinalden alıntı: evohan

daha ne bios lar çıkar ama sıcaklık işine çözüm şart daha doğrusu fan sesine :)

Alıntıları Göster
    @B.M.W performansa yansıması nasıl oldu? Bir bench bir oyun SS koyarsan eskiye kıyasla yeter

Orijinalden alıntı: rezes

@B.M.W performansa yansıması nasıl oldu? Bir bench bir oyun SS koyarsan eskiye kıyasla yeter
    Sen bu işi biliyorsun aga 10 üstü 10 :) Vallahi helal olsun sana

Orijinalden alıntı: CagriErcan

Sen bu işi biliyorsun aga 10 üstü 10 :) Vallahi helal olsun sana

Alıntıları Göster
    B.M.W git burda çalışma harcanıyorsun git nvidia iş başvurusu yap yazık harcadın zamana şimdi'ye kadar ordan önemli yerlere gelirdin

DEF. BİOS + DEF. CLOCK:

DEF. BİOS +OC

MODDED BİOS +OC

• quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

DEF. BİOS + DEF. CLOCK:

DEF. BİOS +OC

MODDED BİOS +OC

Alıntıları Göster
    @B.M.W
    DEF. BİOS +OC ile MODDED BİOS +OC arasında bahsettiğin sıcaklık artışına kıyasla değecek bir fark yok denebilir. Evga gibi custom soğutma ile (ki ne kadar soğuk o kadar tempure limite girmekten kurtulur) OC potansiyeli dahada olabilir. Yinede kartın güç girişleri düşünüldüğünde harwaremod yapmadan sanırım limit buraya kadar değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 17 Nisan 2013; 20:44:35 >

• quote:

@B.M.W
    DEF. BİOS +OC ile MODDED BİOS +OC arasında bahsettiğin sıcaklık artışına kıyasla değecek bir fark yok denebilir. Evga gibi custom soğutma ile (ki ne kadar soğuk o kadar tempure limite girmekten kurtulur) OC potansiyeli dahada olabilir. Yinede kartın güç girişleri düşünüldüğünde harwaremod yapmadan sanırım limit buraya kadar değil mi?
    Kartı alalım da yaparız.

@B.M.W

bundan sonrası için 1,212v u geçmek gerekir ki zaten kartı ısıtan sürekli bu voltajda çalışıyor olması çünkü def. bios belli bir power değerine ulaştığında voltajı düşürüyordu.Bu voltajı ref. board la geçmek için hard mod gerekir.Ki bu board a hard mod yapmaya değmez çünkü vrm ler bundan sonrasını sağlıklı bir biçimde kaldıramıyacaktır, yani mısır gibi patlayabilir sırayla daha önce bir kartıma yapmıştım başıma geldi böyle birşey.

• quote:

bundan sonrası için 1,212v u geçmek gerekir ki zaten kartı ısıtan sürekli bu voltajda çalışıyor olması çünkü def. bios belli bir power değerine ulaştığında voltajı düşürüyordu.Bu voltajı ref. board la geçmek için hard mod gerekir.Ki bu board a hard mod yapmaya değmez çünkü vrm ler bundan sonrasını sağlıklı bir biçimde kaldıramıyacaktır, yani mısır gibi patlayabilir sırayla daha önce bir kartıma yapmıştım başıma geldi böyle birşey.

Gemiş olsun! Tabi sütten ağzı yanan..

/>

Windforce 3x bakalım nasıl olacak. en azından hibrit & custom soğutma uygulamalarına extra para vermeden alabileceğimiz maximum verimi almış oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 17 Nisan 2013; 21:29:53 >

• quote:

quote:

Gemiş olsun! Tabi sütten ağzı yanan..

/>

Windforce 3x bakalım nasıl olacak. en azından hibrit & custom soğutma uygulamalarına extra para vermeden alabileceğimiz maximum verimi almış oluruz

Alıntıları Göster
    bende bir ekleme yapayım. mevcut şu anda piyasada 6-7 tane bios bulunmakta. Bir tane stabil ve fazla ısınmayan bir bios buldum. Bunuda deneyebilirsiniz. OCN den gördüm. Yorumlarda olumlu.

quote:

Alright, going to upload the BIOS I just made for people wanting a much quieter/colder card with a slightly lower overclock. These BIOS force voltages in games to 1.162v, 1.175v, or 1.186v. They have a max boost of 1150MHz to ensure certain games don't cause stability problems. Voltage control does nothing on these, I suggest leaving it alone.

Settings I recommend:
    Core Voltage +0mv
    Power Limit: 110% (Prioritized)
    Temp Limit: 85C (Unlinked)
    Core: +150
    Memory +250 (You may be able to go higher, or have to go lower)
    Fan: 1:1 or whatever you prefer to keep it below 80C. Card will throttle to 1137 at around 80C.

This should achieve a steady 1150mhz with no throttling on pretty much any card, while keeping temps easily in check. Try 1.162v first, and if that's not stable try the next, then the next. 1150MHz 1.162v is stable on my card.

Kısaca Türkçe özeti: Sessiz ve soğuk bir kart isteyenler için ve düşük overclock için yapılan bir bios tur. Bios voltajı 1.162v - 1.175v - 1.186v göre 3 ayrı bios ta ayarlanmıştır.

İlk öönce 1.162 yi deneyin stabil değilse 1.175 i deneyin oda olmazsa 1.186 yı deneyin.

1.162v bios:http://1pcent.com/files/nvidia/1150_1.162.zip
    1.175v bios:http://1pcent.com/files/nvidia/1150_1.175.zip
    1.186v bios:http://1pcent.com/files/nvidia/1150_1.186.zip

Denemekte fayda var . Throttling sorununu çözdüğünü söylüyorlar bmw nin verdiği biostaki gibiymiş.

Daha başka biosları denemek isterseniz şurdaki adresi epey bios mevcut TİTAN için:http://1pcent.com/?p=277

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 18 Nisan 2013; 1:42:07 >
    Intel i7-3970x Extreme Edition @4.5GHz | ASUS Rampage IV Extreme 2011 X79 | G.Skill 16GB (4x4) RipjawsZ 1866Mhz CL9 | Samsung 860 EVO 500 GB SSD | 2x OCZ Vertex 3 120 GB SSD | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC Edition | Corsair AX1200i 80Plus Platinum 1200w | Cooler Master HAF X 942 Black Edition| Cooler Master MasterLiquid 240L | Pioner BDR-S06XLB 12x Blu-Ray Writer | SteelSeries Rival 110 Mouse | Tuncmatik Newtech Pro 1 KVA 1/1 Online UPS | Epson Stylus Photo PX830FWD | Logitech Z-5500 5.1 | Sennheiser RS-220 Kulaklık | ASUS VG278HR 27" 3D Nvidia Vision 2 LED | 100 TB Orjinal Blu-Ray Arşivi |

• quote:

Merhaba arkadaşlar, ben test ettim onaylıyorum kartın, power ı daha verimli kullanmasını sağlayarak, stabil saat hızında çalışmasını ve oc olma yüzdesini arttırıyor,

kendi kartım 1123 e çıkarken şimdi 1188 e kadar çıkabiliyor üstelik düşme olmaksızın, ama kartınız eskisinden biraz sıcak çalışacak bende hibrit soğutma olmasına rağmen bakın sıcaklıklar nasıl arttı:

DOWNLOAD:http://www.mediafire.com/?s1kenpniixed5uo

980 boostlu kart 1188 e çıkıyorsa 1005 boostlu kartı olanlar 1215 i rahat görür tabi kartı soğutabilirse

umarım olmaz ama
    kart bu haliyle bozulsa servis nasıl bir tavır sergiler acaba...

• Yapın oc yi yapın oc yi , 2 aya kalmaz o kart pert olur.Altında ki lehimler sorun çıkartır.

Sonra neden bu kartta görüntüde bozulmalar oluyor diye foruma konu açarsınız.Sonrada garantisine güvenip değiştirmeye çalışırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Malının esiri olanlara üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Yapın oc yi yapın oc yi , 2 aya kalmaz o kart pert olur.Altında ki lehimler sorun çıkartır.

Sonra neden bu kartta görüntüde bozulmalar oluyor diye foruma konu açarsınız.Sonrada garantisine güvenip değiştirmeye çalışırsınız.

Ben de o.c'ye sıcak bakmıyorum. Kart da çok pahalı. Performans yetmiyor ondan yapıyor diyecem o da yok. Kart arkadaşın karar onun. 3 sene yerine 2 sene ama olabilecek en yüksek ayarda kullanmak istemek...tamamiyle tercih meselesi.

Orijinalden alıntı: OldGamers86

quote:

Yapın oc yi yapın oc yi , 2 aya kalmaz o kart pert olur.Altında ki lehimler sorun çıkartır.

Ben de o.c'ye sıcak bakmıyorum. Kart da çok pahalı. Performans yetmiyor ondan yapıyor diyecem o da yok. Kart arkadaşın karar onun. 3 sene yerine 2 sene ama olabilecek en yüksek ayarda kullanmak istemek...tamamiyle tercih meselesi.

Alıntıları Göster
    Karşılaştırma açısından bilgi amaçlı bende 7970 CF sonuçlarını ekleyeyim;

1120Mhz - 5800Mhz - Orijinal Bios- 1.170V

Matrix bios CF - 1200Mhz - 1.256V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 18 Nisan 2013; 11:07:05 >
    Asus x99 Deluxe intel i7 5820k Evga 1080 FTW 2 icx Corsair AX860i NZXT x62 Corsair K70 RGB LUX TR Logitech Proteus Core G502 Kingston Savage HyperX 480GB Corsair 780T VIEWSONIC XG2703-GS NI Komplete Audio 6 M-audio BX8 D2 Speaker Corsair Dominator Platinum + G.SKILL Trident Z 64GB

• quote:

yapma ya bu işi bir sen mi biliyorsun, amd 7xxx serisine oc olunca bişey olmayacakda bu karta mı olacak, bari biraz mantıklı salla da rezil olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 18 Nisan 2013; 11:26:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.