Bildirim
Dünyada ilk :) HD 4650 & 5920G
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Vaaaayyy koç helal sana nasıl yaptın direk acer dan acer bioslu mu aldın kartı direk uydu yani.ATI serisi sorun çıkarmadan 5920 derle çalışıyor 3650 takanları gördüm.
fakat bir türlü 9600m gt yi çalıştırabilen göremedim :S
katı nerden temin ettin. aynı t7700 modelden bende de vardı 5920 nin çaldırmasaydı ben de grafik kartını yenileyecektim.
Bu arada laptopvideo2go forumlarında reklamını yaptım umarım ilk kullanan sensindir :)
http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=23983
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 16 Mayıs 2009; 3:48:45 > -
Teşekkürler. Kartı başka bir acer kullanan arkadaştan temin ettim. Oldukça stabil çalışıyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: isimbulamadim
Yok artık... HD 4650 bizim 5920G lerle uyumlu mu ? Uyumluysa yerim 9600M GT'yi de blindflash ını da ! Nereden aldın dayı ? Söyle de biz de nasiplenelim. :)) Gece gece heyecanlandım şimdi. PS falan yok di mi ? Yalansa peşindeyim baştan söyleyeyim
Makinenin ramleri 667 mhz olduğu için 4.8 taban puan alıyor. 800mhz takmak gerek :). HD 4650 direk takabilirsiniz, tabi farklı markaların ki fark eder mi bilmem. Ben direk başka bir acer makinesinden taktım. Ekstra bir ayar vs yok. Son versiyon ati driver ı tanıtıp arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın. Fakat bu driverlarda ati nin kendi menüsü bir türlü çıkmıyor ki bu laptop dan kaynaklanan birşey değil. Ekran kartının kendi makinesinde de aynı driver menüsü çıkmıyor. Yani bu menü olayını çözemedim, fakat her türlü testte zorlanmadan çalışmaktadır. GTA4 olayına gelince şu an için çok vaktim yok + oyunda elimde yok. Belki fırsat bulursam yada oyunu alırsam ss koyarımMakinede ayrıca +1gb intel turbo memory ve Acer multimedya Kumanda da mevcut
Kumanda ile her türlü resim, video, müzik, tv özellikleri ya da ses açma kapama, bilgisayarı açma kapama kullanılabiliyor.
5920G Modifiyeli Özel sürüm.
Bu arada ekran kartı 1GB tır.Her halde böyle bir 5920G kullanan yoktur şu anda :)
-
DDR2 dir sanırım ekran kartı belleği. Değil mi kardeş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imaginary -- 16 Mayıs 2009; 12:27:41 > -
quote:
Orjinalden alıntı: imaginary
DDR2 dir sanırım ekran kartı belleği. Değil mi kardeş?
-
En az 200$ vardır ekran kartı. Alacak arkadaşların dikkatine. -
Vayy be hayırlı uğurlu olsun bence birde ddr3 olsaymış tadından yenmezmiş. -
ikinci el bilgisayar satan bir yerde falanmı çalışıyorsun? nereden temin ettin ekran kartını? bir de merak ettiğim konu ekran kartı uyumlu çalışıyor ama ısınma sorunu falan olurmu acaba? uzun süreli oyun oynamayı denedinmi hiç? -
quote:
Orijinalden alıntı: karizma2
ikinci el bilgisayar satan bir yerde falanmı çalışıyorsun? nereden temin ettin ekran kartını? bir de merak ettiğim konu ekran kartı uyumlu çalışıyor ama ısınma sorunu falan olurmu acaba? uzun süreli oyun oynamayı denedinmi hiç?
idle da 45 derece filan oyun açınca bir 10 dakika 80 dereceye çııyor sonra arta arta Yarım saat crysisten sonra arka kapak kapalı soğutucu yok max. 118 derece temmuz en sıcağında, kapak açık max. 112 derece soğutucu ile max. 105 dereceye ulaşıyor. Sanırım 20 wattlı gpu yerine 35 watt takınca ısı tahliyesinde sorun yaşanıyor aslıonda idle değeri daha düşük 8600mgt idle ı 56 derce idi bu 45 52 derece arası oynuyor yani temas sorunu yok ama fazla ısının tahliyesiyetersiz, daha yüksek devirli bir fan ya da bakır mod filan lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turricang
quote:
Orjinalden alıntı: isimbulamadim
Yok artık... HD 4650 bizim 5920G lerle uyumlu mu ? Uyumluysa yerim 9600M GT'yi de blindflash ını da ! Nereden aldın dayı ? Söyle de biz de nasiplenelim. :)) Gece gece heyecanlandım şimdi. PS falan yok di mi ? Yalansa peşindeyim baştan söyleyeyim
Makinenin ramleri 667 mhz olduğu için 4.8 taban puan alıyor. 800mhz takmak gerek :). HD 4650 direk takabilirsiniz, tabi farklı markaların ki fark eder mi bilmem. Ben direk başka bir acer makinesinden taktım. Ekstra bir ayar vs yok. Son versiyon ati driver ı tanıtıp arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın. Fakat bu driverlarda ati nin kendi menüsü bir türlü çıkmıyor ki bu laptop dan kaynaklanan birşey değil. Ekran kartının kendi makinesinde de aynı driver menüsü çıkmıyor. Yani bu menü olayını çözemedim, fakat her türlü testte zorlanmadan çalışmaktadır. GTA4 olayına gelince şu an için çok vaktim yok + oyunda elimde yok. Belki fırsat bulursam yada oyunu alırsam ss koyarımMakinede ayrıca +1gb intel turbo memory ve Acer multimedya Kumanda da mevcut
Kumanda ile her türlü resim, video, müzik, tv özellikleri ya da ses açma kapama, bilgisayarı açma kapama kullanılabiliyor.
5920G Modifiyeli Özel sürüm.
Bu arada ekran kartı 1GB tır.Her halde böyle bir 5920G kullanan yoktur şu anda :)
hacı bu kumandayı nerden buldun ya ben 5920g yi alırken kumanda falan bulunmuyordu hiç bir yerde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X