Şimdi Ara

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Tür : Macera / Aksiyon
    Gösterim Tarihi : 23 Mayıs 2008
    Yönetmen : Steven Spielberg
    Senaryo : George Lucas , Jeff Nathanson
    Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski
    Müzik : John Williams
    Yapım : 2007, ABD

Dış İlişkiler Konseyi kutsal hazine için ilk maceranın başladığı topraklara yeniden geri döner. Ancak "Herşeyi Gören 12 değerli taş" içinde hipnotik bir güce sahip olan "Ephod" taşına ihtiyaçları vardır. Konseydekilerin bu fikrini öğrenen Indiana Jones onları takip eder. Çünkü eğer biri Ephod'u ele geçirirse, onun gücüne dayanamayacak ve kişilik değiştirerek dünyayı yönetme gücüne sahip olacaktır. Ephod Armageddon Savaşı'nı yeniden başlatacak güce sahiptir.
    Aciklamalarin gectigi resmi siteside bir bolum.
    Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 14 Ağustos 2008; 5:02:58 >

• Filmden Kareler

• Fragman yayınlandı.

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 11 Mayıs 2008; 19:48:11 >

EFSANE GERİ DÖNDÜ

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ford amca bayağı yaşlanmış. küçük transformers yeni india olacak herhalde.

IMDB sitesinde gelen ilk yorumları okudum da, filmin o kadar iyi olmadığı yönünde şeyler yazılmış, mesela yukarıdaki eleştiride; macera filminden çok sulu şakaların ağırlıkta olduğu söylemiş, görsel efektlerin de bir çoğunun baştan savma yapıldığını eklemiş, Spielberg'in yerinde olsaydım bu filmden ismimi sildirirdim demiş

gerçi indiana jones serisinin tamamını seyretmiş ve beğenmiş olanların bu yeni filme objektif bakması zor, o kadar yıl aradan sonra indiana jones'u yeni bir macerada izlemek birçok insan için heyecan verici bir aktivite olacaktır ama yazılan eleştirileri de dikkate almamazlık olmaz.. neyse biz de bir izleyelim bakalım, o zaman film hakkında daha çok konuşabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 23 Mayıs 2008; 12:48:56 >

• arkadaşlar kadro müthiş bu film izlernir gibi ama Cate Blanchett(Elizabeth,galadriel..) hangi rolde merak ettim şimdi şu ilk karedeki siyah saçlı kadınsa çok genç görünmüş değildir heralde kadın 69'lu yani neredeyse 40 yaşında gerçi galadriel rolünde de(lotr) 3000 yaşındaydı ama olsun

Gölgeler kadar yumuşak ve hızlı olmalıyız.
  • Yarın gidicem filme,sabırsızlanıyorum.
  • filme bu gün gittim ve açıkcası ilk 3 filme yakışır bir film olmuşş... ama şunu söylemek isterim ilk 3 filmi izlemeden ve anlamadan bu son indy filmine gidip çok konuşan arkadaşlar var ... beni bu film diğer ilk 3 film kadar eğlendirdi, merak uyandırdı ve ürküttü....
  • Yeter artık yaa...

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • Spoiler:

Film güzeldi fakat yılların getirdiği değişkenliklerden filan olsa gerek spielberg amcam tam eskisi gibi yapamamış(bunu ancak once 3 filmi tekrardan izleyip filme gidince kavradım). Fakat pekde eskileri aratmayan bir film. Ayrıca çok fazla göndermeler var eskilere. Özellikle nedendir bilinmez ilk filmdeki altın sandık yeniden ortaya çıktı ama göstermekle yetindiler. Ayrıca o çocuk yeni indi olmıcak çünkü filmin sonunda indinin şapkası yere dusuyor tam çocuk alacakken indi elinden kapıp tekrar kendi takıyor "buralardaki tek indiana jones benim" dermişcesine...

• şelaleden uçmalarından sonra hiçbişey olmadan hemen tekrar binmeleri acemiceydi, havuzda çekilmiş gibiydi.
    ayrıca şelaleden çıktıktan sonra yüzü olan o yere girdikten sonra Indy ve yanındakiler aşağıya inerken merdivenler geri çekilip duvarın içine girmişti, onlar koşturarak indiler, ayrıca kendilerine saldıran yamyam gibi insanlardan kafatasını göstererek kurtulabildiler; ama onlar aşağıya indikten sonra Cate Blanchett şıpp diye yanlarına geldi eğer ultra-mega güçleri var ve öyle geliyorsa başka hiç bi yerde o güçlerini kullandığını görmüyoruz, ama yine de güzel film

Cem Yılmaz' ın cmylmz gösterisinde bahsettiği David Copperfield uçarken ip var orda diyen adam gibi incelersek filmde eğlenemeyiz, ama öbür türlü 2 keyifli saat geçirilebilir, ses efektleri için bile sinemada izlenir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.