< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 22 Ekim 2021; 10:3:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 22 Ekim 2021; 10:3:28 > |
arkadaşlar bem çok uğraşıyorum benimle oynasın diye ama bir süre ilginiyormuş gibi gözüküyor (numara yapıyor onda da farkediyorum , sonra sıkılıyor. Hele geçen bi mortal combat oynadık psn'den indirmiştim, oyunda gıcık oldu bana nası döversin sen beni oyunda diye, bıraktı kolu bana girişti vallahi. kafamda kırılacaktı sixaxis az kaldı
|
Emrah hoşgeldin
|
Emrah aramıza hoşgeldin kardeşim. Umarım güzel vakit geçirir daimi dostumuz olursun.
Sertan mevzusuna gelince You know nothing Ulaş Köksal |
Bilgilendirme;
Emrah (EMOZEY) arkadaşımız üyelik işlemlerini tamamlamış olup deneme sürecine başlamıştır. Kendisine hoşgeldin diyoruz. |
Yeni gelen arkadaşımız Emrah Sefa gelmiş hoş gelmiş :)
|
|
Merhaba arkaşlar, bugün sizinle RDR sistemleri üzerine soppet edeceğiz.
ÖLÜ GÖZÜ SİSTEMİ: Dead Eye olarak yabancı dile çevirebileceğimiz bu sistem (ergen kaynaklarda "Red Eye" olarak da rastlanılır), oyunumuzun öne çıkmasına etken olan artılarından sadece biri. Başlangış seviyesinde R3 ile dead eye'a geçtikten sonra efenme sölim, silahımızı hasmımıza yöneltiğimizde, isteğimiz dışında zın zın zın işaretleyip silahı ateşliyor. İleri seviyelere geçtikçe, ki bunun için kampta kap kacak yıkamak, odun kesmek, Daç'ın çadırını süpürmek felan yapmamız gerekmektedir, R3 ile ded aya geçtikten sonra L1 (belki de R1 tam şaapamadım şu anda) ateşi sıkacağımız yerleri işaretlemek marifetiylen öldürme işlemini gerçekleştiriyoruz. Hatta daha ileriki seviyelerde ded aya geçtiğimizde, hasmımızın hayati uzuvlarını görüp buralara mermi kondurma imkanımız da bulunacaktır. Kanalıma abone olmayı ve ve laykatmayı unutmayın. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 22 Temmuz 2008; 21:50:45 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rethekere -- 22 Temmuz 2008; 22:08:27 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|