Şimdi Ara

Samsung fanlarına kötü haber: Galaxy S10'da büyük tasarım değişiklikleri olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Samsung, premium Galaxy S serisinin onuncu telefonu olması beklenen Galaxy S10'u önümüzdeki yıl piyasaya sürecek. Dolayısı ile herkes Güney Koreli şirketten, tıpkı Apple'ın onuncu yılına özel olarak tasarladığı iPhone X gibi sektöre yeni bir soluk getirecek seviyede bir akıllı telefon çıkarmasını bekliyor. Ancak ciddi manada bir tasarım değişikliği beklentisinde olanlar muhtemelen hayal kırıklığına uğrayacak.

     

    Ayrıca Bkz.Vivo X23 resmen tanıtıldı: 8 GB RAM, ekrandan parmak izi okuma ve çift kamera
    Akıllı telefon piyasasına yönelik duyumları ve sızıntıları ile tanıdığımız Ice Universe isimli Twitter hesabı, Samsung'un yeni amiral gemisinde büyük tasarım değişikliğine gitmeyeceğini öne sürdü. Elbette bu hiçbir değişiklik olmayacağı anlamına gelmiyor. Daha ziyade herkesi şaşırtacak derecede bir yenilik göremeyeceğiz.

     


    Galaxy S10, CES 2019'da tanıtılabilir


    Güney Koreli teknoloji devinin telefon tasarımları her zaman oldukça başarılıydı ve şirket yıllar boyunca hep kullandığı tasarımı geliştirerek daha iyi hale getirdi. Elbette ki bunun "sıkıcı" olduğunu düşünebilirsiniz ancak Samsung'un şu ana kadar ürettiği telefonlar hoşunuza gittiyse bunun sizin için bir sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyoruz.

     

    Her halükarda akıllı telefonun neler sunacağını söylemek için henüz çok erken. Samsung'un akıllı telefonu Ocak ayında gerçekleştirilecek CES 2019'da duyurabileceği söyleniyor. Ancak şu an için kesinleşmiş bir şey yok. Galaxy S10'un tüketicileri memnun etmeye yetecek yeniliklerle gelip gelmeyeceğini ancak bekleyip görebileceğiz.







  • piyasadaki telefonlar içinde en güzeli S9 ve S9+ hatta iphone x aldığıma pişman oldum S9+ dan sonra, aynı tasarım ve 3 kamera ile gelirse hiç düşünmeden değiştiririm.

    Güncelleme için laf edenler; muhtemelen Android 9'la gelir ve 10'a yükselir, 9'la yapamadığınız neyi yapacaksınız telefonla 11-12 hatta 15 ile?
  • Sıkıldım artık ben bu telefon haberlerinden. Tasarım yerine oturdu. Hepsi şimşek gibi hızlı. Hangi telefonu alırsanız alın mutlu ediyor zaten.

  • Tasarım değiştirse ne olabilir ki zaten. Daha ince çerçeve koyarlar muhtemelen.

  • 2 yıl sonra kaldır at. iphone la aynı parayı veriyorsun hizmet kalitesi rezalet. Madem öyle 3 cihaz çıkart lite, normal, plus ama 5 yıl ver cihaza desteği hepimiz fabrikatör değiliz sonuçta 2 yıl sonra ne arayan var ne soran tablet aldım bin pişmanım keşke ipad alsaydım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung fanları zaten bilmiyordu S6'dan beri aşağı yukarı aynı tasarım olduğunu. Çok bilgilendirici bir haber olmuş.

  • Artık yeni telefonlar çok kişiliksiz olmaya başladı. Çerçeve tamamen kalktığında telefonun ne olduğu belli olamayacak. Bundan 2 sene önce her telefon farklı görünürdü. (çin markalarının benzer ürünleri hariç)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başlık çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öyle bir beklenti yoktu zaten, S20 ye kadar aynı iğrenç tasarımla devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğrenç mi? Sen iPhone X'i hiç görmedin galiba? :))))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ipon fanboyları Samsung haberini basmış yine sanki ipon her sene tasarımı yeniliyormuş gibi şikayet ediyorlar yeaaahh

  • Redunay kullanıcısına yanıt
    Çirkin mi allah çarpar be adam kendine özgü çentiksiz tasarım anlayışına devam ediyor koskoca google bile çektik koymuşken, herşeyi eleştirebiliriz ama lütfen tasarıma laf etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene S8 ailesinin desteği kesilcek. S7 ailesi kesildi bile.

  • 2019 gibi Huawei 'ye geçerim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • note8 bence bir telefonun olabileceği en iyi tasarımdı, halen kullanıcısıyım, pil değişikliğiyle sanırım 3 yıl daha kullanırım, zira hiçbir eksiklik yok... Katlanır telefonlar çıkınca değerlendirilebilir...

  • Apple tarafında sanılıyor ki android guncelleme almayınca yanacak bitecek ilginç bi durum çok korkuyorlar gerçekten bir taraftan da kendi gelen guncellemelerini yapsak mi yapmasak mi diye haftalarca düşünüyorlar, gerçekten ilginç android aslında 3 yıl güncelleme alıyor arkadaşlar 2 yıl ana güncelleme 1 1.5 yılda güvenlik yani kritik minör güncellemeler almaya devam ediyor fişi çekileceği zaman zaten haber veriliyor kullanmayan kesim bu durumu sürekli bahane ediyor yani işin özü bildiğiniz gibi değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Eylül 2018; 22:26:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yolgezer1783

    2 yıl sonra kaldır at. iphone la aynı parayı veriyorsun hizmet kalitesi rezalet. Madem öyle 3 cihaz çıkart lite, normal, plus ama 5 yıl ver cihaza desteği hepimiz fabrikatör değiliz sonuçta 2 yıl sonra ne arayan var ne soran tablet aldım bin pişmanım keşke ipad alsaydım.

    Ne demek istiyorsun, biraz açar mısın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bekliyorlar ki anlamadim zaten android dunyasinin en şık telefonu s8 den bu yana samsunglar. Daha ne beklentisi olabilir ki insanin. On komple ekran arkasi parlak , s5 e kadar legen diyorduk amenna ama s6 ile metal ve cam tasarim da zaten kendini kanitlamis durumda.

  • Niye 2 yıl sonra kaldır at oluyor? Ne oluyor çalışmıyor mu cihaz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    geçenlerde s7 ye güncelleme geldi. 10 gün felan önce.
  • ADANAL1 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim Android sürüm yükseltmesi. Sizin dediğiniz güvenlik yükseltmesi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.