Giriş | |
|
|
|
13 Aralık 2007; 23:06:21
|
|
|
Oyunun Adı: Half Life 2: Episode Three Yapım: Valve Software Dağıtım: Electronic Arts Çıkış Tarihi: 2008 Son Çeyrek Türü: First Person Shooter Platform: PS3, XBOX360, PC Konu: Bu bölümle ilgili açıklanan tek şey artık hikaye bizi City 17 dışına götürecek... Web: http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2episode3/index.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pir -- 16 Temmuz 2008; 22:53:22 >
|
|
|
13 Aralık 2007; 23:17:53
|
|
|
güzel haber, ss yokmu diycem sende olsa koyardık herhalde diycen onun için sesimi çıkarmıyorum bu arada geri dönmen sevindirici sonunda cezan bitti he
|
|
|
13 Aralık 2007; 23:21:29
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: expower güzel haber, ss yokmu diycem sende olsa koyardık herhalde diycen onun için sesimi çıkarmıyorum bu arada geri dönmen sevindirici sonunda cezan bitti he SS yok tek bir ArtWork var... Sağol bu arada valla 4 gün ceza bir ay gibi geldi...
|
|
|
13 Aralık 2007; 23:28:33
|
|
|
daha önceden açılmıştı yanlış hatırlamıyosam baya bilgiler wardı orda
|
|
|
13 Aralık 2007; 23:29:58
|
|
|
O konuyu açan üye banlandı artık buradan devam edebilirsiniz.
AntiX
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
13 Aralık 2007; 23:32:20
|
|
|
|
Oyunla ilgili hiçbir bilgi bile yokken niye konular açılır hiç anlamış değilim bir türlü...
|
|
|
|
|
13 Aralık 2007; 23:39:09
|
|
|
2 de biticek bu gece inş artık 3 gelmesi lazım 2008 e az kaldı hl serisi efsane walla umarım cok bölüm olur bölümlerinde uzun ve sürükleyici olması umuduyla
|
|
13 Aralık 2007; 23:51:43
|
|
|
çıkış tarihi tam belli değilmi ya.. valla ben sabırsızlanıyorum.. dizi yarım kalmış gibi .. lost bekliyorum sanki :)
|
|
|
13 Aralık 2007; 23:53:17
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: evohan çıkış tarihi tam belli değilmi ya.. valla ben sabırsızlanıyorum.. dizi yarım kalmış gibi .. lost bekliyorum sanki :) 2008 son çeyreği...
|
|
|
13 Aralık 2007; 23:54:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: AntiX Oyunla ilgili hiçbir bilgi bile yokken niye konular açılır hiç anlamış değilim bir türlü... polemik mi çıkarmaya çalışıyorsun
|
|
14 Aralık 2007; 0:04:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Pir quote:
Orjinalden alıntı: evohan çıkış tarihi tam belli değilmi ya.. valla ben sabırsızlanıyorum.. dizi yarım kalmış gibi .. lost bekliyorum sanki :) 2008 son çeyreği... oğünlere sag cıkarız inş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATAL ¦ ERROR -- 14 Aralık 2007; 2:05:37 >
|
|
14 Aralık 2007; 1:21:14
|
|
|
şimdi çatırdak sesler çıkar source motoru eskidi diye,cod4 hala tarihi quake motoruyla oyun yapsın ağzınızın suyu aksın ama hl yapınca ööhh pis olsun öyle mi?? Valve bu source motorunu yatırmaz,cod4'de infinity'nin yaptığı gibi geliştirir merak etmeyin En güzel oyun motoru,herkes oynayabiliyor daha ne olsun.
|
|
|
14 Aralık 2007; 3:15:08
|
|
|
episode two nun 00 16 da dosyalar indi kurdum 4dk da ve oyuna setup tan girdim 03 12 oldu oyundan cıktım bu mesajı oyundan cıkıp yolluyorum ortam süper ama halen yer altındayım gına geldi walla köstebek gibi yada gece oldugundan pek tırstım şaka bi yana super otesi akıcılık var full 1024*768 kendi ayarlarında baktım 2x e 4x vermiş bonkör oyun alexy yaşama donmeye calısıyor bende bi yerde takıldım ordan cıkmaya yarın inş ordanda kurtulcam baya ilerledim hadi hayırlısı 3ü 4gözle bekliyoruz zzzz
|
|
14 Aralık 2007; 7:23:48
|
| | | |