Şimdi Ara

Motorola'dan 9.8 mm'lik akıllı telefon: Motoluxe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
38.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

    Akıllı telefon pazarının önemli üreticilerinden Motorola, Çin'e özel duyurduğu XT615 modelini MOTOLUXE adı altında diğer pazarlara da sunmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki şubat ayından itibaren Latin Amerika ve Avrupa'daki teknoloji mağazalarında konumunu alması beklenen MOTOLUXE, 9.8 mm'lik tasarımıyla ve ön yüzünde konumlandırılan uyarı ışığıyla dikkat çekmekte.


     

    800 MHz saat hızında çalışan işlemci ile 512 MB RAM desteğini arkasına alan akıllı telefon, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in Gingerbread versiyonunu kullanıyor. Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 ve GPS gibi teknolojilerle donatılan akıllı telefonun ön yüzünde görüntülü konuşma için VGA kamera, arka yüzünde ise anı yakalamak için 8 megapiksel çözünürlüğünde kamera bulunuyor. Ana kameraya loş mekanlarda çekim için LED flaş ile otomatik odaklama özelliği eşlik ediyor.

     

    4.0-inç boyutunda ve 480 x 854 piksel (FWVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekrana yer verilen akıllı telefonda 1400 mAh'lik batarya yeterli görülmüş. Batarya firma verilerine göre 19 güne varan bekleme, 9.5 saate varan konuşma süresi vadediyor.


     

    İki farklı renk seçeneğiyle satışa sunulması planlanan Motorola MOTOLUXE'ün fiyatına dair bilgi ise henüz verilmemiş.


     




     
















  • Yinemi arm11 cozunurluk ve ram e yazik lan
  • GHz manyakları doluşur birazdqan buraya
  • 8.9mm sandım bende
  • eziklux loow
  • Sırf o led için o kadar yer açmanın mantığı ne ? Hoparlör kısmını uzun tut içine yerleştir onu.
  • RAM 1 GB olmadığı için Android 4 gelmesi çok zor gibi gelse bile boşta kalacak RAM miktratı düşük olacak...

    Yüksek çözünürlükte olmalıydı. Bu model de bir fark göremedim...
  • videodan anladığım kadarıyla led kısmına tutma kayışı gibi bir şey takılıyor, hoş bir detay ancak yetersiz özellikleri yüzünden bu telefonun fiyatı uygun olmadığı taktirde pazarda tutunması zor.
  • Boşta kalan Ram merakiniz nedir anlamadım gitti. Boşta kalan ram israf olan ram demektir. Başka da hiç bir anlamı yoktur.
  • adamlar 800 ghz işlemci ile 4 inç ekran ve 1400 mah batarya ile 19 gün bekleme süresi sağlayan telefon yaptım diyor. Üstelik android işletim sistemine sahip ve oldukça ince tasarımlı bir cihaz üretmişler siz hala ram işlemci diyorsunuz.
  • orta sınıfa hitap eden güzel bir telefon
    donanım manyakları dışında baya bir alıcı bulur
  • fiyat olmadan bişey söylenmiyo ama pil süresiyle 1 adım öne çıkmış
  • Her üst donanımlı telefon haberinde memnuniyetsizliğini belirtip batarya sorununa vurgu yapan arkadaşları bu habere de bekleriz...
  • ya arkadaş bu işlemci flash videoları takılmadan oynatıyorsa angry brids tarzı oyunları takılmadan oynatıyorsa internette dvdrip diye tabir edilen 700-800 mb filmleri problemsiz izlettiriyorsa zaten kullanıcıların %90-95 nin tüm ihtiyacını karşılıyor demektir. üste bide 8mp kamera+ uzun batarya süresi.....

    Tr fiyatı 1000 liranın altında olursa (donanım düşüklüğü nedeniyle rekabetçi olabilir) lg OB karşısında iyi bir alternatif olabilir. akıllı telefonların en büyük zaafı batarya idi adamlar onu gidermiş işte daha ne bekliyorsuz ki ?
  • Ya motorola valla baydın.Zamanında dünyanın en küçük telefonu diye bir telefonı vardı kadınların sütyenlerine takıyorlardı reklamlarında (eskile bilir) açılır kapaklı falan (sütyene takıldığını bilsem almazdım) nese efendim sene 1999-2001 arası almıştım 2 ay kullandım peşine milestone aldım 1 ay dayanabildim İŞLEMCİ YETMİYOR ,klavyeliydi tak tuk diye açılıyor kapanıyordu yazılım desteği işlemci ve ram yüzünden yetersiz olan bu cihazdan bir şekilde kurtuldum. İnce tamamda kardeşim 800mhz nedir? 1ghz artık standart olmalı.800 mhz ile 1ghz işlemcili makineleri internette gezinirken deneyin göreceksiniz farkı (film izleme olayına girmiyorum. Herkes owerlock yapın diyor oldu canım...
  • en az 25 çekirdek ve 12 ghz istiyoruz biz aynştaynız 4 ghzlik pentium 4 u 2 ghz lik i7 ye degisiriz aynştaynız biz
  • Buna çok para isterler bu özelliklerine rağmen..

    Defy Mini bundan çok çok daha fazla satacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erasmus78

    Boşta kalan Ram merakiniz nedir anlamadım gitti. Boşta kalan ram israf olan ram demektir. Başka da hiç bir anlamı yoktur.

    Telefona bakarsan ram harcamazsın.Kullanırsan harcarsın boş ram fazla olsunki yoğun bir şekilde kullanabilirsin.Sonuçta bu telefon akıllı dimi.
  • @Faruk_26

    Boş RAM, israf olan RAM'dir. İşletim sistemi gerektiğinde dolu olan ama uzun zamandır kullanılmayan RAM kısmını boşaltır ve açtığınız uygulamayı RAM'in o kısmında çalıştırır.

    Kendi başınıza düşünüp düz mantık gitmeyin. Önce Linux çekirdeğinin RAM yönetim mekanizmasını okuyun, sonra yorum yapın ki cahilliğiniz meydana çıkmasın. Lafım boş RAM meraklılarına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Computeus

    @Faruk_26

    Boş RAM, israf olan RAM'dir. İşletim sistemi gerektiğinde dolu olan ama uzun zamandır kullanılmayan RAM kısmını boşaltır ve açtığınız uygulamayı RAM'in o kısmında çalıştırır.

    Kendi başınıza düşünüp düz mantık gitmeyin. Önce Linux çekirdeğinin RAM yönetim mekanizmasını okuyun, sonra yorum yapın ki cahilliğiniz meydana çıkmasın. Lafım boş RAM meraklılarına.

    Onun içinmi ram 0 lanınca kasıyor telefon.Boş ram telefonumda 500 mb bir uygulama açınca düşüyor.Niye düşüyor? Ozaman HTc telefonları 768 mb ram niye millet ram ram diye bağırıyor.Boşta 250 kalıyor yetmiyor.Bir akıllı telefon kullanmak için herşeyi okumak zorunda değilim.Kullanıcı gözü ile bakarım olay.Boş ram her zaman için avantajdır.Fazla uygulamayı aynı anda yönetmek için.Senin mantıkla şuan aktif olarak kullandığım galaxy S ve Galaxy SII ile aynı sayıda uygulama açabilirim.Birinde boşram 200 birinde 500-600.Gereksizse niye aynı işlemleri yapamıyorum.İşlemci demede......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 6 Ocak 2012; 18:13:15 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.